Тя е малка и бяла,на снежинка прилича пухкава сладурана търси топъл дом

Публикувано: 02 February 2011 - 11:24 AM
						Не мога да повярвам,че е изминала само година - имам чувството,че Снежи е била цял живот нашето куче 
 Със свкърва ми се заговорихме за това,че й предстои годишната ваксинация и се замислих - как е възможно да е минала само една година.Снежи е прекрасна,все така глезена,даже малко повече 
 Единственият проблем,с който не мога да се преборя със свеки е,че кучинка е малко "закръгленка" - хапва си сутрин,после вечер,но и с всеки седнал на масата също,така че яде доста често 
 Но пък нека това да й е кусурът,да не е мома за женене,че да я държим фиданка я. 
 За съжаление нямам нови снимки,но ще гледам да наваксам скоро.Сега в студовете ходи с чорапки - иначе й било студено,дразнела я солта по улиците и какво ли още не.Очаквайте скоро смешна снимка - Снежи  по чорапи 

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

Публикувано: 30 January 2012 - 11:10 AM
						Неусетно се изнизаха две години откакто Снежи дойде у дома.Пускам малко снимки да й се порадвате и вие.Тя е добре,глезат я и всичко е точно както се полага на една такава малка Снежинка.Молим да ни извините за лошото качество на снимките,но малката принцеса е много трудна за снимане,а и свекито не се справя много добре.И да не вземете да си помислите,че пода е обичайното място на Снежи?О не,в никакъв случай,даже не мога да си обясня защо снимките й са все такива.По принцип Снежи слиза на пода само за да се премести от дивана на фотьойла,от фотьойла на леглото и така 

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

Публикувано: 28 February 2012 - 12:42 AM
						Някаси съм пропуснала новинките от Снежи.Може би защото тя е една от малкото задомени у нас кучета за които съм спокойна 
 Радвам се да я видя все така чаровна 
 Заслужава си да бъде глезена,отива и на излъчването 

Rinusha ,благодаря за тази приятна емоция

Rinusha ,благодаря за тази приятна емоция

Вход

Горе
 Цитиране +