- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Прелестната Виктория търси нови стопани. Английски сетер
Публикувано: 13 January 2010 - 07:23 PM
Вики е поредното станало ненужно куче след като ''стопанката'' й забременява.Последната решава да се отърве от нея като я подхвърля на старата си и болна майка.Жената има здравословни проблеми и много скоро вече не е в състояние да се грижи за кучето.Дъщерята също пришпорва жената да се отърве от Вики преди да е родила.И за да не се озове на улицата по коледа,посред зима напълно беззащитна и сама я приютих.
Тя е едно прекрасно куче попаднало при напълно безотговорни хора...Породата й е английски сетер и има невероятно аристократична осанка.Има всички ваксини,обезпаразитявания,паспорт и т.н.Кастрирана.Много е добричка и игрива,обича дългите разходки и да тича много.Разбира се с други кучета,но си пази храната.Котки не обича.Умна,послушна и възпитана е.Чувства се добре в апартамент,досега така е живяла.Търся й постоянен дом в София,където да не я изхвърлят щом им скимне,като някаква вещ.Виктория е предано куче способно да обича много и да бъде вярна на стопанина си.
Пишете ми на имейл kiki_sdi@abv.bg
снимки- http://kikita2486.sn...460858.16804490
Тя е едно прекрасно куче попаднало при напълно безотговорни хора...Породата й е английски сетер и има невероятно аристократична осанка.Има всички ваксини,обезпаразитявания,паспорт и т.н.Кастрирана.Много е добричка и игрива,обича дългите разходки и да тича много.Разбира се с други кучета,но си пази храната.Котки не обича.Умна,послушна и възпитана е.Чувства се добре в апартамент,досега така е живяла.Търся й постоянен дом в София,където да не я изхвърлят щом им скимне,като някаква вещ.Виктория е предано куче способно да обича много и да бъде вярна на стопанина си.
Пишете ми на имейл kiki_sdi@abv.bg
снимки- http://kikita2486.sn...460858.16804490
Публикувано: 22 January 2010 - 07:09 PM
Срамота е да изоставят такова куче,сетерите са толкова умни,чуствителни и привързани към стопаните кучета....това нещо не го разбирам..как може?Дано някой я поиска и я дари с дома който заслужава,защото предвид възрастта и няма да е толкова лесно:(
Публикувано: 22 January 2010 - 09:04 PM
Ех мамка му и късмет има горкото животинче. Дано намери верния човек, а не такива дето заради едно забременяване ще го изхвърлят. Лично за мен това са пълни щуротии - като има бебе, та да няма куче (че и други животни). Глупости на търкалета! Винаги съм смятала, че нито животните ще пречат на едно дете, нито то на тях (при правилно възпитание). Дори напротив - няма по-прекрасно нещо от това децата да растат заобиколени от животинки. Така от малки се научават на милосърдие, на любов към животните, дори ако щете и на липсата на страх. Защото не веднъж сме ставали свидетели как по градинките някое детенце се затичва към кученце с желание да го погали, а истерясалата му майка крещи "не пипай кучето ще те ухапе". Ей така се насажда страха и омразата към животните! Като се роди внука ми, никога не съм го деляла от нашите животни. Често ги разхождахме заедно (бебето с количката и кучето). Пипаше котките, прегръщаше ги, даже се опитваше да ги целува
Когато проговори, след думата "мама", следващото което научи бяха имената на котките и кучето. В момента е луд по всички тях. Ма това е друга история..... отплеснах се....
Жалко за хубавата сетерка. Дано попадне на свестни стопани.
На мен сетерите са ми слабост от много отдавна - още когато взехме нашата Сара. Тогава имах мечта да имам по един сетер от всеки вид (ирландски, английски и гордън), но уви не се намираха толкова често, пък и годините бяха гладни, едва ли щях да мога да ги изхранвам. Това не ми пречеше да си мечтая де
Сега на мястото на липсващите сетери имам 4 котки, пък и Вики не обича котки (не че се кандидатирам за нейна стопанка). Достатъчно съм пренаселена в момента.... просто пак се размечтах
Пожелавам скоро да я поиска някой и да я гледат с много любов до края на дните й!

Жалко за хубавата сетерка. Дано попадне на свестни стопани.
На мен сетерите са ми слабост от много отдавна - още когато взехме нашата Сара. Тогава имах мечта да имам по един сетер от всеки вид (ирландски, английски и гордън), но уви не се намираха толкова често, пък и годините бяха гладни, едва ли щях да мога да ги изхранвам. Това не ми пречеше да си мечтая де

Пожелавам скоро да я поиска някой и да я гледат с много любов до края на дните й!
Публикувано: 22 January 2010 - 09:33 PM
Цитат(СНЕЖАНКА @ Jan 22 2010, 07:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
...не че се кандидатирам за нейна стопанка...
Язък

Благодарим на всички за хубавите думи

Публикувано: 04 February 2010 - 02:58 AM
Цитат(кикита @ Jan 13 2010, 06:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
...Разбира се с други кучета...
Всъщност не се разбира особено.
Малко снимки от разходката ни преди малко.Обожава да тича и да играе :)
Публикувано: 12 February 2010 - 08:03 PM
Цитат(Princess_Brita @ Feb 12 2010, 08:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Вече си имаме една английска бебка на 5 месеца вкъщи, но мисля да проведа разговор с домочадието за тази прелест.
Сега попадам на темата! Моля ви кажете какво става с кучето? Осиновено ли е???
А относно забременялата стопанка -

А относно забременялата стопанка -

Хайде прибирай я та да може като ви дойда на гости да се нарадвам на двойна доза сетерска любов

Публикувано: 12 February 2010 - 09:01 PM
Не е осиновена,при мен си е.Има интерес за нея само за лов,но тя не е ловец, а домашен любимец.Добре е ,на разходките тича и играе като малко пале. Радва се на хората и вниманието. Много умно куче е наистина. 
пп.Ех, как ще й е хубаво с още едно сетерче и такава мила стопанка,размечтах се...

пп.Ех, как ще й е хубаво с още едно сетерче и такава мила стопанка,размечтах се...

Публикувано: 26 February 2010 - 02:21 PM
Вики още търси дом.
Довечера или най-късно утре ще пусна клипче :)
О, тя милата само гледа да не й избягам някъде.Има страх да не я изоставя и се оглежда дали съм още на хоризонта или бягам на някъде без нея.
Довечера или най-късно утре ще пусна клипче :)
Цитат
явно ви има доверие щом я пускате без каишка
О, тя милата само гледа да не й избягам някъде.Има страх да не я изоставя и се оглежда дали съм още на хоризонта или бягам на някъде без нея.
Публикувано: 18 March 2010 - 01:38 AM
Щях да пускам клипчета,но нещо не можах.
Вики получи усложнение от стара травма на крака.Сега сме на антибиотици.В най-лошия случай,ако антибиотиците не помогнат ще трябва да се ампутира едното й пръстче,ще видим другата седмица какво ще покаже снимката.
Все така нямам кандидати за нея.
Вики получи усложнение от стара травма на крака.Сега сме на антибиотици.В най-лошия случай,ако антибиотиците не помогнат ще трябва да се ампутира едното й пръстче,ще видим другата седмица какво ще покаже снимката.
Все така нямам кандидати за нея.
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »