Тази сутрин свършихме всичко много бързо и айде обратно в клетката да се завием. Вчера сложих още черги и завивки и вътре в клетката и отвън увих самата клетка. Лиза си направи вътре една дупка от завивки и се заравя там. Тези дни и давам гранули с много топъл бульон. За щастие нямаме оплаквания откъм апетита
Помощ за Лиза от Сопот куче, блъснато от кола

Публикувано: 26 January 2010 - 11:20 AM
Тази сутрин свършихме всичко много бързо и айде обратно в клетката да се завием. Вчера сложих още черги и завивки и вътре в клетката и отвън увих самата клетка. Лиза си направи вътре една дупка от завивки и се заравя там. Тези дни и давам гранули с много топъл бульон. За щастие нямаме оплаквания откъм апетита

Публикувано: 21 February 2010 - 02:06 PM
Лизун е добре - подскача, лудува, иска да раздава целувки :)))
Все още не стигнахме до контролната снимка, защото почти цял месец в клиниката не работи рентген. Вчера пак звънях, казаха, че от понеделник вече ще работи. Значи другата неделя ще идем.
Ето малко нагледен материал и поздрави от Лиза :))))

ВИДЕО 1
ВИДЕО 2
ВИДЕО 3

Публикувано: 23 February 2010 - 10:20 AM
И този игрив поглед...
Имате ли нужда от нещо?
Доколкото разбирам, все още кандидати няма...
[quote name='rodegunda' date='Feb 21 2010, 02:06 PM' post='771202']
От много време не съм писала за Лиза.
Лизун е добре - подскача, лудува, иска да раздава целувки :)))
Все още не стигнахме до контролната снимка, защото почти цял месец в клиниката не работи рентген. Вчера пак звънях, казаха, че от понеделник вече ще работи. Значи другата неделя ще идем.
Ето малко нагледен материал и поздрави от Лиза :))))

Публикувано: 25 February 2010 - 10:05 AM
Ще видим кога ще и вадят железата и какво въобще ще каже доктора след снимката. Няма нито едно запитване за нея. Като свършим с железата, ще подновя обявите и ще чакаме :)))

Публикувано: 01 March 2010 - 10:09 AM
Доктора каза, че още трябва да почакаме 10-на дни и тогава ще махнат железата. Лизун не искаше да си дава превръзката
Тъй като чакахме няколко часа своя ред, всички ни похвалиха, че се държим много спокойно и казаха, че трябваше да я наречем Добринка (ама кой ти е знаел, че тя е такава
Това е засега :) Поздрави от Лиза-Добринка!

Публикувано: 11 March 2010 - 10:08 PM
Преди малко се разходихме, общо взето си ползва счупения крак. Остава след махането на конците да се ваксинираме и сме готови за нов дом :)))
Малко снимчици от днес:
(първо много се притесни, но после се смири с положението, че ще я караме пак някъде)
П.П. Телефона ми нещо показва едно и също време, не знам що е така

Публикувано: 12 March 2010 - 02:49 PM
Дано да има късмет и с намирането на дом!
rodegunda, страхотна си!
Преди малко се разходихме, общо взето си ползва счупения крак. Остава след махането на конците да се ваксинираме и сме готови за нов дом :)))

Публикувано: 24 March 2010 - 04:47 PM
Бях и направила ново клипче в неделя, но неща не може да се гледа. Лиза става дивак, скача като луда, катери се по мен, по клетката, по какво ли не. Когато бърза, предпочита да го прави на три крака все още, но вярвам, че ще отмине и това.
Та значи сме ваксинирани, кастрирани, обезпаразитени .... и лигави :)
Трябва да и подновя обявите, че не получих нито едно запитване, дори и несериозно.

Публикувано: 31 March 2010 - 04:04 PM
Разходи:
13 декември - закарахме Лиза в клиниката (снимка, преглед ...), оставихме я там за операция и една седмица престой - 42,30 лв

16 декември - операцията - 321,80 лв

20 декември - преглед, лекарства, прибрахме я - 47,88 лв + 70 лв стационар

4 януари - спешно я закарахме пак, след като е избягала и се наложи да и наместват иглите - 84,60 лв

28 февруари - контролна снимка - 41,70 лв

11 март - вадене на железата - 85,35 лв

Друго:
Чип и паспорт - 45 лв,
Обезпаразитяване първо Дронтал - 8 лв,
Ваксина - 20 лв,
Обезпаразитяване второ Дронтал - подарък от чичо доктор.
----------------------------------------------
Общо разход: 766,63 лв
Дарения (приход):
donika - 50 лв
neofly - 50 лв
Moonnight - 250 лв
Elizd - 50 лв
fanfann - 60 лв
жените, които я прибрали първоначално - 50 лв
----------------
510 лв
календари
elena07 - 7 бр,
Лола - 3 бр,
JennyB - 3 бр,
моите приятелки - 2бр,
мои календари - 11 бр
----------------------
26 бр по 8 лв = 208 лв
Благодаря ви, мили хора!
Всяка сутрин, когато това диване се опитва да ми разкъса дрехите, подскачайки като дива коза, си мисля - а можеше да бъде приспана.

Публикувано: 12 April 2010 - 11:05 AM
С децата беше чудесна - само за една секунда замръзна и в следващия миг се продаде за едно погалване. Още има малко страх от фучащите коли, но това лесно се преодолява, ако постоянно се ходи край такива улици.
И искам да внеса няколко поправки - навсякъде представях Лиза като спокойно куче ... Това се оказа само, когато е болна
Според мен ще стане страхотно семейно куче, трябва и малко възпитание (като да не се катери по хората). Когато отварям гаража за да я изведа ми пее. Задължително. После започва диво скачане, после лягане по гръб ... Абе дивачка се е получила.
Но мъжете все още избягва, те трябва да докажат, че няма да я наранят. На жените се продава за три секунди. Постоянно размахва опашката, отдавна забравихме подвита такава.
Това е от нас

Публикувано: 12 April 2010 - 12:18 PM
С децата беше чудесна - само за една секунда замръзна и в следващия миг се продаде за едно погалване. Още има малко страх от фучащите коли, но това лесно се преодолява, ако постоянно се ходи край такива улици.
И искам да внеса няколко поправки - навсякъде представях Лиза като спокойно куче ... Това се оказа само, когато е болна
Според мен ще стане страхотно семейно куче, трябва и малко възпитание (като да не се катери по хората). Когато отварям гаража за да я изведа ми пее. Задължително. После започва диво скачане, после лягане по гръб ... Абе дивачка се е получила.
Но мъжете все още избягва, те трябва да докажат, че няма да я наранят. На жените се продава за три секунди. Постоянно размахва опашката, отдавна забравихме подвита такава.
Това е от нас
Ама че хубави новини!
Остава само някоя дама да се влюби в нея.

Вход

Горе
 Цитиране +