Оле супер са всички снимки.. Айк и Зоро.. и на мен ми взиат всички думи.. Томката и той..
Еми и Каси, на 3тата снимка много си приличате!
Абе да ви питам.. след тия снежни разходки.. ние с Ира ставаме цееелите в ледени топчета.. Разтапяме се пред духащата печка.. и пускаме много вода.. Вие как се справяте с това?
Май само ние още не сме ви представили зимната си колекция от луди снимки.Днес в Плевен беше много топличко и имахме щастието да се налудеем на воля.Ето и малка част от снимчиците
"Абе да ви питам.. след тия снежни разходки.. ние с Ира ставаме цееелите в ледени топчета.. Разтапяме се пред духащата печка.. и пускаме много вода.. Вие как се справяте с това?"
Когато се разхождаме в парка , на Каси и се залепя снега на лапичките (отдоло) и не иска да ходи и ляга до мен На момента и ги изчиствам . Когато се приберем с топла вода махам и останалите (по лапите) , защото и обличам дрешка и няма много .
Тъкмо си мислехме, че няма да има повече сняг тази зима... И вчера ни затрупа, поне Рафи де. И нали е момиченце, образува й се огърличка от сняг! Всички снимки от вчерашната фотосесия тук
Рафи е страхотна колко много козинка има само на нея и е добре в студените дни а на ние мръзнем докато те си тичкат сладко сладко да я намачкаш много хубаво от мен