Dog.bg Форуми : Ако някой може, нека да помогне

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Ако някой може, нека да помогне Спешна помощ - Варна!

#41 Потребителят е офлайн   nat8 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 22 January 2010 - 10:01 PM

Нашите около блоковете са кастирани в Каменар. Коректни са. Уговаряте се, вземат го и след седмица или 10 дни го връщат. Но в тези студове надали е добър вариант.
User's Signature

Качена снимка

#42 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 January 2010 - 09:06 AM

Цитат(y_M @ Jan 22 2010, 03:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз го намерих на улица "Петър Райчев". Не мисля, че е на тази "майка", за която говорите Вие, защото то не скимти там от вторник, а още от понеделник. Не знам как така не съм го видяла тогава. Аз се прибирах от училище и чух скимтене. Погледнах към терасите и помислих, че идва оттам и след това си тръгнах. На следващия ден беше огромният студ . Навръщане от училище минавах по същия път и пред мен имаше голяма пряспа. Отново чух скимтене изрових го и то горкичкото беше ни живо, ни умрало. Минавам по този път вече 4-ти ден тази седмица и никъде не видях малки кученца. А да не говоря, че това е моят маршрут към гимназията и го изминавам вече 3 години. Досега наистина никога не съм виждала малки кученца.

Ами значи е точно на тази майка , защото бл.35 е на Петър Райчев , а кученцето може да е замъкнато там от някое хлапе и да е останало само ,което е добре ,защото може другите в тоя студ да са умрели вече.

За кастрирането : кучетата в района вече са доста ,ако се обадим в Каменар дали ще дойдат да ги вземат или трябва да извозят до там и ако решат ,че ще дойдат трябва ли да са хванати .
Благодаря Лизка за информацията , сега ще разгледам , а ще се обадя на телефона като се нормализира снежната обстановка във Варна

#43 Потребителят е офлайн   Fenka_na_Aneliq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 January 2010 - 01:35 PM

МНого ми хареса кученцето и аз живея срещу мола и преди седмица спасих едно куче от Мола :) Много искам да се запозная с малкия.дали ще е възможно?Искам да кажа,че ако стане нещо мога да го прибера за ден два,но не повече.Но при условие,че се разберат с моето куче.Искам също така да вкъкна,че до съседния блок на Мола има две малки кученца майка им е с тях..но е много студено...И не ми се иска да пораснат и да останат улични кученца.Всеки ден ги храня.Нямам с какво да ги снимам.но ще е хубаво да измислим нещо и за тях.Това кученце много ми прилича на ротвайлер :)

#44 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 January 2010 - 09:50 AM

Да , всички приличат на ротвайлер, както и майка им и предишните кучета и' те.

#45 Потребителят е офлайн   g_vasileva Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 January 2010 - 12:07 PM

Най-вероятно като порастне,няма да прилича толкова на ротвайлер.
А какво става всъщност с това кученце?
User's Signature

You may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one

#46 Потребителят е офлайн   Fenka_na_Aneliq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 January 2010 - 12:28 PM

Хайде да му търсим дом!

#47 Потребителят е офлайн   y_M Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 January 2010 - 12:48 PM

ve_054.gif Не се притеснявай Fenka_na_Aneliq. То засега си има много хубав дом. Само не знам как ще се развият събитията оттук нататък, но ако има нещо ще се свържа с теб re_037.gif

#48 Потребителят е офлайн   Fenka_na_Aneliq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 January 2010 - 01:17 PM

Постоянен ли е дома му?Доколкото знам е временен или?Аз ви говоря за постоянен.

#49 Потребителят е офлайн   y_M Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 January 2010 - 01:32 PM

Цитат(Fenka_na_Aneliq @ Jan 23 2010, 01:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
МНого ми хареса кученцето и аз живея срещу мола и преди седмица спасих едно куче от Мола :) Много искам да се запозная с малкия.дали ще е възможно?Искам да кажа,че ако стане нещо мога да го прибера за ден два,но не повече.Но при условие,че се разберат с моето куче.Искам също така да вкъкна,че до съседния блок на Мола има две малки кученца майка им е с тях..но е много студено...И не ми се иска да пораснат и да останат улични кученца.Всеки ден ги храня.Нямам с какво да ги снимам.но ще е хубаво да измислим нещо и за тях.Това кученце много ми прилича на ротвайлер :)

Аз от този пост разбирам друго... и нали ти казвам, че все още не се знае нищо. Най-важното в момента е, че малкият е на топло! Ако стане така, че LeidiRi не може да го задържи, тогава ще му мислим. Ама всъщност няма какво да му мислим, защото през тези 4-5 дни съм му намерила хора, които искат да се грижат за него.

#50 Потребителят е офлайн   jacko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2010 - 04:34 PM

Цитат(Fenka_na_Aneliq @ Jan 23 2010, 12:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Тук казваш че ще го прибереш за ден два, но не повече, след това казваш за постоянно ? Май тая Анелия ти е промила мозъка? ab_041.gif Кученцето има нужда от сериозни хора, а не от 15 годишно момиченце, дето не знае какво е писала в предния си пост. Успех с намирането на стопани y_M !

#51 Потребителят е офлайн   y_M Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 January 2010 - 04:47 PM

Благодаря,jacko.Надявам се,ако евентуално не може по някаква причина да остане при LеidiRi,тогава да му намеря добри хора,които да го отгледат.Не искам да мисля затова сега,в момента съм абсолютно спокойна.Фенка на Анелия,ти искаш да го видиш-няма как да стане.Малък е,студено е,на чуждо място е.Не е удобно,не е уместно,а и той не е маймуна просто да го показвам.Надявам се утре да го видя,мъчно ми е за него.

#52 Потребителят е офлайн   LeidiRi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 January 2010 - 09:55 PM

Здравейте на всички!Малката се развива добре или поне на мен така ми се струва. Хапва с ужасен апетит. Храня я 2 пъти на ден. Продължават неприятностите ни покрай ходенето до тоалетна. Не иска и това си да ходи да пишка на памперса, а където й падне. Ака навсякъде и направо вече незнам. Много е игрива. Взела е всички играчки на котката и не й ги дава. Да не говорим че е окупирала и купичките й. ab_041.gif Вече си има име - Кари. Спайки все още не я харесва и май така ще си остане. Понякога се надявам да се стопли по-бързо и хората които ще си я гледат да я вземат, но понякога ми е толкова добре с нея, че направо незнам. Но съзнавам, че и за нея ще е по-добре на друго място, а не в постоянни борби с котката. А и аз имам време за нея само вечер.
Но сега малко по-оптимистично.
Ето малко снимки.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#53 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 January 2010 - 10:06 PM

Има прекрасни очи wub.gif. Missi беше писала за някакви капки, които се слагали на памперса и привличали малките кучовци да акат и пишат само там. Потърси сред мненията и и успех с малката красавица. Аз все пак тайничко се надявам да се спогодят с мацинката и да си останете тримата заедно завинаги smile.gif!

#54 Потребителят е офлайн   nat8 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 January 2010 - 10:06 PM

Браво на вас!
Ще се научи малката. А е толкова красива wub.gif
Само ако може още поне два пъти да я храните, че е мъничка за два пъти дневно. Сигурно от там е и апетитът. smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#55 Потребителят е офлайн   LeidiRi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 January 2010 - 10:20 PM

Цитат(nat8 @ Jan 25 2010, 10:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Браво на вас!
Ще се научи малката. А е толкова красива wub.gif
Само ако може още поне два пъти да я храните, че е мъничка за два пъти дневно. Сигурно от там е и апетитът. smile.gif

Ами на работа съм и затова няма как да я храня по-често. Съжалявам dh_188.gif

#56 Потребителят е офлайн   my_kaya Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 January 2010 - 11:30 PM

За храненето не се притеснявай, ще се справи и с 2, моето куче също беше така като малко, просто ми изместиха офиса и нямаше как повече пъти да се храни.
User's Signature

The world has given to me nothing
but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...

Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...

#57 Потребителят е офлайн   Fenka_na_Aneliq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 January 2010 - 10:32 AM

НЕ исках да спамим темата,но ще се наложи.КАзах,4е мога да го взема временно,ако се разберат с моето куче.никъде не съм написала,че ще го взема за постоянно (не,4е не искам,но не мога)В горния пост се попита какво става с кучето.Отговорих търсим му дом или нещо такова.Момичето каза,че си има дом.Не беше уточнила дали е постоянен или временен.Имах предвид да му търсим постоянен дом.Тя каза,че е намерила постоянен дом за кучо,но да видим ккакво ще стане.

#58 Потребителят е офлайн   y_M Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 January 2010 - 08:01 PM

Искам да ви съобщя,че днес на обяд Кари (която вече няма да е Кари ),замина за Бургас.След внимателно подбиране на желаещите да я осиновят,аз в крайна сметка се спрях на нейната осиновителка. За сега друго не знам какво да ви напиша,помолих новата й собственичка,да се включи в темата,когато има време и да напише и тя няколко реда.С LeidiRi направихме доста снимки,ще ги качим по-нататък,също и клипчета.Снощи я обезпаразитихме,лекарят каза,че ще стане голямо куче-23-25 кг.Най-вероятно един от родителите е или ротвайлер или лабрадор.Малката е на 45-50 дни и тежи 3 кг.Родена е на 10.12.2009г.Това всичко е по думите на лекаря.Благодаря ви отново за вниманието и съдействието.Аз съм доволна,че промених съдбата й,но в момента ми е адски мъчно за нея.

#59 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 January 2010 - 06:59 PM

Браво на вас !!!

Наистина ще е хубаво, новия и човек да се включи, да пусне снимки, да каже как си живеят с малката спасена варненка:)
Надявам се избора ви да е правилен !
Късмет на момичето....

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни