Здравейте Аризона, очевидно човек дори и да Ви отговори на дадено запитване на Вас ви е трудно да схванете, че има отговор. Нека се опитам да поясня.
1.Това е свободен форум, в който по стечение на обстоятелствата има и лекари. Те не са длъжни въобще да отговарят на кое да е от Вашите запитвания и теми, тук това е акт на добра воля. Въобще никой не е длъжен да пише в ничия тема. Това, че е раздел Ветеринарен кабинет също не предполага, лекарите доброволци да са задължени да отговарят.
2. На Вас Ви беше написано от няколко души, какво да направите, както Ви и беше споменато, че по така посоченета тема няма какво повече да се добави. Ако искате 100% процента да знаете какъв е проблема с Вашето куче, заведете го на лекар. Нали се сещате, че някакси без да е видяно животното, на догадки не е професионално да се дават диагнози все пак.
3.Аз пиша сега, защото темата вече се измести, конкретно за Вашия проблем с гранулите, не мога да дам никакъв компетентен съвет и тъй като не мога да помогна ми се струва логично да не пиша, отколкото да Ви напиша някоя тъпотия.
Като пишете преди това да ли четете какво са писали другите!!!А по тази тема има много неща да се добавят стига да има време възможност знание и опит!!!!!какво си мислите че аз си седя пред компютъра и хвърлям зарче ще се опровили няма ли-кучето е прегледано ПКК биохимия на кръв изледване на урина ехограф рентгенови снимки-но явно вие не сте чували термина второ мнение а от там нататаък откровено казано просто гледах докъде ще стигне наглоста на някои
Повтарям нито в руския нито във френския форум има такива нраво учители като вас
там също е свободен форум!!!!!Но на конкретния въпрос без догадки абсолютно професионално ми отговороха
В общи линии- но вашето запитване бихме предложили но колегите по сходни случии да се направи това и това при евентуално съвпадение на диагтозите предлагаме от нашия скромен опит следното лечение!!
Това непрофесионално ли ви звучи!!!
Напротив на мене ми звуче интелегентно професионално и колегиално
От мен до тук останете си със здраве и дебнете следващото заформящо се скандалче да пропишете
А темата правилно не я затваряйте -все пак често срещано явление симптом на доста заболявания-туко виж и друг се излъгал да потърси съвет като мен и момчето в началото което също беше поучавано
Напротив на мене ми звуче интелегентно професионално и колегиално