Благодаря на всички за поздравленията, имаме още снимки но не остава време да ги обраборим :-) Изложбите в Загреб , бяха добро предизвикателство за нас, имаше стабилна конкуренция но им показхме,че и ние има какво да извадим на ринга

Организацията на изложбата беше отлична,всичко вървше по час, всички потвърждения за 10 кучета ми пристигнаха в пощата в срок, с карта на изложбата, и GPS координати.ЗА БИС програмата няма какво да кажа...отново перфектна организация а и не на последно място това,че първия ден се класирахме на трето място в конкурса за развъдници ме кара да бъда много горда от успеха на кучетата ми.
Искам да и тук да благодаря за перфектния хендлинг на Светла, на мама ,Гери,Миро,Сашо и Мая за добрата компания и на Ники и Галя с Нана отново за хубавата компания и не на последно място за помоща при аварията на колата ми
Естествено много хубаво не е на хубаво,специално искам да напиша за всички,които им предстои пътуване до Сърбия,
оказва се,че сърбите отново са намерили начин да ни изнудват сега искат тразнзитна такса на кола или куче как им дойде на акъла 
Три часа посред нощите се разправяхме....направо много са нагли, първо искаха такса на куче, после като видяха,че се запънахме искаха по 100 евро на кола

ама нещо да показват документи ....неее и вече като съвсем видяха,че няма накъде смъкнаха до 25 евро на кола и извадиха някакъв документ, абе с две думи безобразие....после на пътните такси пак ни рекетираха за измислени направо кошмарно пътуване.
Имам копие от прословутия документ и мисля да се разрова да видя како е това чудо защото направо не ми се мисли ако им стане навик.