Като всички българи и ние искаме евтино и хубаво
Кучешки дрешки
Публикувано: 12 March 2010 - 08:07 AM
Като всички българи и ние искаме евтино и хубаво
Публикувано: 14 March 2010 - 05:20 PM
Публикувано: 14 March 2010 - 05:38 PM
Бевърли , от къде взимаш продуктите от митницата или пристигат на адрес ? Колко време отнема доставката да знам да не се чудя кога ще дойдат ?
Публикувано: 14 March 2010 - 05:51 PM
Публикувано: 16 March 2010 - 06:48 PM
Да много интересен сайт. За всяка дреха допълнително попитай за цената. Сигурно е различна за различните запитващи?!
Съгласна съм с теб много ме съмнява сайта.
jspet незнам дали е твой сайта,ама ако е лоша реклама му направи...
Дам, освен че повечето дрешки нямат обявена цена, малкото, които имат са силно завишени... Давам пример - черното яке от 46 лева в магазина на България и Каблешков струва 32 лева
Публикувано: 17 March 2010 - 02:43 PM
Публикувано: 17 March 2010 - 06:37 PM
И магазина, който продава най-скъпите кучета от различни породи без доказан произход.
Публикувано: 17 March 2010 - 07:55 PM
Публикувано: 17 March 2010 - 09:35 PM
Правилна е ориентацията в сметката. От храни и аксесоари не се печели кой знае колко, но от това да продаваш кучета, които приличат на породи дето са хит си е печелившо, пък какво ти пука за животинките и за ядовете на новите собственици
Ама с тоя ник е объркващо. Не знам в мъжки или в женски род да се обръщам.
Добре, че с времето успяхме да договорим привилегии за храна, козметика и аксесоари за членовете на клуба на цени съобразно нашата географска ширина и не им се налага да обикалят нагоре надолу и да им пълнят главите с глупости, и да стават свидели на сърцераздирателни картинки и да ги мамят търговците пробутвайки им скъпи, безсмислени и понякога вредни неща.
Публикувано: 29 July 2010 - 09:14 PM
Последно ших за едно мъниче 1кг и се получи доста добре. Имам къде да правя и бродерии с най-различни марки и апликации. Мога да пращам и до всяка точка на страната, само трябва да ми кажете размери и до 2-3 дни си получавате поръчката.

Вход

Горе
Цитиране +