Съжалявам
ФОТОГАЛЕРИЯ на нашите любими булдоци

Публикувано: 17 January 2010 - 07:31 PM

Публикувано: 17 January 2010 - 08:05 PM
Кучето е мн. хубаво

Публикувано: 17 January 2010 - 08:08 PM
...това да се чува
ето го и моя томи, по късно ще пусна снимки и в стоика
bente, чакаме още снимки и инфо!!!

Публикувано: 17 January 2010 - 09:26 PM

Публикувано: 17 January 2010 - 09:28 PM

Публикувано: 20 January 2010 - 08:25 PM
Идеята ми в тази тема е да се пускат снимки, които да отразяват красотата на и с породата,а не снимки на нашите кучета в нашето ежедневие,които да ни радват с красотата си. Ако съм искала да пускам снимки просто на моите любимци,щях да го направя тук в тази тема и щях изрично да надписвам обектите си.Но както казах идеята не е такава!!!!А е идея за снимки с по-художествена стойност,без значение кои са участниците в тези снимки.Важен в случая е ефекта и красотата на фото произведенията!!!!
Ще се радвам, ако темата се върне във стария си вариянт,а тя е за всички които ценят фотографията и красотата и често обичат да снимат с фотоапарата си и да търсят красотата,а не стандартния екстериор на кучето/тата си .
Красотата на един булдог не се заключава само в неговата стойка и екстериор!!!Той ,както знаят всички носи във себе си и огромна душевна красота,която може да се разбере именно, чрез така наречените художествени снимки.Снимки на неговата душевност!!!!
Ако причината за този акт, е само факта,че не съм дала пояснения към темата за нейната функция,съм готова да корегирам това!

www.streletz.eu

Публикувано: 20 January 2010 - 09:12 PM

Публикувано: 20 January 2010 - 10:13 PM

Публикувано: 20 January 2010 - 10:16 PM

Публикувано: 20 January 2010 - 10:24 PM
Е снимки с нашите кучета и тяхното всекидневие е една тема! А другата не се дублира като тема и е преди фсичко за фотоманияците-"ловци на красиви мигове"!

www.streletz.eu

Публикувано: 20 January 2010 - 10:34 PM

Публикувано: 20 January 2010 - 10:53 PM
Например темата "Дядовата ръкавичка"автоматично може да се влее във весела галерия,където и е мястото,защото я сътворих без да искам,с идеята снимките да влезят във веселата галерия,но не можах да корегирам това.А темата за "Изложби и победители по света и у нас" и "Световни величия" също могат да се съберат в една тема,ако наистина се налага редуциране на теми!

www.streletz.eu

Публикувано: 20 January 2010 - 11:04 PM
Но...тук става въпрос за снимки...както преценете.

Публикувано: 21 January 2010 - 12:53 PM
Хайде да видим какво се прави в темата "Булдог и спорт"- всекидневните разходки и игрите на кучетата ни, което си е тяхна необходимост и неразривна част от тяхното ежедневие, според мен не би трябвало да се пускат в тази тема, защото това не е спорт и не отговаря на темата. Например снимки от играта на нашите кучета, могат да се пуснат в темата "Булдожа полянка", където им е мястото, независимо, дали са снимани на самата въпросна поляна или на някоя друга такава- снимките са все с една и съща насоченост- не е необходимо да се разводнява форума.
Колкото до: "Изложби и победители по света и у нас" и "Световни величия", са си напълно различни теми! Не мисля, че към темата "Световни величия" е подходящо да се пускат снимки от "Изложби и победители по света и у нас"
Редуциране на теми... Не, не трябва да има, но припокриващи се теми...Да, излишно се товари и обезмисля форума!
Аз също съм на мнение да има повече теми, но нека те, наистина да нямат нищо общо с никоя друга подобна! Например нямаме тема : "Здраве", "Бременност и раждане", "Грижи за новородените бебета", "Грижи за нашите любимци" и т.н., които със сигурност ще бъдат в полза на всички ни.

Публикувано: 21 January 2010 - 01:17 PM
О, това е много добра идея и наистина са нужни темите!!! Особено за здраве! (която ще си е и за грижите..)

Публикувано: 21 January 2010 - 05:41 PM
Но щом ще представям в тази тема,ще трябва подхода да е като за нея/Фотогалерия на нашите любимци/ и много дървеняшки като за идеята,която имаше за цел просто да дарява красота!!
На първата снимка с носталгия по лятото е Alba ot Streletz.
2.Arlet & Baby on bord ot Streletz
3.Style Bulet Candy Kiss & Baby on bord ot Streletz
4.Veda of Love ot Streletz

www.streletz.eu

Публикувано: 21 January 2010 - 06:46 PM

Публикувано: 23 January 2010 - 08:48 PM

Публикувано: 23 January 2010 - 11:04 PM

Вход

Горе
 Цитиране +