.
 .А които е харесал моите разбойници и иска да си вземе един унищожител на цветя
 може да ми се обади,има още свободни мъници които си търсят своето ново семейство
  може да ми се обади,има още свободни мъници които си търсят своето ново семейство

Публикувано: 05 May 2010 - 09:21 PM
 .
 . може да ми се обади,има още свободни мъници които си търсят своето ново семейство

Публикувано: 06 May 2010 - 01:22 PM

Публикувано: 06 May 2010 - 05:04 PM

Супееер! Ще стискаме палци!Много палци.Тамън три чифта у нас.
 Супееер! Ще стискаме палци!Много палци.Тамън три чифта у нас.  

Публикувано: 08 May 2010 - 10:23 AM

Благодаря за пожеланията! Очакваме качествени кученца, като екстериор, и характер за работа и спорт.
  Благодаря за пожеланията! Очакваме качествени кученца, като екстериор, и характер за работа и спорт. Цитат

Моля се да не са повече от 6 или 7 кутрета
  Моля се да не са повече от 6 или 7 кутрета   

Публикувано: 10 May 2010 - 10:44 AM
 Не вложих смисъла на тая дума, когато я употребих
  Не вложих смисъла на тая дума, когато я употребих   

Публикувано: 13 May 2010 - 01:57 AM

Публикувано: 17 May 2010 - 10:45 AM

Публикувано: 17 May 2010 - 11:26 AM
 Честито! И безпроблемна бременност!
  Честито! И безпроблемна бременност!   

Публикувано: 17 May 2010 - 05:07 PM
 Bobbi, в 16 May 2010 - 10:10 PM, написа:
Bobbi, в 16 May 2010 - 10:10 PM, написа:
 Да е живо и здраво, да те радва всеки ден! Пусни и някоя снимка
 Да е живо и здраво, да те радва всеки ден! Пусни и някоя снимка и снимки:като се "позакрепим",така да се каже.Не ,че малката има някакъв проблем(да чукнем на дърво(
 и снимки:като се "позакрепим",така да се каже.Не ,че малката има някакъв проблем(да чукнем на дърво(  )),той е в мен.
 )),той е в мен.  ),но през време на това близо 5 часово пътуване(затрихме се малко :)) спа гушната в мен като бебе и не направи нито една беля.
 ),но през време на това близо 5 часово пътуване(затрихме се малко :)) спа гушната в мен като бебе и не направи нито една беля. 

) и се стигне до култовото "Като му се обърне рога в главата и изпохапе всички какво ще правиш,а?" .
 ) и се стигне до култовото "Като му се обърне рога в главата и изпохапе всички какво ще правиш,а?" . ,Марто(tok4ev)
 ,Марто(tok4ev)  , Niki
 , Niki  от тераристик.нет ,който беше така добър да отдели от времето си ,за да ни транспортира от точка А до точка Б : едно огромно,дебеличко Благодаря!
  от тераристик.нет ,който беше така добър да отдели от времето си ,за да ни транспортира от точка А до точка Б : едно огромно,дебеличко Благодаря!

Публикувано: 19 May 2010 - 01:37 AM