Честито на всички победители и техните горди стопани!
Много красиви кучета,много ентусиазирани дечица хендлери,приятни срещи и запознанства със стари и нови приятели!
И като оставим на страна спортната злоба и завист,и кофти залата-(за последното си имаме вина и самите ние щото не всички се съобразяват къде си изхвърлят боклуците,къде пикат и акат кучетата им)като цяло изложбите бяха хубави,не зная дали забелязахте но много силно впечатление ми направиха плакатите на спонсора които не само че внесоха цвят и емоция в залата но и бяха поставени на места -стратегически и закриваха голяма част от неугледноста й -за което лично аз Благодаря!
Благодаря на всички които са имали желание и са успели да снимат и нашите малки сбръчкани и намръщени любимци
Дог.бг снимките ти са разкошни-знаеш много добре че всички винаги ги чакаме с нетърпение,жалко че и този път не си успял да снимаш мопсо тайфата ама нищо всички се надяваме че следващия път може би ще ни уловиш с обектива си
И аз ще кача снимки направени от приятел!Жалко е обаче типично по български винаги да изказваме компетентно мнение отностно съдийското отсъждане-винаги ще има недоволни,винаги ще има роптаещи и аз съм недоволна-но не тръбя на ляво и дясно защо и от какво-а и не виждам смисъл,затова всеки сам избира изложбите на които ходи и съдиите които ще го съдят на тях!

Искрени благодарности на хендлер Анелия Шанкова

и поздравления -за пореден път доказа своя професионализъм!