Dog.bg Форуми : Представяне

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Представяне Кой какъв е и от къде е дошъл...

#81 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 June 2010 - 09:58 AM

Аааа, Емо, не така, не мой да вършееш из темата на пекинезите и на смесените породи, дзверо или е пекинез или не Качена снимка
(Имаше ли Гюро глава, или нямаше?)

User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#82 Потребителят е офлайн   Doggy Deluxe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2010 - 10:51 AM

Здравейте !
Това е черната перличка Линда, която прибрах от улицата преди около седмица. Беше в окаяно състояние, дори бих каза предсмъртно. Когато я намерих беше дехидратирана, гладна, пъсла с паразити(въртешно и външно) и куцаше с предна и задна ляви лапички. Предната лапичка се наложи да се шинира, но за щастие сега вече е в отлична форма. По цял ден тича по двора и играе. :dog:

Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#83 Потребителят е офлайн   Catt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 June 2010 - 12:04 PM

Doggy Deluxe, много е сладка черната маймунка. :ha_081: Живи и здрави, дълги години са си се радвате взаимно!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#84 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 03 July 2010 - 12:53 PM

Отдавна се каня да представя моето миксче че да можем и ние да се включваме в темите.Накратко историята - някой ме изхвърли в най-големия студ понеже съм женско и после ще събирам глутници около мен :dry: Добро хъски ме намери в дълбокия сняг , не че аз не припках срещу него вземайки го за майка с все сила за да не испусна шанса си за да се спася.И така човечката която водеше хъскито се разплака и ме взе в шепа (толкова бях малка) колко бях финна и слабичка - ами кокали с кожа и пухче отгоре да не изглеждатм толкова слаба.Кръстиха ме Нира свързват го с намерена ама не виждам логика.Незнаят от какво съм забъркана, то и аз незнам де, но имам муцуна на НОК,а и изправих ушите, тялото ми малко е като на дакел (имам и проблем с крачетата леко накуцвам икривя едното) и съм набита и здрава като пит бул, абе много съм сладка. :ab_041: Сники по хронологичен ред , малко са доста но поради изминалото време и натрупания снимков материал трябва да наваксаме и да ме видите в цялата ми прелест.А и човечката много обича да снима :oc_171:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#85 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2010 - 01:24 PM

Тъкмо се чудех откъде ми е позната Нира по снимките с новия член на вашето семейство и като видях снимката със захапаното котешко ухо се сетих Качена снимка

Да са ви живи и здрави и много да ви радват!
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#86 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 03 July 2010 - 02:14 PM

Показване на мнениетоGAG, в 03 July 2010 - 01:29 PM, написа:

Тъкмо се чудех откъде ми е позната Нира по снимките с новия член на вашето семейство и като видях снимката със захапаното котешко ухо се сетих Качена снимка

Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

Благодаря за пожеланията.Да това е същата мишка която преди време имаше темичка в без дом, така и не можахме да я дадем иначе запитвания имаше.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#87 Потребителят е офлайн   Doggy Deluxe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2010 - 11:15 PM

Кой уби мечо Пух? :zz_227: :ud_009:

Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#88 Потребителят е офлайн   Katt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 July 2010 - 01:35 AM

Здравейте всички смесени сладури.Това е Чери.Уж Пекинез.Според нас смеска с Японоски Хин.Но каквато и да е за нас тя е най-прекрасното куче.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#89 Потребителят е офлайн   lilly5 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 July 2010 - 07:18 PM

Здравейте и от нас! Преди малко повече от година в "Без дом" се появява моето куче Йеспър, двумесечно бебе, спасено от улицата във Варна от Морго, доведено в Пловдив при Galiadogs и, надявам се, неин любим ученик. Много сме щастливи заедно!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.

#90 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 20 July 2010 - 07:55 PM

Лили, невероятен сладур е Йеси  :wub:

Дали е удобно да питам за още някоя черна хубавица, как е тя?  :r_181:

#91 Потребителят е офлайн   lilly5 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 July 2010 - 08:41 AM

Показване на мнениетоrodegunda, в 20 July 2010 - 08:00 PM, написа:

Лили, невероятен сладур е Йеси  :wub:

Дали е удобно да питам за още някоя черна хубавица, как е тя?  :r_181:

Черната хубавица май само аз си я харесвам, вчера пуснах темичка в "Без дом", дано да и е късмет.
Саричка е добре, беснеят вкъщи с Йеспър и са щастливиии!
Отново благодаря за голямата помощ, камък ми падна от сърцето с тази кастрация!
Е, и на Сара мястото е тук, ние сме половин лабрадор, а другата половина ни е голяма тайна!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#92 Потребителят е офлайн   Angie F Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 July 2010 - 11:42 AM

На колко години е Сара, защото много прилича на мойто куче? Кучето ми е на 2 и половина.
User's Signature

Кое е най-могъщото нещо на света?
Знанието.
А най-красивото?
Хармонията.
(Питагор)

#93 Потребителят е офлайн   lilly5 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2010 - 04:48 PM

Сара е на 1г. и 4 м. Дано си приличат и по характер и интелигентност, душица невероятна е.
Целувки за Вас от нас!
User's Signature

#94 Потребителят е офлайн   -Selene- Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 July 2010 - 11:16 PM

Здравейте!И аз ще ви представя "кутрето" ни на село.Това е Хектор и е на 5 месеца,но вече е по-голям от немската ни овчарка.Много е любеобвилен.Имаме си и четири малки котета,с които той толкова иска да играе,а те така не искат...
Хеки е кръстоска между кавказка овчарка и каракачанка(поне това са казали като са му го дали).
Като по-малък само гледаше близо до него дали ще мине ръка или крак и още по-добре : дали ще го пипне!И като го пипне....Груба грешка!5 минути не можеш да се отървеш от него,съмо те хапе.Сега вече хапе рядко,но на игра.Бебе е,все пак.Много е умен обаче.Баба ми имаше една стара дървена лъжица за готвене.Тя е варяла супа отвън на газовия котлон и без да иска бутнала лъжицата от масата.И нашия се засилва,грабва лъжицата и беж по ливадата(2 декара трева,при това и нанагорнище).Баба го гони и крещи след него,дядо стои на пътеката и се хили,а прабаба ми гледа смяно след двамата.А баба тъкмо си мисли,че ще го хване,а той само я причаквал в легнало положение.И така се гонили,а после не знам какво е станало.Само знам,че са намерили дръжката в леговището му,а самата лъжица била на трески по двора... :ab_041:

Попринцип там имаме 3 кучета и една котка,която от време-на време ражда много красиви котета от един рошав котарак,който този път за съжаление няма дял от бащинството. :dry: Половината ни съседи вече са с наши котета,а на една баба вече два пъти и го крадат и тя пак си взима.

На снимките са Хеки на 3 мес. и 5 мес.,Рекс,който е немска овчарка,Джеки-не се знае каква манджа е той и котките-Ани с последното си котило и Мъри-моя котарак.Много си го обичах и ми е много мъчно за него,много красив беше. :rg_057: И паспорт си имаше...Той за кратко и софиянец беше,ама...И понеже все някой ще пита защо говоря в минало време(имате право де)-значи понеже на село главното на тях са им животните,е много важноо да няма котки и тн,които да опустошават реколтата.Мъри по погрешка бутнал от перваза едно яйце,което баба не знам защо взела от квачката и го сложила там да се грее,изял го милия,и понеже бил "проял" сурови яйца щял да започне да яде и тези от гнездата.Та затова и сега заедно с предните котета са ги закарали някъде и аз не знам точно къде,май на гробищата там.

Аз също съм против това,но мен кой ме пита.И да искам нищо не мога да направя.Разбрани хора са,но ако трябва да избират между животните и котка ще изберат животните.

Извинавам се за дългия пост.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

If you want to touch Me - touch the sun,
if you want to catch Me - catch the wind,
if you want to smell Me - smell the blood,
if you want to kill Me - kill the death,
if you want to live - be Me...

#95 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 August 2010 - 07:46 PM

Да се представим и ние , това е Кари ,намерена на 26.062010 от дъщеря ми . Беше една мъничка черна топчица която беше осверепяла от глад и пълна с глисти милата . Сега е една фурия , не спира за секънда , гризе всичко с острите си зъбки . Много я обичаме .
Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка

#96 Потребителят е офлайн   Chaos Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2010 - 07:23 PM

Здравейте и от нас,
ние сме малко по възрастни. Реших да си купя куче още през март 2008г. Продадоха ми го с убеждението, че е немско овчарско куче. Но при визитацията при ветеринарния се оказа, че е просто 'помиярче' или по точно смеска с НОК и вълк . . . Съвета на доктора беше просто да го изоставя някъде, но на мен сърце не ми даде да направя нещо толкова ужасно. Като бебе много приличаше на бебе меченце за това го кръстих Мечо (и сега също си отговаря на името зашото доста напълня :ab_041: ) Казах си дали непородист или вълк пак ще си го обичам и гледам. Така и стана сега се радва на голям двор в които да си тичка на воля а и е перфектен пазач. Не искам да звучи преувеличено, но " вълчия нрав" почна да си проличава, и то от малък. Не се разбира с никакви други кучета, а на хора (освен семеиството ми) много трудно се доверява. Гони и убива всякакви врабчета и котки, които са по-бавни от него. Още малко и ще започне да си отбелязва броя на жертвите на гаражната врата . . . :ab_041: Абе общо взето звяр (следователно и не излиза от двора на вън) но поне взаимно се обичаме. Спрямо семейството е изключително послушен, предан и любвеобилен :smile: А Вие дали сте на мнението на ветеринаря ми ? Ето и една снимчица

Поздрави от мен и много лиги от Мечо за Вас

#97 Потребителят е офлайн   Chaos Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2010 - 07:31 PM

опи съжалявам нещо не съм успяла да я кача, за това пък сега има 2 (като реванш) :ab_041:
та така де . . . това е Мечо :smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#98 Потребителят е офлайн   Cveti_ Икона

• Група: Validating

Публикувано: 01 September 2010 - 03:09 PM

Здравейте!
Нашият сладур е мешан между японски хин и ши-тцу. Една студена зима майка ми се прибра и в палтото и мърдаше нещо. Майка бръкна под палтото и извади една рошава бяла топка, която се събираше в шепите ми. В общи линии ние двамата израстнахме заедно... и в белите бяхме комбина :af_089:
Той сега е на 13 години и главно упражнява любимото си занимание - лежи, похърква и се умилква покрай мен като една голяма котка :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#99 Потребителят е офлайн   Damond Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 September 2010 - 08:06 PM

@Chaos

Под "вълк" имаш предвид истински вълк или това, на което едно време му викаха "вълчак" или "вълча порода"? :smile:
Защото ако е истински хибрид с вълк, трябва да сте много внимателни. Четох в една хубава книга на Стенли Корън (човешки психолог, който се занимава и с поведение на кучетата), че след като достигнат зрелост, хибридите стават опасни, включително и за собствениците си. Не трябва да им се показва някаква слабост, болест и пр., защото се събужда инстинктът и атакуват.
Предполагам, обаче, че надали е истински вълчи хибрид, тъй като те наистина са доста редки...

#100 Потребителят е офлайн   Sunnyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2010 - 02:24 AM

Това е Меги [някой от вас може би я разпознават от тази тема ] Тя историята й е описана много подробно там, но накратко осинових си я от Плевен и вече е русенка ;д :af_089:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Прикачена снимка

вече не сме бебета ушичките са вдигнати, а бялото на челото го няма;; снимките не са много пресни, но Меги [прекръстена на Лъкс] прегриза USB-то :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема