Приют на СНЦ "Германо-Българска Помощ за Животните" - клон РУСЕ
Публикувано: 27 November 2010 - 01:57 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 November 2010 - 08:57 AM
Докторкееее, нали са играли вече ножиците, че тази изпепеляваща страст не знам докъде ще доведе

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 27 November 2010 - 11:02 AM

Блу, моделите не спазват талия, не можеш ги спря да похапват и виж резултата - опаковките не им стават. Трябваше да се маскират за Хелоуин като "ЦЯЛА КУТИЯ С 24 ПАУЧИТА" ... обаче не стана по очевадни причини и сега съм им ги оставила да им напомнят, че фигурата е важно нещо и най-малкото от здравословна гледна точка е хубаво да не са обли, а леко издължени...
А бялото куче е мама Снежанка. Изхвърлена с чувал бебчета извън града. Гледахме я известно време на място, но като порастнаха малките произведения на изкуството и започнаха да излизат на прясно асфалтирания път, ни обзе ужас... Взехме ги в приюта с опцията да им намерим стопани за отрицатилно време и с малко помощ от приятели и за по-малко от половин седмица всичките 5 бебета си намериха осиновители, а номер 6 скоро ще бъде откаран от приемното си семейство до новия си дом...
И ми е едно благо на душата - пожелавам на всички моите радости да им се случат

Публикувано: 01 December 2010 - 12:18 PM
"Добри хора, моля помогнете!
Аз съм Боно и съм сам, изплашен и нещастен! Идва зима, студ и сняг - надушвам го с малкото си носле. Бяхме двама - изхвърлени от лош човек, а сега съм сам и много тъжен. Братчето ми си намери обич, дом, легло и топлина от прекрасни хора. Вече съм на около 3 месеца, обезпаразитен и ваксиниран, но надеждите ми се стопяват...
Идва Коледа. Хората казват, че на Коледа стават чудеса и аз се моля Коледа да ми донесе обич, дом , легло и добри усмихнати стопани.
Ще Ви обичам, моля не ме оставяйте навън в студа и тъмнината.
Дайте щанс на едно малко кутре!
С надежда,
Ваш Боно"
Ако някой е харесал Боно - пишете ми.
Публикувано: 02 December 2010 - 10:36 AM
Понякога, когато имената на кучетата от приютите ни се повтарят много, администраторът на немския сайт им слага други, за да се различават по-лесно... и ето Буш - прилича ли на теб нашата Белушка?
Публикувано: 02 December 2010 - 10:40 AM

Специални благодарности на осиновителите - бяха точни във всички отношения!!!
Публикувано: 02 December 2010 - 10:42 AM
Публикувано: 02 December 2010 - 11:20 AM
kittykat.ruse, в 02 December 2010 - 09:41 AM, написа:
Понякога, когато имената на кучетата от приютите ни се повтарят много, администраторът на немския сайт им слага други, за да се различават по-лесно... и ето Буш - прилича ли на теб нашата Белушка?
О, да! Приличаме си много - по умния поглед и добротата в очите!

Да му е на късмет името на момичето!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 15 December 2010 - 06:52 PM
(2) В случаите, когато собственикът на приюта, управителят или упълномощен от него служител има съмнения относно това, дали лицето е истинският собственик на животното, може да поиска документ за собственост (паспорт, ветеринарен картон, снимки, свидетелство на съседи и пр.) или да изчака 8 дни някой друг да предяви претенции към животното.
(3) Представянето на свидетелствата за собственост, описани в предходната алинея, е задължително в случаите, когато животното не разпознава човека, агресивно е към него/нея или се страхува от него/нея.
(4) Собственикът на животното трябва предварително да заплати разходите по настаняването на животното според актуалния ценоразпис на приюта.
(5) При получаване на животното си собственикът подписва декларация, че е истинският собственик на животното и че е получил животното си.
(6) Преди да напуснат приюта, котките и кучетата трябва да бъдат маркирани с микрочип или татуировка, ако нямат идентификация.
Издирването на собствениците на кучето ще продължи до 27.12.2010г. включително. Ако до тогава не бъдат открити, кучето ще бъде кастрирано и предложено за осиновяване.
Публикувано: 15 January 2011 - 10:48 AM

Всички рекламни модели на котешки легла, катерушки, възглавнички и т.н. си търсят дом

Публикувано: 15 January 2011 - 10:53 AM

Публикувано: 15 January 2011 - 10:59 AM
Както и да е - вече дори и не мога да се възмутя толкова, сякаш свиквам с човешкото безхаберие - УЖАС
Търсим дом за Джина, но не какъв да е - тя няма повече да живее като пазач, тя ще бъде домашен любимец, само ни трябва мъничко помощ, за да намерим нейните хора.
Публикувано: 15 January 2011 - 11:05 AM
Публикувано: 15 January 2011 - 11:08 AM
ShiBumi_GirL, в 15 January 2011 - 09:58 AM, написа:

Какво си говориш, те просто се разливат в тях. Особено една шушумига /казва се Радка Пиратка/ - тя обходи всички придобивки и на всяка отдели по половин час дрямка.
Публикувано: 19 January 2011 - 12:49 PM
И тази Лори- как може да е такава красавица?! На всичките силно им стискам палци!

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 20 January 2011 - 08:53 PM
Публикувано: 20 January 2011 - 08:59 PM

Публикувано: 20 January 2011 - 09:10 PM