Галерия Снимки и видео
Публикувано: 09 April 2010 - 12:02 AM

Публикувано: 12 April 2010 - 01:53 AM
Исках да попитам и нещо. На някой кучето случайно да спи неспокойно? Имам чувството, че моето сънува кошмари :(

Снимките са намалени (и разбъркани

Публикувано: 12 April 2010 - 09:05 PM
Публикувано: 12 April 2010 - 09:21 PM

за сънищата sinioku4e е права... Не се учудва, че спи неспокойно, имаики впредвид миналото й... Надявам се с времето да спрат кошмарите...
П.п.
Или може просто по- честичко да сънува Мутирали Котки, например, които се опитват да я хванат

Публикувано: 12 April 2010 - 10:46 PM

МОД: Темата на кученцата в "БЕЗ ДОМ". Някои снимки отново бяха над мегабайт! Моля, смалявайте снимките си! ИНФОРМАЦИЯ
Публикувано: 14 April 2010 - 03:22 PM
Публикувано: 14 April 2010 - 03:33 PM
Не я ли пазихте докато беше разгонена?
Заведете я на ветеринар да я погледнат с ехограф, ако е бременна, кастрирайте я докато е време. Това е много по-хуманно от варианта на синджир на двора, в изолатора или при неподходящи хора.
Публикувано: 14 April 2010 - 03:57 PM
Публикувано: 14 April 2010 - 04:06 PM
ами и моето куче често сънува...милият ми той.дори маха с лапички от време на време.много е сладък.

ЛЕНИ ами и аз смятам,че трябва да се направи нещо по въпроса докато е време.не искам да ти натрапвам мнение,просто ако няма на кого да дадеш после кученцата ще е гадно.успех.
Публикувано: 15 April 2010 - 12:58 AM

Снимките са намалени от мод за втори път. Следващият път ще бъдат направо изтрити! КАК ДА СМАЛЯВАМЕ СНИМКИ
Публикувано: 15 April 2010 - 03:03 AM
Вие (като стопанин) сте човекът, който трябва да знае какво се случва с кучето му. Създаването на поколение от нашите безпородни кучета е пълен абсурд и буквално заплюване и погазване на труда, времето и ресурсите на много хора, които с много усилия успяват да спасят единици от безбройните кученца като нашите. Ваша отговорност е да не създавате нови обречени животни. Моля, посетете ТАЗИ част от форума, погледнете безкрайните умиращи в ТАЗИ (и останалите) теми. После помислете и вземете решение. Ако имате уреден дом за едно кученце, предложете вече съществуващо такова. Постът ми е добронамерен и с единствена цел да предотвратя появата на поредните нежелани, пребивани, газени и гладни животинки или пък зле гледани (виснали цял живот на синджир и филия хляб). Твърде малко сме тези които прибират и обичат точно тези кучета, а в изолаторите и по улиците умират и животни с порода.
Кучето е много красиво и вярно прилича малко на моето, по беличкото и рунтавата опашка, а и косматите ушички и мутричката

Публикувано: 15 April 2010 - 08:07 AM