Галерия Снимки и видео
Публикувано: 28 November 2010 - 01:42 PM
Това момиченце търси дом!
Първо лятото е била вързана на почти метър синджир без храна и вода, в най- големите жеги! След това милосърдно била освободена от синджира и пусната свободна из селото. Бива подритвана, бита, малтретирана... Ребрата й буквално се броят... Слаба е около половин педя /не преувеличавам/. Иначе обича да се гушка, да я галят. Бързо се доверява на хората, адаптира се лесно към нови обстановки, много социална!
Реших да й направа реклама тук. Снимката е на около 2, 3 седмици, Актуални от както е при мен няма защото е немирата... Постоянно се бута да се гушка или да играе. Дано тези дни да успея да я снимам. Тъкмо малко ще наддаде до тогава, да заприлича на кученце
Първо лятото е била вързана на почти метър синджир без храна и вода, в най- големите жеги! След това милосърдно била освободена от синджира и пусната свободна из селото. Бива подритвана, бита, малтретирана... Ребрата й буквално се броят... Слаба е около половин педя /не преувеличавам/. Иначе обича да се гушка, да я галят. Бързо се доверява на хората, адаптира се лесно към нови обстановки, много социална!
Реших да й направа реклама тук. Снимката е на около 2, 3 седмици, Актуални от както е при мен няма защото е немирата... Постоянно се бута да се гушка или да играе. Дано тези дни да успея да я снимам. Тъкмо малко ще наддаде до тогава, да заприлича на кученце
Публикувано: 29 November 2010 - 06:02 PM
Ами казвам, ама...нещо като загубени в превода се получава
Инак като спомена помпон, какъв ужас преживях покрай този грууминг! Отивам да проверя дали вече не е готова и хвърлям едно очо през стъклото, ама отдалече, че да не ме усети. На едната масичка за подстригване седи нещо бяло и дребно, на което му бръснат опашката! Аз се втрещявам и с още по-голям ужас виждам как накрая оставят помпон! Решавам да рискувам и връхлитам вътре с надеждата да спра това безумие. На масичката се оказва бял той пудел
, а Таричка вече е готова и чака в съседната стая...с брада на шнауцер
Инак като спомена помпон, какъв ужас преживях покрай този грууминг! Отивам да проверя дали вече не е готова и хвърлям едно очо през стъклото, ама отдалече, че да не ме усети. На едната масичка за подстригване седи нещо бяло и дребно, на което му бръснат опашката! Аз се втрещявам и с още по-голям ужас виждам как накрая оставят помпон! Решавам да рискувам и връхлитам вътре с надеждата да спра това безумие. На масичката се оказва бял той пудел
Публикувано: 07 December 2010 - 08:43 PM
Йеспър е все още силно стресиран от появата на малката нахалница, която му яде храната, не му дава играчките и го гони от леглото му. Когато взех малката след неприятно за нея премеждие, ветеринарят пожела да я ваксинира след 3-4 дни, да преминел стресът от новото място. След няколко часа нямаше и помен от стрес у госпожицата, затова пък Йеспър тотално се стресира и бяга в другите стаи от нея.. Със снимки трудно ще дам доказателства, че нахалната е тя:

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.
Публикувано: 15 January 2011 - 01:25 PM
Това е сладура на едни приятели. Нямат нет в квартирата, затова аз ще ви го покажа. Казва се Арчи и е просто невероятен. Обожава да целува и да се гушка - като котка. А като те погледне с огромните си очи, направо се разтапяш.

А това е любимата му поза за спане.

А това е любимата му поза за спане.

"Добрият стрелец се прицелва преди всичко в себе си"

Вход

Горе
Цитиране +