Стани приемен стопанин - спаси един живот! Шанс за кучета от изолаторите
Публикувано: 25 March 2010 - 11:26 PM
и на мен ми е малко неловко да ти отговоря, ще го направя обаче: това са хората, които ти помагат за 15-те /уви, вече не/ кучета, с които си се затрупала и на които не успяваш да осигуриш нормална приемна грижа. които ти водят доктор на крака, носят ти лекарства и храна. за тези хора става дума. същите, които чакат по 1 час пред блока ти, докато закъсняваш за уговорките си. надявам се с общи усилия да успеем да изправим на крака малчовците и да им намерим място някъде. и също се надявам ти никога повече да не взимаш повече от 1 куче наведнъж от изолатора.
дано да успееш да социализираш отрасналите младежи и да са готови за път преди домоуправителят съвсем да полудее.
Публикувано: 28 March 2010 - 01:00 AM
и на мен ми е малко неловко да ти отговоря, ще го направя обаче: това са хората, които ти помагат за 15-те /уви, вече не/ кучета, с които си се затрупала и на които не успяваш да осигуриш нормална приемна грижа. които ти водят доктор на крака, носят ти лекарства и храна. за тези хора става дума. същите, които чакат по 1 час пред блока ти, докато закъсняваш за уговорките си. надявам се с общи усилия да успеем да изправим на крака малчовците и да им намерим място някъде. и също се надявам ти никога повече да не взимаш повече от 1 куче наведнъж от изолатора.
дано да успееш да социализираш отрасналите младежи и да са готови за път преди домоуправителят съвсем да полудее.
Здравей! При все всички усилия да се въздържа, няма да го направя, и ще ти кажа, че грубия ти тон доста ме засегна. Първо! От никого НЕ СЪМ ИСКАЛА помощ! БЛАГОДАРНА СЪМ ужасно много, но вие сами предложихте помощта си!! Това с уговорката наистина беше кофти, но вината не е изцяло моя, защото ме задържаха на работа, същата тази работа, заради която съм принудена да се тътря цял ден в някаква трошка в компанията на разни съмнителни типове, които заплашват сигурността ми, но го правя пак заради животните! А за ужасните задръстванията в София също нямам вина! Взех 16 кученца, защото не можех да понеса просто да ги оставя да измрат в концлагера! (уви, не можах да помогна на 50-те бебета, които последно видях там). Това, че не знаех какво значи абревиатурата не ме прави престъпник! Нова съм в цялата тази организирана помощ и вместо само упреци, може да се отнесеш малко по-снизходително! Не знам какво повече да кажа, меко казано съм шокирана от изказването ти! Като взех толкова много кученца само исках да помогна! Може и да съм се надценила, всъщност това Е така, но всеки прави грешки, а моята "грешка" е единствено тази, че обичам животните и не мога да гледам как се мъчат! Моля повече да не предлагате помощта си, ако не сте убедени, че наистина го искате! Благодаря за всичко!
С цялото ми уважение, Анита

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 28 March 2010 - 09:15 AM
Нека се придържаме към постигане на тази цел, защото, за съжаление, парвовирозата не се лекува само с добри намерения.
Считам темата за приключена, моля и двете страни да се въздържат от по-нататъшни коментари.
Публикувано: 28 March 2010 - 11:00 AM
Блеки ше направи щастливо някое германско семейство, и те нея. Много бързо ще я грабнат куклата, сигурна съм!
Публикувано: 28 March 2010 - 03:19 PM
Публикувано: 28 March 2010 - 03:39 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 31 March 2010 - 02:42 PM
Благодарим ви, че отворихте сърцата и домовете си и спасихте тези малки душици!
Публикувано: 31 March 2010 - 03:15 PM
Дано пътят им е лек, дано намерят добри стопани, дано са живи и здрави дълги години...и прекарат тези години обичани!
Много ми се иска да сложа тази иконка тук

Не я погалих и не я видях на живо, моето Мирче, само й помогнах да излезе от Сеславци и да има храна и покрив.
Благодаря от сърце на д-р Станкова , която я взе и я гледа!
Благодаря на д-р Бобадова и на всички, които й помогнаха и се грижиха за нея!
Дано има късмет моето малко, бяло момиче !
Публикувано: 01 April 2010 - 07:30 AM
Успех, мои мили момиченца!!!
Публикувано: 01 April 2010 - 09:09 PM
Много щастие желая на нашите момиченца! Милите сивушки - спомняте ли си надписа на снимката от Кикита - напук ще оцелеем!
Дано да е така.
Публикувано: 01 April 2010 - 09:25 PM
Така се радвам, че сгреших, че в живота им се появиха kate2009 и Мариета, че малките наперени муцунки вече не трябва да се борят за живота си, защото ги чака само домашен уют и любяща човешка грижа...
Прикачени снимки
Публикувано: 01 April 2010 - 09:44 PM
Така че, Kate2009, Sarah Marina, д-р Станкова и Илит - благодаря ви за това, че спасихте тези кученца. Благодаря ви за добрите новини, които произведохте,

Животът на бездомните кучета е низ от трудности и нещастия. Но хора като вас успяват да разчупят традициите, и да дадат на безпородните уличници обич и сигурност. Струва ми се, че "добрите хора" стават все повече, дано наистина е така.
Публикувано: 02 April 2010 - 05:05 PM
Страхотна е. И е толкова пораснала. Ана баткото желая много сили че като гледам този тайфун ще му трябват.