На Йордановден имахме поредния скандал по темата, защото пак го спипах да пипа кучето, а онзи ръмжи съвсем като на бой ... какво да направя, да го прасна по тъпата тиква този човек?

а знаете ли какво представляват зъбите на Арнолд? Знаете ли какви дупки правят? Аз знам... и косата ми настръхва! Иде ми, честно ще ви кажа, да му набия една! Защото сега трябва да пазя кучето и от него. Да му пазя АЗ здравето и живота докато тормози с нежеланите си ласки моето куче. Е свещенна тъпота, ти не познаваш никакви граници...
Не,че ти давам акъл,но не хвана яд за този дебил(предполагам и почерпен на моменти),който не реагира на предупреждението ти.Ами-не е малко дете,че да го пазиш ти.В прав текст и пред други негови познати,ако може,му заяви,че повече не носиш отговорност в твоя дом за куч,след като гостенина вече би трябвало да е известен,че Арнолд не желае да бъде обезпокояван(ха ха-сякаш излезе от устата на някой английски иконом).Ако трябва да избирам между такъв малоумник и питомеца си,няма да се колебая.Откъде накъде кучо ще е вързан на собствения си терен само заради един натрапник?За рахата му ли-че той заслужава ли го?