отново захвърлено болонче мъжко болонче с наранено краче
Публикувано: 11 March 2010 - 11:09 AM
Публикувано: 11 March 2010 - 01:07 PM
Публикувано: 24 March 2010 - 12:58 PM
Публикувано: 24 March 2010 - 10:47 PM

Хич няма късмет горкия,все нещо става и се бавят нещата.
Публикувано: 25 March 2010 - 11:00 AM
Публикувано: 25 March 2010 - 12:04 PM
Здравейте!
Аз снощи ви писах в ЛС... Действайте! Аз съм готова да го приема в къщи докато си намери най-добрите стопани! Ще го разхождам по 3 пъти на ден заедно с моето куче в Северния парк... а ако се умори, ще го нося на ръце,все пак е 6-7 килца! Ще го заведа за кастрацията... ще се грижа, докато се възстанови... за сега съм по цял ден в къщи...
Публикувано: 25 March 2010 - 01:49 PM

Публикувано: 25 March 2010 - 04:34 PM

Защо не потърсите помощ за превозването в темата за транспорта? Може да се окаже, че някой пътува така или иначе към София. Кученцето къде се намира сега?
Публикувано: 26 March 2010 - 03:43 AM

Публикувано: 29 March 2010 - 09:49 PM
От събота вечерта той е в София. Извадих го треперещ от клетката ... и тук първата изненада - той не може да ходи. Куцука милия... и костенурка ще го изпревари. Апатичен, не реагира нито на нежен глас нито на ласки. Явно зрението му или го няма или е много отслабено, защото се бута в разни предмети. Все още гласеца не сме му чули... предполагам и че няма и да го чуем. Слухът му - чува силните шумове, понеже се стряска, но дори и не се обръща... лежи си като мумийка. Но саламчето веднага го надушва. Но не е лаком... винаги оставя нещо в чинийката си.
Сега чакам с нетърпение да ми каже чери1 кога и къде да го заведа за преглед... кастрация... и да заминава за Швейцария. Макар че... според всички хора които са го видели, той е над 14 годишен... и в предвид че не може да ходи - не знам дали кастрация е удачен вариант или има графа "старо куче" и ще може да замине некастриран. Но това докторите ще го решат.
Снимки мога да направя, но по-добре да виждате само тези от Благоевград, защото от памперсите с които са го държали по цял ден козинката му на гърба е ощавена и изглежда като болен от кожна болест.
Това са новините от нас... тази вечер очаквам да ми дадат инструкции.
Публикувано: 01 April 2010 - 02:40 PM

Там обаче бе разкрит- хич даже не е пред умиране,има още мнооого хляб в него

Бенджи вече е настанен в немския център ,където за него ще се погрижат добри специалисти и той ще може да започне своя втори живот.
Благодаря на carrie че приюти Бенджи и че ми съдейства по всякакъв начин,на blueocean че насочи парички от календари с които можахме да заведем болончо на лекар, на mil_ че веднага ги предостави и дойде лично да ги донесе в клиниката

Благодаря и на всички които предложиха помощта си и ни подкрепяха

Публикувано: 02 April 2010 - 01:20 PM
Вчера предадох Бенджи в добри и любящи ръце!
Малкият глезан ще бъде подготвен /в немския кастрационен център/ да замине за Швейцария при една страхотна жена! При мен той остана само 4 дена, но бъдещата му стопанка ми звъня 2 пъти да пита как е той. Аз искам освен на всички, които е изброила Чери, да благодаря и лично на нея за огромното й сърце и самоотверженост към всички бездомничета и на Диана от Стара Загора, която е изпратила снимки и историйката на Бенджи в Швейцария!

Публикувано: 02 April 2010 - 04:04 PM