Според мен също, не е необходимо да правим по няколко теми, в които да поставяме снимки на нашите кучета. "Фотогалерия на нашите любими булдоци", "Весела галерия", "Булдог и спорт", Булдожа полянка" са напълно достатъчни, да можем да слагаме всякакви снимки...и това са теми наистина само за снимки! Никой не е казал, пък и не виждам във всички тези теми, да са постнати снимки само в стойка, даже напротив...! Нима от снимките пуснати във въпросните теми, не се вижда красотата на булдога, неговата душевност и т.н., та да се пускат още теми..., пак за снимки!?! Не виждам смисъл да се пускат едни и същи теми, озаглавени по различен начин, а крайният резултат да е един и същ- снимки на нашите любимци...

независимо в какви пози са направени- в стойка, седнал, легнал, играещ, спящ, "целуващ" и т.н.! Във всички тези теми, фотоманияците и "ловците на красиви мигове", имат възможността да се развихрят с фотоапаратите си и да си постват всякакви снимки, които смятат че са интересни и изразяват красотата, душевността и т.н. на булдога.
Хайде да видим какво се прави в темата "Булдог и спорт"- всекидневните разходки и игрите на кучетата ни, което си е тяхна необходимост и неразривна част от тяхното ежедневие, според мен не би трябвало да се пускат в тази тема, защото това не е спорт и не отговаря на темата. Например снимки от играта на нашите кучета, могат да се пуснат в темата "Булдожа полянка", където им е мястото, независимо, дали са снимани на самата въпросна поляна или на някоя друга такава- снимките са все с една и съща насоченост- не е необходимо да се разводнява форума.
Колкото до: "Изложби и победители по света и у нас" и "Световни величия", са си напълно различни теми! Не мисля, че към темата "Световни величия" е подходящо да се пускат снимки от "Изложби и победители по света и у нас"
Редуциране на теми... Не, не трябва да има, но припокриващи се теми...Да, излишно се товари и обезмисля форума!
Аз също съм на мнение да има повече теми, но нека те, наистина да нямат нищо общо с никоя друга подобна! Например нямаме тема : "Здраве", "Бременност и раждане", "Грижи за новородените бебета", "Грижи за нашите любимци" и т.н., които със сигурност ще бъдат в полза на всички ни.