Въпроси и отговори за кокери
Публикувано: 17 April 2009 - 10:27 AM
Публикувано: 21 April 2009 - 08:22 AM
Ние се върнахме с Кара.Беше страшно послушна във влака,лежеше си най-спокойно или спеше.Предпочиташе да е на пода за да може да се протегне хубаво.От контрольорите нямах никакви проблеми,и "А" не казаха.Провериха билета,продупчиха го и това беше.Кара небеше в клетка,без наморник само на повод.Едни дечица много й се радваха и не я оставиха да спи през целия път на отиване,а на връщане небеше обезпокоявана :)Много съм доворлна от нея,не се разбра че има куче във влака :)
Публикувано: 21 April 2009 - 09:23 PM
ralica_v, в Apr 21 2009, 07:22 AM, написа:
Ние се върнахме с Кара.Беше страшно послушна във влака,лежеше си най-спокойно или спеше.Предпочиташе да е на пода за да може да се протегне хубаво.От контрольорите нямах никакви проблеми,и "А" не казаха.Провериха билета,продупчиха го и това беше.Кара небеше в клетка,без наморник само на повод.Едни дечица много й се радваха и не я оставиха да спи през целия път на отиване,а на връщане небеше обезпокоявана :)Много съм доворлна от нея,не се разбра че има куче във влака :)
Браво на Кари!Много се радвам,че всичко е минало гладко.А снимки от гостуването нямате ли?
Публикувано: 22 April 2009 - 05:07 PM

Днес й поставиха втората ваксина , всичко мина по мед и масло . Надебелели сме - вече тежи цееееели 2 килограма

Обръщам се към вас да запитам следното - да очаквам ли някакви странични действия от ваксината и какви?

А! И още нещо - казаха ми да и вдигам ушите когато се храни , пие вода с шипка. Имало такива специални някакви, но при нашият вет. нямаше в момента. Вие защипвате ли им ушовците?
Публикувано: 22 April 2009 - 05:34 PM
Какво яде малката? Ако е на гранули няма смисъл да се щипят ушите, ние и за водата не ги защипваме. Ако много държите да не се мокрят има специални купи за кокери, конусовидни.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 22 April 2009 - 07:15 PM
А за водата.. наистина има специални купички, стеснени отгоре, за да не им се пъхат ушите (и ние сме с такава

Публикувано: 23 April 2009 - 11:01 AM
Публикувано: 23 April 2009 - 09:09 PM

Сега имам друга питанка - мога ли вече да я изкъпя? От както е с нас още не сме я извършвали тази процедура защото казаха да не опитваме преди втората ваксина - да не настине или нещо друго. Обмислям тези дни да я изкъпя защото после пък(другата седмица) ще ходим на външно обезпаразитяване и...И аз не знам! Да изчакам ли още или мога да й ударя един душ вече, м? До сега само я позабърсвам с мокри бебешки кърпички , но си е друго ако е изкъпаничка

Публикувано: 02 May 2009 - 10:53 AM
Публикувано: 10 May 2009 - 01:43 PM

Скоро не сме наминавали, но то е поради липса на време и компютър под ръка.
Наша Джена вече се разхожда навън. Водихме я на вилата - голям кеф с тревичката. Отначало я "пасеше" и се поуплашихме за физическото й и психическо здраве

Вчера се е запознала с един свой събрат русенец и имам едни голеееми съмнения, че е съфорумец. Тя беше на разходка с децата и баба им на центъра , а кокерчето се казва Макс и е на 7 месеца. Поне така ми казаха децата де. Макс си я е харесал, подскачал около тях весело, а нашата я хванало бъзето

Сега да си задам питанката - възможно ли е да си сменя козинката?

Ами това е засега от нас!
Надявам се някой да ме осветли по въпроса с козинката и ... до скоро!

П.П. - Като се замисля...дали пък не й пада бебешката козинка? Сложила съм снимки в фотогалерията