16 и 17 Януари 2010 - 2 CACIB изложби в гр. София
Публикувано: 25 December 2009 - 10:18 PM
офф топик: Весела Коледа на всички!!! :)
Публикувано: 25 December 2009 - 11:37 PM
.................................................
.................................................
пример: Ирл.вълкодав Дарон--София от Англия е с договор ,да не се изнася кръвтта на разъдника ивън Острова ...
и не може да се приеме у Нас в Клуб Хрътки,,плаща като чуждо куче ....живее в Соф.Ценна кръв е!
Я обясни Гаро, щом като има договор за НЕИЗНАСЯНЕ на този вълкодав извън острова,
какво прави той тогава тука и какво би ми попречило например на мен ако имам родословна
и регистрирана в Клуб "Хрътки" вълкодавка да я покрия на него? Разбира се ако тия хора които
го гледат в България имат поне копие от родословието в тях си и на заплождането присъства клубар!
Единият от собствениците е Ирландец и имат договор ,Не желаят и не е редно-може да ги съдят.Нали някога ще излезе поколение на бял свят по свет.рингове от тази връзка/как е станало?/.... А,пък на мъжкаря му трябват и титли от изл. Освен да преговарям с англичанката . Аз пък имам друг договор ;мъжко и женско кучета са от 2 водещи конкурентни развъдника в Русия ,чиито линии кучета нямат абсолютно нищо общо на никакви нива,,и за 1 път сега тук свързахме чифт кучета от тези 2 разв. ииииииииии 2 те рускини ми пратиха договори ДА НЕ ПОПАДА ОБРАТНО В РУСИЯ КУЧЕ ОТ ТАЗИ ВРЪЗКА И никое друго мъжко куче освен Конан от Русия не може да заплоди женската и обратно,,,,та договорите са за да се спазват !

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 28 December 2009 - 07:56 AM
Това и Господ няма да може да ти каже
Всъщност... ако някой знае, нека да сподели поне предположения... поне за 2-ра група
Публикувано: 02 January 2010 - 09:42 PM
С две думи да върви от лявата ви страна без да се дърпа много по други кучета (на изложбен повод) и да може да стои мирно около минута. В подфорума има тема за рингово поведие, там е писано по подробно.
Публикувано: 05 January 2010 - 08:09 AM
Или да разчитам на коректно съдене на съдия, който не съди 5та група по принцип?
Или пък аз нещо не доразбирам?
Прикачени файлове
-
cholakov.jpg (50.32K)
Брой сваляния: 902 -
lebret.jpg (49.39K)
Брой сваляния: 896 -
hlebarov.jpg (57.34K)
Брой сваляния: 881
Публикувано: 05 January 2010 - 09:56 AM

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 05 January 2010 - 01:35 PM
Гугъл и съдийския списък на БРФК твърдят обратното.
Публикувано: 05 January 2010 - 02:30 PM
Гугъл и съдийския списък на БРФК твърдят обратното.
Не зная, наистина. Същото е положението и с CACIB - ите през февруари, за които има изнесени дати и съдии. Все се надявах тази година предвид членството ни нещата да бъдат по различни, но факта си е факт - не мога да изпратя на колеги в чужбина кои съдии ще съдят дни преди изложбата.
Без шега - вече чакам анонсите за изложбите в Пловдив. Винаги добре изнесена информация и навреме, подредена, удоволствие е да прочетеш.
Публикувано: 05 January 2010 - 06:54 PM
Съдии:
16.01.2010
Boris Spoljaric /CRO/ - 3,4,6,8
Catherine Lebret /BG/ - 9
Plamen Cholakov /BG/ - 1,2
Antoan Hlebarov /BG/ - 7,10
Julia Velkova /BG/ - 5
17.01.2010
Boris Spoljaric /CRO/ - 1,2,5
Catherine Lebret /BG/ - 3
Plamen Cholakov /BG/ - 6,7,8,10
Antoan Hlebarov /BG/ - 4, 9
Публикувано: 12 January 2010 - 09:40 AM
ти поредния пророк ли си ... поредния знаещ всичко ли ... един мой познат от Банско за такива като теб казва: " ...първо си земи дълбоко въздух, пък после приказвай..."
Публикувано: 12 January 2010 - 10:29 AM
ти поредния пророк ли си ... поредния знаещ всичко ли ... един мой познат от Банско за такива като теб казва: " ...първо си земи дълбоко въздух, пък после приказвай..."
А на тебе какъв ти е проблема???
Чел съм доста твои постове, май визираш себе си с написаното по-горе.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 12 January 2010 - 11:45 AM
съвсем ясно съм написал какъв ми е проблема...а именно хора като теб...всичко знаещи и за всичко компетентни...съвсем отделна тема е, че може и да не си прочел онова което съм цитирал от писаниците ти...това също говори само по себе си за това което казах...земи си дълбоко въздух, па после се изокай ... обобщителю ...
Публикувано: 12 January 2010 - 01:54 PM
съвсем ясно съм написал какъв ми е проблема...а именно хора като теб...всичко знаещи и за всичко компетентни...съвсем отделна тема е, че може и да не си прочел онова което съм цитирал от писаниците ти...това също говори само по себе си за това което казах...земи си дълбоко въздух, па после се изокай ... обобщителю ...
И с кое от писаниците ми не си съгласен и защо??? професоре....
И пак питам какъв ти е проблема? Това е форум, и всеки регистриран в него може да си изказва мнението. Теб какво те дразни това. Да съм казал да се съобразяваш с него. Аз така ги разбирам нещата, така ги казвам. Като съм недоволен от нещо си го казвам - може да греша, ако ме убедят че не съм прав, извинявам се и продължавам.
Та какъв ти е проблема??? - за 3-ти път те питам.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 12 January 2010 - 02:08 PM
А темата е за CACIB София...
Публикувано: 12 January 2010 - 02:20 PM
А темата е за CACIB София...
Е и неможеше ли да го каже, така като го каза ти.
Добре, извинявам се за обобщението, специално на НКР и на БОГОК и на всички останали, които правят подобни прегледи.
Да се чете Почти никой в БГ не прави такива.
И цялото това нещо беше в отговор на дог.бг, че изложбите служели само за развъдния процес - затова е в тази тема.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн

Вход

Горе
Цитиране +