Sujalqvam, che dobavqm nov otdelen post, no nqmah sili da produlja dobrite novini v stariq.. Iskah te da sa v nov post..
Taka.. Ta dobrite novini sa, che vse oshte si imam tri jivi kuchenca i nash DJ (prigotvete se, shte vi naduq glavite za nego;)
Purvo da blagodarq na my_kaya i Kiki, che pisaha ot moe ime za situaciqta, tova beshe vajno za men, zashtoto koi znae kakvo ste si pomislili sled tova dulgo mulchanie.. No! Ei me na, pisha i az :)
Znachi.. kuchencata v klinikata bqha dve.. ednoto (chernichkoto) pone se podobri znachitelno i sled dve sedmici shte go vodq za kontrolen test, stiskaite palci vsichko da e nared i da slojim vaksinkata! Samo che.. Bqloto produlji s ujasnata diariq i go zavedoh da go vidqt, pri koeto si vzeh chernushko i.. za smetka na tova ostavih belichkoto.. sega i to e na sistemi, no se nadqvam da se spravi !! Tretoto pale v otbora e nai-ludichkoto, skacha i se radva kato za svetovno

nego dnes shte go vodq da go vidqt i da go bocnat, vsushtnost test pravihme samo na municheto, koeto ne izvadi kusmet ;( no to e qsno, che sled kato sa v kontakt.. taka che i drugite gi lekuvame.. che i DJ, kude bez nego ;)) Inache vsichki piha obezparazitqvashti tabletki na dva puti prez 10 dni, dnes-utre shte e tretiq put, a i vunshno sa obezparaziteni.
Sega za Didjeq

ei tova ako e agresivno kucheeeee !!!!!!!! sujalqvam, che oshte ne moga da sloja snimi, che nqmam fotoaparat! Purvo da podchertaq, che zapoznanstvoto stana pod moi pulen kontrol, i to stana purvo.. s kotkite!! Ne samo, che nqma nishto protiv tqh, i te protiv nego, ami daje mu zakachat opashkata i toi dori ne vuzrazqva!

I tova ot purviq put!
Za malkite kakvo da govorq.. Samo shtom vleze pri tqh i go napadnaha ot vsichki strani, gorkite sigurno go mislqt za maika si.. toi samo prirumjavashe leko s dosada i se opitvashe da gi otmahne (ne grubo), no kude ti.. tova sa sushtinski paqci! (shte proshtavate, ama taka im vikam na galeno

) Inache DJ si hodi na povod, ne pravi beli vkushti, vsichko navun! Kakvo poveche da vi go hvalq, mnogo iskam snimki da vi pokaja, dano se sdobiq skoro s aparat :)
Tova za sega, oshte sum bez kompiutar, a dano mi go opravqt skoro, che sum za nikude bez nego

Uspeh na vsichki i do skoro!

Сужалqвам, че добавqм нов отделен пост, но нqмах сили да продулжа добрите новини в стариq.. Исках те да са в нов пост..
Така.. Та добрите новини са, че все още си имам три живи кученца и наш ДЖ (пригответе се, ще ви надуq главите за него;)
Пурво да благодарq на мй_кая и Кики, че писаха от мое име за ситуациqта, това беше важно за мен, защото кои знае какво сте си помислили след това дулго мулчание.. Но! Еи ме на, пиша и аз :)
Значи.. кученцата в клиниката бqха две.. едното (черничкото) поне се подобри значително и след две седмици ще го водq за контролен тест, стискаите палци всичко да е наред и да сложим ваксинката! Само че.. Бqлото продулжи с ужасната диариq и го заведох да го видqт, при което си взех чернушко и.. за сметка на това оставих беличкото.. сега и то е на системи, но се надqвам да се справи !! Третото пале в отбора е наи-лудичкото, скача и се радва като за световно :аб_041: него днес ще го водq да го видqт и да го боцнат, всущност тест правихме само на муничето, което не извади кусмет ;( но то е qсно, че след като са в контакт.. така че и другите ги лекуваме.. че и ДЖ, куде без него ;)) Иначе всички пиха обезпаразитqващи таблетки на два пути през 10 дни, днес-утре ще е третиq пут, а и вуншно са обезпаразитени.
Сега за Диджеq :биггрин: еи това ако е агресивно кучээе !!!!!!!! сужалqвам, че още не мога да сложа сними, че нqмам фотоапарат! Пурво да подчертаq, че запознанството стана под мои пулен контрол, и то стана пурво.. с котките!! Не само, че нqма нищо против тqх, и те против него, ами даже му закачат опашката и тои дори не вузразqва! :ац_007: И това от пурвиq пут!
За малките какво да говорq.. Само щом влезе при тqх и го нападнаха от всички страни, горките сигурно го мислqт за маика си.. тои само прирумжаваше леко с досада и се опитваше да ги отмахне (не грубо), но куде ти.. това са сущински паqци! (ще прощавате, ама така им викам на галено :ъуб: ) Иначе ДЖ си ходи на повод, не прави бели вкущи, всичко навун! Какво повече да ви го хвалq, много искам снимки да ви покажа, дано се сдобиq скоро с апарат :)
Това за сега, още сум без компиутар, а дано ми го оправqт скоро, че сум за никуде без него :об_173: Успех на всички и до скоро! :ае_085:
"Преведено" от мод.