MagDeIv,само от вас виждам некоректност.Изваждайки пост без да сте дали линк за да може да се проследи цялата полемика ,която има начало месец преди това!
Чакам да видя и да чуя , какво некоректно виждате в нашия развъдник и в нашата политика?Докато Вие вече ведньж се прочухте с размножаването(не случайно употребявам тази дума) на друга порода!Да ще обявим каквато цена си преценим,да напомням ли , че и вие се интересувахте от цената ни?Това , че сме отблъснали "евентуални клиенти" ,познайте колко ни притеснява!Да не говорим , че сьм далече от мисълта , че това е пазар.По този повод ,нали искахте "такъв цвят" в развъдника си?
Никой не се сьмнява в кучетата ви , от източник ,на който мога да се доверя за преценката на един френски булдог ,знам ., че са хубави.
Въпроса е , че тук не е Клубен форум , в който редовно да пише ОРД-то и да има проверена актуална информация.Да ви напомням ли за друг случай с "клубно кучило"?Знаете го много добре.Много хора останаха излъгани и разочаровани , а трябваше ли да се случва това и една нещастна за някой хора случайност , да обърне нещата?
Едит:Едва ли хората ,които са ти съдействали ще са щастливи , че намесваш името им

Да започна с едно голямо БЛАГОДАРЯ за това,че поне обявихте кучетата ми за ХУБАВИ!!! Наистина много благодаря.Това са първите хубави думи,написани от Вас-за мен!
Наистина искам такъв цвят в развъдника си,но от друга кръвна линия-дори реших да не е от чужбина,а от вашия развъдник.При налични в България и собственост на приятен човек/имам предвид съдружника Ви/.С много добри,дори отлични впечатления съм от Вашия съдружник.Бяхме заедно в Шкорпиловци.Не се получи да си купя кученце от Вас,но никъде и на никого не съм споделял обявената ми цена и т.н.Не се договорихме и това е!!!
Не би трябвало да са "нещастни" хората,които са ми съдействали,че намесвам името им,защото няма нищо лошо в това-добре се грижа за всичките си кучета-любов - условия на живот - качествена храна--водя ги и ги показвам по изложби!!!
С какво според Вас обидих хората,които ми помогнаха,като споменах име? Просто са от сигурен човек и съмненията от който и да е-са безпочвени.
Наистина в родословията имената на фр.булдози-родители-няма нито prefixe нито някакъв suffixe.
За да напиша такива-трябва да си ги измисля....Мога да напиша сръбските и българските ПК-номера - сръбските развъдчици.Единия развъдник е в Ниш,другия в Сента.
Случая,за който говорите-не изясних нещата,просто поех вината и евентуално бих поел всичко друго лошо,с което бях заплашван.
Не исках да споделя чия наистина е вината и как кучилото бе свързано с мен.
Както и да е.Най-лесно е да очерниш даден човек,без дали да го познаваш и да прецениш дали има вина и дали въобще го заслужава!!!