Кучешките дрехи - за или против
Публикувано: 15 October 2010 - 08:08 PM
Рая има не само дълги уши но и много дълга опашка.
Иначе и ходи зеленото . Дъждобранчето изглежда добре , има си и крачоли , но до колко е съобразено с мъжки кокери?
На пръв поглед ми харесва , даже много , но функционалността с вдигнатия крак е под въпрос
трябва на живо да се провери, а и при разходките има 100 000 дървета, знаци, колчета
Иначе и ходи зеленото . Дъждобранчето изглежда добре , има си и крачоли , но до колко е съобразено с мъжки кокери?
На пръв поглед ми харесва , даже много , но функционалността с вдигнатия крак е под въпрос
Публикувано: 28 November 2010 - 02:14 PM
Привет на дългоушковците :).Преди време бях поръчала еднин дъждобран,обаче материята от която е неправен е пропусклива.Сега се започнаха пак мокрите дни и тормоза със сушенето.Имам идея да го преправя като го облека с найлон,има ли някакъв риск за Чочо,от гледна точка на дишане на кожата?

Публикувано: 02 December 2010 - 10:02 PM
xrisi95, в 18 September 2010 - 09:47 PM, написа:
Ние лятото за да не се забиват разни неща на Вики и уших ето това
Страшно ми е удобно.
Страшно ми е удобно.
Всичко хубаво ,само не разбрах как тези големи уши стоят вътре :)) . Аз имам проблем уж дъждобрана има качулка и прибирам локаторите вътре , но 1 разтърсване на главата и пак са навън. Ших лепки , ших вързалки ленти не помагат. А в сегашното дъждовно време ушите метат тротоарите и калта и след разходка ушите може да се усукват за изцеждане :))
Публикувано: 05 January 2011 - 08:57 PM
Дрешките за кученца са хит да така е. За някои наистина са необходимст за други просто газарийка.
Аз мисля да взема на Сами едно палтенце за зимата но мисля че не е много подходящо да не се разнежва животинката.
Иначе съм За. Това зависи и от самия стопанин. ;)
Аз мисля да взема на Сами едно палтенце за зимата но мисля че не е много подходящо да не се разнежва животинката.
Иначе съм За. Това зависи и от самия стопанин. ;)
Публикувано: 07 January 2011 - 05:21 PM
Аз мога да ви препоръчам да си купувате гащеризони от промазка или поне да е доказано непромокаем плата. Повечето шушляци също пропускат, а някои дори са по- зле защото като се намокри прониква навсякъде и кучето си седи по-мокро, отколкото без дрешка. Като цяло по пазара има много избор вече, но до колко дрешките са удобни и функционални е друг въпрос.
Понеже от скоро се занимавам с това най накрая реших да ушия и на моята калпазанка едно якенце за Коледа. Ето го и него.

Плата е много готин. Не пуска нишки, не пропуска вода и лесно се забърсва ако се изцапа. Аз лично го изпробвах като го драх с нож и го заливах с вода
Понеже от скоро се занимавам с това най накрая реших да ушия и на моята калпазанка едно якенце за Коледа. Ето го и него.
Плата е много готин. Не пуска нишки, не пропуска вода и лесно се забърсва ако се изцапа. Аз лично го изпробвах като го драх с нож и го заливах с вода
Публикувано: 09 January 2011 - 03:05 PM
vitaminka1, в 08 January 2011 - 07:24 PM, написа:
Eeeee... ама сериозно ли ти си го шила?
Страхотно е!
Ще започнеш да получаваш заявки май
Страхотно е!
Ще започнеш да получаваш заявки май
Хи хи ами получавам, че даже и помощници има.
http://www.facebook....137333252978175 ето това е за едно друго приятелче мопсче, но сладурчето се чувства неудобно в гащеризон, а моята откачалка препуска като луда без значение с каква дрешка е
Публикувано: 27 March 2011 - 03:14 PM

Вход

Горе
Цитиране +