Рони и Цвети
 голяма партия са!
 голяма партия са!Моля, смалявайте снимките, преди да ги сложите тук! Няма нужда да са толкова големи.
Мод

Публикувано: 25 November 2011 - 09:25 PM
 .И ние не пишем често,но следим темите във форума.Ето няколко сники от нас.
 .И ние не пишем често,но следим темите във форума.Ето няколко сники от нас.

Публикувано: 25 November 2011 - 10:07 PM
 Ние сега започнахме разходките и също мнооого обичаме да се ровим в листата! :) Иначе сте много хубави!
 Ние сега започнахме разходките и също мнооого обичаме да се ровим в листата! :) Иначе сте много хубави!   Тя е почти адашка, моята е Рая.
 Тя е почти адашка, моята е Рая.    

Публикувано: 14 December 2011 - 11:37 PM
 Никога не й давам, когато лае така, за да не се научи, ясно ми е, преместих храната, ама я надушва и пак се побърква..
 Никога не й давам, когато лае така, за да не се научи, ясно ми е, преместих храната, ама я надушва и пак се побърква..   Кухнята ми е далечко и просто не ми е удобно да я преместя там, в другите стаи има съквартиранти. Няма друг вариант, освен храната да е в нашата стая в някой шкаф. Много е зла, Btw храня си я редовно..
 Кухнята ми е далечко и просто не ми е удобно да я преместя там, в другите стаи има съквартиранти. Няма друг вариант, освен храната да е в нашата стая в някой шкаф. Много е зла, Btw храня си я редовно..   

Публикувано: 30 December 2011 - 12:31 PM

Весело изкарване на предстоящите празници
   Весело изкарване на предстоящите празници   ! Предия път имах проблем и не можах да кача повече снимки за това ето сега
 ! Предия път имах проблем и не можах да кача повече снимки за това ето сега   това е ЛЕО  и вече сме на 10 месеца :)
 това е ЛЕО  и вече сме на 10 месеца :)   

Публикувано: 30 December 2011 - 01:19 PM

Публикувано: 05 January 2012 - 11:47 AM
 Толкова тъгувам по него, страшно ми липсва ...Разбира се имаме куче, който си е кучкар по природа без приятел не може да живее, но мъката си остава и не минава...
  Толкова тъгувам по него, страшно ми липсва ...Разбира се имаме куче, който си е кучкар по природа без приятел не може да живее, но мъката си остава и не минава... 

Публикувано: 05 January 2012 - 03:40 PM

Публикувано: 05 January 2012 - 04:39 PM