Приют на СНЦ "Германо-Българска Помощ за Животните" - клон РУСЕ
Публикувано: 06 April 2010 - 10:55 AM
Защото вече и изолатора се води гальовно "общински приют" и хората понякога се объркват.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 06 April 2010 - 12:45 PM
Защото вече и изолатора се води гальовно "общински приют" и хората понякога се объркват.
Да, така е. Понякога даже много се объркват.
Само да попитам - всичките ви снимки са от приюта, не от изолатора, нали?
В смисъл в Спаси живот да оставя само едно?
:))
Ще ги кача там, става ли?
Да, моля

Публикувано: 06 April 2010 - 01:12 PM
Заради вас, вашия ентузиазъм, добрина, професионализъм и безкрайна надежда мога да продължа да вярвам, че нещата ще се оправят! Не спирам да се възхищавам на силата на духа ви!
Благодаря, че откликвате на всяко обаждане! Удивително е как преобразявате кучетата- имам сравнително скромен опит, но с всяка следваща кучица се уверявам в наблюденията си- една от последните, която едва успях да натикам в колата, сега бяга след същата тази кола и всячески се опитва да се качи

Страхотни сте, всички в приюта!!! Благодаря!

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 25 April 2010 - 10:43 PM
Публикувано: 25 April 2010 - 11:05 PM
поздрави от нас и от Пешо-памперса и пак ела.
П.С. чакам някой да попита кой е Пешо-памперса ;-)
Публикувано: 25 April 2010 - 11:08 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 April 2010 - 11:27 PM
bushkata, в 25 April 2010 - 11:13 PM, написа:
Ееей онзи дребен сладур дето се гушка в Катето на последната снимка.
Беше си с едно гаааадничко разстройство, след като изкара купища "спагети" и му бяхме сложили памперс, защото дупето не удържаше фронта. За съжаление опашлето се оказа предател - ние му направихме дупка, да не се цапа, а то се скрило на топло в памперса, а ак..о тече ли тече през дупката... а памперса си оставаше чист... страшен магьосник се оказа тоя Пешо-Памперса и неговият асистент - Опашльока...
:-( а що не мога да си щракам емотиконки?
Публикувано: 25 April 2010 - 11:30 PM
Публикувано: 25 April 2010 - 11:32 PM
За емотиконките - в раздела За сайта има тема - Нов форум - проблеми - пиши там.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 April 2010 - 11:42 PM
bushkata, в 25 April 2010 - 11:37 PM, написа:
За емотиконките - в раздела За сайта има тема - Нов форум - проблеми - пиши там.
Не е "памперса", ама прякора остана. Сега се тревожим дали няма да му се присмиват девойките като порастне... ммм не, няма - ще го кастрираме и девойките вече няма да са чак толкова важни за самочувствието му.
Публикувано: 25 April 2010 - 11:55 PM

Публикувано: 26 April 2010 - 12:15 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 30 April 2010 - 08:06 AM
blueocean, в 29 April 2010 - 02:50 PM, написа:

За съжаление,
едва ли има и ще има приют в България, който в близките 10-15 години да не е претъпкан. Иска ми се да мога да помогна, но не мога.

Публикувано: 02 May 2010 - 09:08 PM
Публикувано: 03 May 2010 - 08:06 PM