Тигра и нейните 8 бебета
Публикувано: 07 October 2012 - 01:19 PM

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 08 October 2012 - 02:53 PM
yorko спаси положението, поискани са с Бъки от приюта , в който отидоха Ричи и Тара, там ще имат търпението да се занимават с тях и да им намерят домове, това е единствения шанс на Макс.
Пътуването е на 15 - понеделник и до тук имаме 0 лв., така че отново моля зя помощ....

И ако опитът не достигне своята цел, поне ще имаш честта, че си го предприел
Публикувано: 09 October 2012 - 04:49 PM
Моля ви,до неделя трябва някак да се сберат 200-тина лева,иначе глупакът си остава тук и аз честно ви говоря,няма да го преживея... Или ще обеся него,или себе си..
Не е тайна,че с Макс взамно хич,ма хииииич не се обичаме и ако имаше как,аз щях да му платя проклетия билет,само и само да ми се махне от главата и живота...

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 10 October 2012 - 10:12 AM
Аре хора.... не се шегувам,като ви казвам,че ако кучът остане тука,някой от двама ни ще трябва да умре...
Ще се радваме на всякакви размери трохи и трошички...

Публикувано: 10 October 2012 - 05:12 PM
И ако не Ви е тъжно за Макс , който си мисли, че животът му е уреден добре - само трябва да бяга от врага или да го лае и да ми се крие под полата, поне над Arha се смилете, аз нямам избор и си го влача винаги с мен, ами тя? Принудена е да са съквартиранти през цялата учебна година, а не рядко е оставян и на нейните грижи....

Публикувано: 11 October 2012 - 03:39 PM
Друга прекрасна
От това следва,че ни трябват още "сааамо" 80 лв.
Мооолим за още малко трошички ... просто няма от де да изкопаем и 20 излишни лева...

Публикувано: 12 October 2012 - 04:59 PM
Остават още 50 ...
Някой да има идея дали банките работят и събота???

Публикувано: 13 October 2012 - 11:35 AM
Остават още 50 , които изглеждат малко на фона на 200те, но и тях ще ни е почти непосилно да отделим....и нали надеждата умира последна....

Публикувано: 15 October 2012 - 03:40 PM
Стискайте палци пътуването да мине гладко.
ОГРОМНИ благодарности и поклони на страхотните феи,без чиято финансова и посредническа помощ този идиот нямаше да отиде никъде!

Публикувано: 17 October 2012 - 01:45 PM
Стискайте палци да не се/ни изложи ...

Публикувано: 17 October 2012 - 05:58 PM
buddy, в 17 October 2012 - 01:15 PM, написа:
На мен ми прилича на гепард, маскиран в кожата на петниста хиена. И на още няколко други животни едновреммено. Но не и на идиот!
Ми именно де,той е маскиран за заблуда на противника...
А определението идиот,си го е заслужил в пълна сила...
Мнооооооого е загубен горкият и не блести с особен интелект,но за това пък е адски красив ...
Айде сега,не може да не си срещала мнооого красиви на външен вид хора,които обаче да не са особено умни... Е,както има тъпи хора,така има и тъпички кучета.
Макс е истински красавец и си права,че е като гепард - да го видиш как тича самооо...
И това изобщо не значи,че по-малко заслужава да е щастлив и обичан. За това и съквартирантката ми и приятеля й направиха всичко по силите си да коригират до колкото могат поведението му,за да може да замине на място,където ще го оценят за това,което е и няма да се налага да решава математически задачи...

Публикувано: 29 October 2012 - 07:09 PM
В началото се държал доста гръмнато и бъзливо и не давал да го извеждат...
Вече ходи на разходки,харесал си е жената,която се грижи за него и даже й се глези!
Е,още от началото се е лепнал за Бъки,като пиявица и даже спи в нейното кошче (макар да има още две свободни ... ),лежал буквално върху главата й,че да не би да я изтърве и тя да иде някъде без него нощеска...
От приюта са решили да им търсят дом заедно,за да може Макс-чо,разбирате ли,да е най-доволен и щастлив ...
Не знам какво е мнението на Бъки по въпроса ...

Публикувано: 29 October 2012 - 07:54 PM
Все пак ще се окаже, че не е чак толкова глупав.

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 29 October 2012 - 09:03 PM
grima, в 29 October 2012 - 06:11 PM, написа:
Ох,Иве ... не си живяла ти с него и с идиотските му номера към две години,че да си наясно коооолко е просто горкият загубен и задръстен ...
Луди ни направи тука ...
Като разбрахме,че най-накрая са почнали да се справят с хахавото му поведение и нямат намерение да ни го връщат,направо се разподскачахме из стаята от радост...
Ако бяха решили да ни го пращат обратно,аз определено имах сериозното намерение да мина в нелегалност и да си сменя името и адреса ...
Но пък наистина нямам търпение да ни пишат,че са му намерили огромен двор,в който да търчи,като гламав и да гони фтичките в небето - на него не му трябва много,за да е щастлив ...

Вход

Горе
Цитиране +