Коледен Бал-Турнир. Гласуване
Публикувано: 04 February 2010 - 12:22 PM
Повечето ще сме свободни едва през лятото... Тогава ще е прекалено топло за пътуване, поне за нас, но ще търсим опций и възможности да отидем с кола

Публикувано: 07 February 2010 - 01:34 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 08 February 2010 - 04:52 PM
Публикувано: 08 February 2010 - 08:32 PM
Леле, вие две, а ние нито една
Колко сме западнали в нашия край!
Благородно ви завиждам!

Благородно ви завиждам!
Публикувано: 09 February 2010 - 08:53 PM
Пловдичане! търсете място за турнира!

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 09 February 2010 - 09:10 PM
Така аз имам въпроси.Ако е на полянка заградена ще има и други хора сигурно които може да пречат като си пуснат кучето.Нали танците ще бъдат на музика?Как ще стане като там няма контакт?
Освен някой да качи на телефон песните на които ще се танцува и така.
Анна аз ще снимам полянките като се разстопи снега или сега да ги снимам и да решиш на коя ще бъде?Или някъде другаде ще се състои?
Освен някой да качи на телефон песните на които ще се танцува и така.
Анна аз ще снимам полянките като се разстопи снега или сега да ги снимам и да решиш на коя ще бъде?Или някъде другаде ще се състои?
Публикувано: 18 February 2010 - 04:16 PM
То нищо няма да се чува с телефон.може би с безжична уредба или касетофон ако има някой,а може и с кола ако дойде някой и тя има CD уредба също става
и все пак има ли се идея кога точно ще е турнира
и все пак има ли се идея кога точно ще е турнира
Публикувано: 19 February 2010 - 05:02 PM
ще разводняваме тази
турнир и семинар ще е част от подготовка към нов Коледен Турнир. Темата фристайл вече е на 24 страници от самото начало на фристайл в БГ. Сега сме на "ново" ниво - с опит, с знания, с много команди и танци и най важното сме "команда"!

училище