Бях пуснала темичка в общият форум за проблем с улично куче, а днес не я намирам. Може ли някой да ми каже дали е преместена някъде и къде да я търся?
Не си намирам темата
Публикувано: 12 January 2010 - 10:50 AM
Публикувано: 12 January 2010 - 10:52 AM
Благодаря , сега ще я погледна.
А не е ли редно като се премести нещо някъде да се оставя съобщение къде е преместено за да си го намираме без да питаме?
А не е ли редно като се премести нещо някъде да се оставя съобщение къде е преместено за да си го намираме без да питаме?
Публикувано: 12 January 2010 - 10:59 AM
Ами като се премести нищо, да - не се съобщава за него.
Иначе, когато темите се сливат, няма как да остане насочващ линк, къде е отишла темата.
Тук участват много потребители, след които администраторите трябва да забърсват, да сливат теми и т.н. Нормално е да не смогват с всичко.
Иначе, когато темите се сливат, няма как да остане насочващ линк, къде е отишла темата.
Тук участват много потребители, след които администраторите трябва да забърсват, да сливат теми и т.н. Нормално е да не смогват с всичко.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 12 January 2010 - 11:08 AM
Редактирах , грешка - нищо - нещо
Да, но като няма отметка къде е темата ще задаваме въпроси тук и пак ще трябва някой да смогва за да ни отговоря.
Благодаря на всички отговорили.

Да, но като няма отметка къде е темата ще задаваме въпроси тук и пак ще трябва някой да смогва за да ни отговоря.
Благодаря на всички отговорили.
Публикувано: 12 January 2010 - 11:49 AM
Няма как да се оставят съобщения, коя тема с коя е слята. По принцип, потребители преди да пуснат нова тема трябва да проверят дали няма вече подобно съществуваща. Вашият случай е точно такъв.
Публикувано: 12 January 2010 - 09:23 PM
Цитат(ro6ko @ Jan 12 2010, 11:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Може би преди да пита потребителя може да си погледне от профила мненията и да види къде се намира изчезналото мнение/тема?

Nothing but the best is good enough!
Страница 1 от 1