Dog.bg Форуми : Най-добрата суха храна. Качествена и евтина

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Най-добрата суха храна. Качествена и евтина Оцени темата: -----

#141 Потребителят е офлайн   Pekc Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 June 2012 - 10:04 PM

Да де ясно в Румъния нямат такси, не наемат складове (там я складират по терасите :ab_041:), транспорт не им трябва там я носят на гръб, за да спестят разходи, и на всичкото отгоре там явно всичките работят за мерси, за да могат да изкарат такива цени. Мхмммм разбирам я аз схемата на пазара. В България схемите винаги са забавни и задължително на далавера за обикновените потребители. :ab_041:
Да да да виждам аз .... в Румъния не струва храната :ab_041: Там Orijen-a го правят в задните си дворове, за да може да излезе по евтин :ab_041: Трици, царивични причици, куспе такива неща имат там в най-известните марки храни :ab_041: Виждам, че още някой лекичко се е засегнал от написаното от мен :ab_041: Май има хора които купуват от там или от някъде другаде по един или друг начин и могат да предлагат храната на по-добри цени :ab_041: Логика никаква, просто може да си кажете, че при положение че в България хората плащат по 140 лв. за чувал, защо да я продавате за 120 лв. :ab_041: Ама разбирам де, не се притеснявайте, спокойно :ab_041: Така сте се разбрали, на такива цени си работите :ab_041: Живи и здрави да сте всичките, не се притеснявайте далаверата си върви. :af_089:

#142 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 08 June 2012 - 10:48 PM

Погледнах горе в един румънски сайт, който си публикувал и пробвах да си "купя" една Акана на ниска цена. Сложих я в кошницата и хоп - изникна ми калкулатор да си пресметна колко струва транспорта. Сметнах си един транспорт до Констанца примерно, и ми излезе че трябва да платя още 13лв отгоре. В сайта се слагат цени без доставка до клиента, за да зарибяват хората.
В Румъния се продава 3 пъти повече Орижен и съответно фирмата-производител дава по-добри цени на вносителя, заради по-голямото потребление. Качена снимка Рекс, пожелавам ти винаги да си намираш евтина и качествена храна, даже свиркай и на нас ако разполагаш с информация откъде може да се пазари изгодно. Няма да се разсърдим.

Между другото, по-горе бях сметнала цена за транспорт в Румъния - 13лв. Да приемем че е до врата на клиента.
Преди минути сметнах с калкулатора на Еконт, че доставка на чувал 13.5кг до врата с наложен платеж струва 24лв!!! Ами ето, ако примерно си купиш чувал за 140лв и той ти е с "безплатна доставка", самият чувал ти струва всъщност 116лв (толкова взима този, който ти продава чувала), а другите 24лв печели куриерската фирма. Честно ли е кажи, и куриерските ни услуги са двойно по-скъпи от Румънските!

#143 Потребителят е офлайн   Pekc Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 June 2012 - 01:05 AM

Моля ви се само ... глупости не ми се слушат :eg_033: Нали не си мислите, че българските онлайн магазини са открили "топлата вода" с безплатната доставка и % намаление :eg_033:И в Румъния си имат безплатна доставка и % намаление и всичко както тук. Пак казвам, това че не искате да продавате по-евтино не значи, че не може :eg_033:Да не говорим, че имат и по големи чували, които в България или се намират изключително трудно, или въобще няма. :md_064: Ако дойда лично до вас ще ми дадеш ли един чувал за 116лв. ???? Не вярвам. И само не ми казвай, че си го купуваш и ти за 139лв. :af_089:

#144 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 June 2012 - 10:21 AM

Цитат

Да не говорим, че имат и по големи чували, които в България или се намират изключително трудно, или въобще няма.

И тук ще има, хехе, обаче за тебе ще са с 20лв по-скъпи. Качена снимка

Цитат

Ако дойда лично до вас ще ми дадеш ли един чувал за 116лв. ????

Да, нямаш проблеми. Качена снимка

#145 Потребителят е офлайн   Pekc Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 June 2012 - 01:19 PM

Ама аз съм съвсем сериозен наистина, ще дойда със 116лв. Знаех си аз че може стига желание да има човек .... Щом си готова за 116лв. да се разделиш с един чувал (може и повече, ако не ти се свиди :ab_041:) едва ли ще ми го дадеш да си на загуба я :md_064: Щом ти можеш да го дадеш за 116лв., значи и другите могат, просто не искат. Искат да си печелят по 20-30лв. на чувал (ако не и повече). А това дали за мене ще са по-скъпи .... Мога спокойно да се регистрирам към някой клуб, или ей така за спорта да си регистрирам развъдник (с 2 кучета :af_089:). По принцип не съм такъв човек, ама мога да го направя ей така за кеф и съм сигурен, че ще си спестя тези 20лв. Идват ми и други неща на ум :ab_041:

#146 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 June 2012 - 01:45 PM

Ти заради 20лв ако регистрираш и развъдник! Качена снимка Тогава ще те призная! Явно не си наясно какви са изискванията за регистрация на развъдник - с таксите, членския внос към клуба и тем подобни ще си купиш 2-3 чувала от по 140лв. Не бъди скъп на триците и евтин на брашното. Ако дойдеш до Бургас заради един чувал от 116лв, с транспорта чувала ще ти излезе по-скъп, отколкото да го получиш с куриер от който и да е. Купувай си евтини храни, има много на пазара, щом не ти се дават пари за качествена храна. Това е моето мнение, циганиш се все едно си на турския пазар. Качена снимка

#147 Потребителят е офлайн   Pekc Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 June 2012 - 02:02 PM

Ти откъде знаеш от кой град съм ...... :af_089: :af_089: :af_089:Не мисля че ми трябва транспорт :af_089: :af_089: :af_089: Ееее може 12, 12А, 211 все биха ми свършили работа :af_089: :af_089: :af_089:

#148 Потребителят е офлайн   Pekc Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 June 2012 - 01:22 PM

Та къде да дойда да си го взема за 116лв. ? :db_046:

#149 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2012 - 01:35 PM

В Испания и по-точно в един ЗооМол в Барселона Про План 15кг. със сьомгата беше 55евро. Тук взимам онлайн за 139лв. Няма да си сравняваме заплатите :flagbg: Ако съдим по техния стандарт, ето една евтина и качествена :flagbg:
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#150 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 11 June 2012 - 01:43 PM

про план пък аз намирам за 36 паунда сравнено с цената в БГ е по-евтина.Про План е 14кг
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#151 Потребителят е офлайн   Pekc Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 June 2012 - 01:55 PM

И в България може да са по-евтини храните, просто симпатягите които въртят бизнесчето не искат да продават на малко по-достъпни цени за нас. После започва да се мрънка "Ама как може да храниш кучето си с това, с онова" Еми да може, с всичко може да се храни, след като 99% от търговците стискат очите и си харесват някаква цена която им е симпатична. :eg_033:Стана дума за цените и половината форум само четат и си траят. :ea_103:

#152 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 11 June 2012 - 01:57 PM

Ми аз не виждам лошо да дам 20 лв повече все пак и тези хора работят за да се прехранват.Като отидете да Ви оправят колата да не мислите,е не Ви вземат надценка.Вчера спуках гума и ми взеха 25паунда да ми я сменят,в БГ не е толкова нали :md_064:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#153 Потребителят е офлайн   Pekc Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 June 2012 - 02:11 PM

Да де, ама едва ли вземаш там заплатка като в България. :ab_041: Нали се сещаш, че щом в други държави може да е по евтина, значи и тук може. Въпрос на желание.:md_064: Едва ли там я продават на загуба.:ab_041: Ти може да не виждаш нищо лошо, но аз виждам многооо лошо. Никога не съм го разбирал това в БГ., да продадеш едно нещо и да спечелиш 40лв., като можеш да продадеш два пъти от същото нещо и да спечелиш 50лв. както и да е не съм и очаквал, че като почна да пиша, ще се промени нещо.

"Кучетата си лаят, кервана си върви" :tb_195:

#154 Потребителят е офлайн   stenly2777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Френски булдог

Публикувано: 29 August 2012 - 02:37 PM

Показване на мнениетоPekc, в 11 June 2012 - 02:11 PM, написа:

Да де, ама едва ли вземаш там заплатка като в България. :ab_041: Нали се сещаш, че щом в други държави може да е по евтина, значи и тук може. Въпрос на желание.:md_064: Едва ли там я продават на загуба.:ab_041: Ти може да не виждаш нищо лошо, но аз виждам многооо лошо. Никога не съм го разбирал това в БГ., да продадеш едно нещо и да спечелиш 40лв., като можеш да продадеш два пъти от същото нещо и да спечелиш 50лв. както и да е не съм и очаквал, че като почна да пиша, ще се промени нещо.

"Кучетата си лаят, кервана си върви" :tb_195:

Здравей Колега
Казвамсе Станимир, собственик съм на малък магазин за храни и аксесоари на домашни любимци,та мисълта ми е че аз също мисля като теб и затова реших да си отворя точно този магазин и да пробвам по тази логика докъде ще стигнат нещата, ще кажеш ОК, е да ама не, тук в нашата мила родина всичките вносители(със малки изключения) са станали някакви абсолютни печалбари. Давам ти този пример от личниятми опит и стремеж да видя че хората започват да мислят малко по-иновативно и креативно но за жалост това изобщо не се получава. Ако все пак решиш мисля че мога да ти помогна при избора на хубава(предлагам ORIJEN, ACANA, ADVANCE, BREKKIES, CAROCROC) и на достъпна цена храна. телефонът ми е 0887 93 70 90.

#155 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:AMERICAN PITBULL TERRIER

Публикувано: 29 August 2012 - 03:53 PM

хей приятелю хлеб ми се не яде
недей в таз паница да ми топиш мокър хляб
искам аз гранулки от висок клас
недей си стиска ан*** като педе**с
бързо извади портфейла и в зоомагазина отиди
хубави гранулки ми купи
и въобщо не се скъпи
сега съм още бебе малко
и моите кости ще растат
купи ми хубава храна
за да стана като планина
подправки аз не ям
остатъка от манджата няма да ти ям
User's Signature

Качена снимка

#156 Потребителят е офлайн   Pekc Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 September 2012 - 03:02 PM

Здравей Станимир ..... Ако става дума за магазин в Бургас ...... От храните който си изброил това трябва да е магазина до Ултрата :smile: Ако съм прав то значи сме се виждали и то не един път и определено съм доволен на 98%. :smile:

Иначе като цяло се забавлявам доста като вляза да си купувам нещо в някой зоомагазин или вет. клиника ... Навсякъде каквото продават е най-доброто и на най-добрата цена :smile: Когато попитам за нещо което го нямат, почват да ми обясняват как за нищо не ставало та за това го нямали и че е пълен боклук и т.н. :smile: Като си поприказваме и като разберат, че "не паса трева" става много весело и цените на храните падат с хубава цифра и нещата които ги няма веднага се проверяват и се казва адекватна цена. :beer: Сами си казват всичко :ab_041: Може да се пробвам някой път да се пазаря като циганин може и още някоя стотинка да свалят. :ab_041: Една женица ми сподели, че е гледала цените къде ли не и затова и нейните цени били такива (определено не беше просто продавачка). Цените падат ама с едно важно условие "Да си остане между нас" :beer: Защо ли ? На друго място просто из коментирах, че цените на всичко са много много добри и жената ми каза "Ние работим с препоръчителните цени с минимална надценка" Интересното там е, че колкото пъти съм отишъл, никога не съм бил единственият клиент вътре. :smile: Защо ли ? В случай че на някой му е интересно мога да спомена и някой неща с конкретни цени. :dog:

#157 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 September 2012 - 05:25 PM

Станимир е от Варна.

Забележка: Моля, когато предлагате услуга или продукт, посочвайте от кой град сте, това е важен фактор.

#158 Потребителят е офлайн   VGAlexandrov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 September 2012 - 09:38 AM

Нормално е хората да искат да изкарват пари.... :)) има и пичове, отивам аз в борсата и казвам на собственика че искам човал еукануба, който струва 120 лв/15кг, казвам му, че съм я намерил в интернет за 104лв и ако иска да купувам от него му давам 105 лв и съм всеки месец в магазина му, човека се съгласи, тогава си викам "добре де, той щом смъкна 15 лв от цената, на ква надценка работи, за да се съгласи на момента?" верно, че плащат наеми хората, плащат работна ръка, ама все пак... :)) евалата, че мъжа е готин и ми направи добро, мисля, че са малко такива хора, особено търговци !

#159 Потребителят е офлайн   nikulio Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 29 October 2012 - 10:43 PM

Привет,
Как ви звучи Proplan ветеринарна серия 18 кг. за 110 лв.?
Читава оферта ли е или има нещо гнило?...:)
ПОздрави

#160 Потребителят е офлайн   stenly2777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Френски булдог

Публикувано: 01 November 2012 - 05:26 PM

Показване на мнениетоnikulio, в 29 October 2012 - 10:43 PM, написа:

Привет,
Как ви звучи Proplan ветеринарна серия 18 кг. за 110 лв.?
Читава оферта ли е или има нещо гнило?...:)
ПОздрави

Според мен няма абсолютно нищо гнило, просто една напълно нормална цена за такава храна(това си е мое мнение макар да не съм привърженик на марката)Ако животинчето си се чувства добре с тази храна вземай и си храни. Успех.

• (9 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни