Коледен Бал-Турнир. Гласуване
Публикувано: 04 January 2010 - 12:12 PM

Публикувано: 04 January 2010 - 07:12 PM

Публикувано: 06 January 2010 - 12:32 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 06 January 2010 - 07:45 PM
Да, и за мен

Публикувано: 06 January 2010 - 08:34 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 06 January 2010 - 09:10 PM

Публикувано: 06 January 2010 - 09:30 PM

Ако се измисли нещо може и да се помъча да изврънкам баща ми ако има време да ме закара но ще трябва да го пратя да си пие кафето и да му измисля доста голямо занимание за да не ме остави накрая

Публикувано: 08 January 2010 - 12:47 AM

училище
Публикувано: 08 January 2010 - 12:19 PM
клас А "Любители"
1 място Ани и Сами с танц "Коледен Поздрав"
2 място Тали и Райа с танц"manfred man - o wah diddy
клас В "Начинаещи"
1 място Христина и Вики с танц "Мама Миа" и Бъди и Грета с танц "Случайно приятелство"

2 място Вени и Рафи с танц "Funny little world"
Имаме само златни и сръбрени момиченца! Само така и в Новата Година! само топ-класа!
И така награди, е заради криза издател не успя да принтира книгата, но може така е по добре- може да мен питате директно он-лайн и ние да имаме диалог за обучение на кучета. "Добро куче" http://forum.galiado...ewforum.php?f=1
И пратите на мен на лични своите дани за получение на пратки по поща.

училище
Публикувано: 08 January 2010 - 02:03 PM

относно турнира, трябва да се преброим колко танцори в кой град има. В кой град има по вече там ще е проведем турнира, смятам че така е честно.

училище
Публикувано: 08 January 2010 - 11:30 PM

Публикувано: 09 January 2010 - 03:58 PM
Тъй като ние не можахме да участваме в кол.турнир,че късно го открихме