Здравейте, скоро си взек кученце, кръстоска между Пекинез и Пинчер, той е на около 4 месеца. Въпроса ми е, кога мога да започна да го къпя и кога ще мога да започна да го разхождам навън... Благодаря ви предварително, извиняваите ако съм збъркал раздела!
Къпане на Пекинез? Къпане на Пекинез
Публикувано: 13 January 2010 - 05:11 PM
Цитат(GRENLOULD @ Jan 13 2010, 02:14 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте, скоро си взек кученце, кръстоска между Пекинез и Пинчер, той е на около 4 месеца. Въпроса ми е, кога мога да започна да го къпя и кога ще мога да започна да го разхождам навън... Благодаря ви предварително, извиняваите ако съм збъркал раздела!
Защо не се присединиш към смесени породи? И там си говорим за такива неща. Ако пуснеш снимки да видим това творение - още по-добре. Само да кажа по въпроса за разходките - кученцето има ли 3та ваксина?
Публикувано: 13 January 2010 - 08:07 PM
Цитат(shely @ Jan 13 2010, 04:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(GRENLOULD @ Jan 13 2010, 02:14 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Защо не се присединиш към смесени породи? И там си говорим за такива неща. Ако пуснеш снимки да видим това творение - още по-добре. Само да кажа по въпроса за разходките - кученцето има ли 3та ваксина?
Aми не, все още няма 3-та ваксина :) Ето и снимка на кученцето: http://storage4.albu...a2_20747115.jpg
Публикувано: 13 January 2010 - 08:59 PM
Къпане и разходки след 3 ваксина. Не го къпете често. Най много веднъж в месеца.
Публикувано: 13 January 2010 - 11:41 PM
По добре къпането да е без шампоан, или ако е със да е качествен. За 10 мес никога не съм си къпала кучето със шампоан и за сега няма нужда. Само с вода.
Публикувано: 14 January 2010 - 12:15 PM
Цитат(GRENLOULD @ Jan 13 2010, 11:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И аз трябва да му взимам някакви хапчета за глисти, че нещо си търка дупето по земята :) Ами в къпането, нещо по различно прави ли се като е по-малко или всичко си е стандартно :P
Аз я къпя с противопаразитен, но не много често(къпана е два пъти). Внимаваш с очичките и ушичките при къпане. А за глистите - като го водиш на ветеринар не го ли обезпаразитява?
Страница 1 от 1