25-тият кадър Бездомните през обектива - снимки и видео
Публикувано: 21 January 2010 - 01:36 PM
Съжалявам, че развалям темата, но това беше изрично упоменато в първия пост от авторката, както и бяха направени забележки.
Нито мога, нито ми е работа да смалявам всички снимки във форума. Нито е редно да се товари форума и една страница да се зарежда по 100 часа.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 January 2010 - 01:45 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 January 2010 - 09:20 PM

Самотници

И внимавай къде караш!

Автор и на трите е един невероятен човек с изключително свободен дух - Камен Фердинандов.
Публикувано: 30 January 2010 - 12:06 AM
Чух за него по българското радио...на 26ти януари 2010.
незнайно как, останал върху къс лед, пропътувал върху него 100тина километра, докато не се озовал в Балтийско море. Забелязват го група изследователи на полски кораб. Спират, за да го спасят...
Екипажът ми видя...фигура да се движи във водата и веднага решихме да се приближим, за да видим дали това е куче или може би почиващ си на леда тюлен, съобщи морякът от кораба Балтика Ян Йоахим.

Когато се доближихме до ледения блок, видяхме, че това е куче, което се бори да не падне във водата

То дори не излая. В големите му очи се четеше само страх

Видео на Associated Press - готови сме да го осиновим!
Публикувано: 31 January 2010 - 10:09 PM
Публикувано: 05 February 2010 - 03:13 PM
Публикувано: 05 February 2010 - 04:58 PM
Публикувано: 06 February 2010 - 10:33 PM
Нощна акция по спасяване на кучета от ферма.
Камионът стоварва клетките на тротоара. Чакат го доброволци, които да преалокират временно животните в приемни семейства.
Вижте целия репортаж на Washington Post
1. куче, измъкнато от фермата, което чака в камионетката да бъде харесано от временен приемен стопанин

2. Доброволците при вида на кучетата, които се разтоварват пред очите им от камиона

3. Куче с луксация на ставите, в следствие на дългия престой в клетката

4. И това куче никога не е напускало клетката

5. Майка, която е била използвана във фермата

6. Логистичният център, докато се появят достатъчно временни приемни семейства

7. медицинска помощ в приюта, в очакване на постоянен стопанин

8. кампания в Москва: "Ние сме отговорни за тези, които сме опитомили", Екзюпери

Публикувано: 06 February 2010 - 11:01 PM

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 17 February 2010 - 10:46 PM

Тъжно.....много тъжно и жестоко.
Какви изроди сме ние хората....

Страх ме е от теб,но не искам да съм сам....

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика
Публикувано: 22 February 2010 - 09:18 PM
Няма ли начин да се спре това!?!?

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика
Публикувано: 24 February 2010 - 12:12 AM