Стани приемен стопанин - спаси един живот! Шанс за кучета от изолаторите
Публикувано: 05 February 2010 - 06:15 PM
Ужас, защо сте му отрязали главата на кучето бе, хора! Наистина, снимката ми изглежда малко страшничка.
Иначе - да, наблягайте на ориза, да е живо и здраво кукленцето!
Иначе - да, наблягайте на ориза, да е живо и здраво кукленцето!
Публикувано: 05 February 2010 - 06:19 PM
Ами аз съм така влюбена в нея и толкова си я харесвам
, че хич не ми е страшничка, но...сега като ми казваш...май е по-добре да я махна тази снимка, макар че така добре се виждат хубавите очи. Това и любимата поза, а най-любимата е и главичката да е под завивката, наплашено е много милото.
Публикувано: 05 February 2010 - 08:22 PM
Много е сладка Айя, обичливо кученце е ! Миличка !
Дано и мойто Мирче го снимат, да го покажат. Но пък като знаеме, че е добре, от едни добри ръце в други минава и навсякъде папо "на корем", какво му трябва повече ! Хубав дом ще му намерим, все някъде са нейните хора :)
Нека всички бебета сеславски имат късмет !
Дано и мойто Мирче го снимат, да го покажат. Но пък като знаеме, че е добре, от едни добри ръце в други минава и навсякъде папо "на корем", какво му трябва повече ! Хубав дом ще му намерим, все някъде са нейните хора :)
Нека всички бебета сеславски имат късмет !
Публикувано: 06 February 2010 - 07:32 PM
Хора
, да се похвалим и днес, с всяка минута се възстановява и върви на добре бебешорчето - и здравословно, и психически. Основно се храни и спи, но започна да се отпуска и да играе, весела е, смело се разхожда навсякъде, много се радва на големите, закача ги, все повече печелим доверието й.
Чакаме храна

Смеем се и дори разменяме по някоя дума

Хем спим, хем не пропускаме нищо
Чакаме храна
Смеем се и дори разменяме по някоя дума
Хем спим, хем не пропускаме нищо
Публикувано: 09 February 2010 - 12:17 PM
Много ми е приятно да чета тази тема
. Не, че не си поплаках за Биймър, но спасените стават все повече. Явно наистина е заразително. Браво, момичета!
Аз всъщност имам нужда от помощ. И аз взех едно кученце от Старозагорския изолатор. От две седмици е вкъщи, лекувам я, храня я, играя с нея, адаптира се чудесно
- бели прави всякакви, но дойде ли непознат човек, понякога дори да чуе стъпки по стълбището се пъха веднага под леглото. Та молбата ми е да ми дадете линк към подходяща тема за социализация, ако знаете такава. А ако смятате, че е нормално и й трябва време, ще чакам.
Иначе, всички са прекрасни малки душици и е много лесно да ги заобича човек.
Аз всъщност имам нужда от помощ. И аз взех едно кученце от Старозагорския изолатор. От две седмици е вкъщи, лекувам я, храня я, играя с нея, адаптира се чудесно
Иначе, всички са прекрасни малки душици и е много лесно да ги заобича човек.

Вход

Горе
Цитиране +