Здравейте!И аз ще ви представя "кутрето" ни на село.Това е Хектор и е на 5 месеца,но вече е по-голям от немската ни овчарка.Много е любеобвилен.Имаме си и четири малки котета,с които той толкова иска да играе,а те така не искат...
Хеки е кръстоска между кавказка овчарка и каракачанка(поне това са казали като са му го дали).
Като по-малък само гледаше близо до него дали ще мине ръка или крак и още по-добре : дали ще го пипне!И като го пипне....Груба грешка!5 минути не можеш да се отървеш от него,съмо те хапе.Сега вече хапе рядко,но на игра.Бебе е,все пак.Много е умен обаче.Баба ми имаше една стара дървена лъжица за готвене.Тя е варяла супа отвън на газовия котлон и без да иска бутнала лъжицата от масата.И нашия се засилва,грабва лъжицата и беж по ливадата(2 декара трева,при това и нанагорнище).Баба го гони и крещи след него,дядо стои на пътеката и се хили,а прабаба ми гледа смяно след двамата.А баба тъкмо си мисли,че ще го хване,а той само я причаквал в легнало положение.И така се гонили,а после не знам какво е станало.Само знам,че са намерили дръжката в леговището му,а самата лъжица била на трески по двора...
Попринцип там имаме 3 кучета и една котка,която от време-на време ражда много красиви котета от един рошав котарак,който този път за съжаление няма дял от бащинството.

Половината ни съседи вече са с наши котета,а на една баба вече два пъти и го крадат и тя пак си взима.
На снимките са Хеки на 3 мес. и 5 мес.,Рекс,който е немска овчарка,Джеки-не се знае каква манджа е той и котките-Ани с последното си котило и Мъри-моя котарак.Много си го обичах и ми е много мъчно за него,много красив беше.

И паспорт си имаше...Той за кратко и софиянец беше,ама...И понеже все някой ще пита защо говоря в минало време(имате право де)-значи понеже на село главното на тях са им животните,е много важноо да няма котки и тн,които да опустошават реколтата.Мъри по погрешка бутнал от перваза едно яйце,което баба не знам защо взела от квачката и го сложила там да се грее,изял го милия,и понеже бил "проял" сурови яйца щял да започне да яде и тези от гнездата.Та затова и сега заедно с предните котета са ги закарали някъде и аз не знам точно къде,май на гробищата там.
Аз също съм против това,но мен кой ме пита.И да искам нищо не мога да направя.Разбрани хора са,но ако трябва да избират между животните и котка ще изберат животните.
Извинавам се за дългия пост.