Бето ще стане голям къдравелко
Времето се оправи и наваксахме с разходките (едно от любимите неща на Бъди е да се въргаля в тревата и да пие от водата на току-що полятите градинки )
Снимка (и)
"Ако вземеш прегладняло куче и направиш живота му охолен,
то няма да те ухапе. Това е принципната разлика между кучето и човека."
Марк Твен
Здравейте, отдавна не съм качвала снимки и сега качвам от събота и неделя малко снимки като излизахме в училището на разходка с едно другарче . И се сме с едни летящи ушички !
Бъди както винаги е много пухкав и красив .Голям мъж
А Лъки е страшно сладък.Напомня ми на Вики като бебе.Сигурно заради шарката на муцунката леко .
Ето малко скорошни снимки на моята голямаа бебочка .Ехх голямо щастие е да си имаш човече на 4 лапички до тебе.Незнам как хората които са гледали животно 10 години могат да го зарежат...те просто нямат душа и чувства.
Скоро на Вики и се заби бодилче от роза в окото на вилата.Милата ми като е толкова луда и не гледа какво има пред себе си.Така квича и и капеха сълзички.Само се гушеше в мен като бебче Сега вече е добре и пак продължава да не гледа какво има пред нея
И баща ми прояви желание да мине 1 път аджилитито с Вики и му хареса...
Interests:Музика,фотография,готварство,биология и кокерии :)
Публикувано: 24 September 2010 - 09:26 PM
Eeee СУпеер . Моят баща също обича Тоби, обаче като стане дума за разходки въобще не се наема, а какво да говолим ,ако го помоля за такова нещо. Ама вие сте супер, много хубави снимки
Публикувано: 25 September 2010 - 09:17 PM
Ние от доста време нямахме компютър и не бяхме писали. Аз ходих на гости в едно село, но без Тоби, защото там имаше друго куче, което не се харесва с Тобито. Той дойде, само когато ме оставиха и ме взеха от селото. Ето и малко снимки Ирка
Публикувано: 09 October 2010 - 11:47 PM
От вчера Тоби пак си е вкъщи Вече е много студено за двора. Изкъпах го и го прибрах, играх си с него , а сега си спи на мястото и си е подпрял главичката на един чехъл Малко снимки след баня и от днес сутринта