- (10 Страници) 

- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Клубни кучила Club litters

Публикувано: 24 December 2009 - 10:06 PM
						Имам само една забележка... снимките не отговарят на истината. Кученцата са много по-хубави наживо.   

А най-голямата сладурана от тези четирите топчета все още чака своя човек. Днес ги видях и се влюбих в нея. Страхотно би било да попадне при някой, който ще работи с нея и ще я представя на изложби, за да развива потенциала, който природата и е дала.
ongal, мисля, че е добра идея да сложиш тази тема в раздела "Важни теми". Според мен там и е мястото, за да се ориентират хората възможно най-лесно в обстановката 

ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !!!

А най-голямата сладурана от тези четирите топчета все още чака своя човек. Днес ги видях и се влюбих в нея. Страхотно би било да попадне при някой, който ще работи с нея и ще я представя на изложби, за да развива потенциала, който природата и е дала.
ongal, мисля, че е добра идея да сложиш тази тема в раздела "Важни теми". Според мен там и е мястото, за да се ориентират хората възможно най-лесно в обстановката

ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !!!

Публикувано: 17 March 2010 - 03:59 PM
						На 14.03.2010 се родиха 12 здрави и красиви кученца от баща Maxim Di Altobello и майка Fiona Iz Ongal   

6 черни мъжки
1 кафяво мъжко
4 черни женски
1 кафяво женско
може да намерите повече снимки и информация на личната страница на Фиона http://www.fiona-iz-ongal.com
  http://www.fiona-iz-ongal.com

6 черни мъжки
1 кафяво мъжко
4 черни женски
1 кафяво женско
може да намерите повече снимки и информация на личната страница на Фиона

Публикувано: 17 March 2010 - 04:11 PM

Публикувано: 17 March 2010 - 08:25 PM
						Да са ти живи и здрави Краси! Да станат красиви като майка си и силни като баща си! Пу- пу да не им е уроки   

Имах честта да видя всички малки ,часове след раждането и да присъствам на притеглянето им. Като мишоци са все още 

Ще имам честта да закупя черен мъжкар от кучилото и най- сетне да стана и аз горд собственик на истински доберман.
Честито ти още веднъж и браво на майката!

Имах честта да видя всички малки ,часове след раждането и да присъствам на притеглянето им. Като мишоци са все още

Ще имам честта да закупя черен мъжкар от кучилото и най- сетне да стана и аз горд собственик на истински доберман.
Честито ти още веднъж и браво на майката!

Публикувано: 18 March 2010 - 12:09 PM
						Честито и от мен  Да са живи и здрави малките, да намерят добри стопани, а на теб ти желая повече сили, защото 12 бебета не са малко работа
  Да са живи и здрави малките, да намерят добри стопани, а на теб ти желая повече сили, защото 12 бебета не са малко работа  

Да са живи и здрави малките, да намерят добри стопани, а на теб ти желая повече сили, защото 12 бебета не са малко работа

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

Публикувано: 19 March 2010 - 12:19 PM
						Честити бебоци!!!!  

Да израснат здрави,силни и добри стопани.

Да израснат здрави,силни и добри стопани.

Публикувано: 19 March 2010 - 12:28 PM
						Ооо, oppaaa БРАВО НА ФИОНА !!!! Ей, да са живи и здрави !!! Много се радвам за вас, нали сте ни "роднини" ... друго си  е !!!!  

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

Публикувано: 19 March 2010 - 05:03 PM
						Благодаря на всички за сърдечните пожелания,а аз от своя страна ще положа необходимите грижи за да израснат здрави и красиви  

ето още един повод за усмивки 

ето още един повод за усмивки

Публикувано: 19 March 2010 - 08:06 PM

Страхотни са бебоците! Да са живи и здрави, и всички да си намерят добри и грижовни стопани!!!
- (10 Страници) 

- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ

Горе
 Горе Цитиране +