Обезобразени от садист бебета кучета Живи, но търсят спешно дом
Публикувано: 02 February 2010 - 04:07 PM
monika i irina видя въпроса ми, но не отговори. Все пак ще е добре да се знае кой ще слага чиповете и печат в паспортите, при положение, че средствата идват от хора, прочели темата тук. Затова и попитах благодарностите за това към кой са - към доктора Калоян или ... Смятам за етично да се дава отчет къде и как се изразходват сумите. Нищо лично. Само малко яснота.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 02 February 2010 - 04:15 PM
Цитат(dmm @ Feb 2 2010, 04:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
monika i irina видя въпроса ми, но не отговори. Все пак ще е добре да се знае кой ще слага чиповете и печат в паспортите, при положение, че средствата идват от хора, прочели темата тук. Затова и попитах благодарностите за това към кой са - към доктора Калоян или ... Смятам за етично да се дава отчет къде и как се изразходват сумите. Нищо лично. Само малко яснота.
Не става въпрос за Калоян Йорданов,става въпрос за човек от форума,с когото си пиша от самото начало и той изява инициатива да помогне,безплатно!!!!!!!
Публикувано: 02 February 2010 - 04:23 PM
Цитат(monika i irina @ Feb 2 2010, 04:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Не става въпрос за Калоян Йорданов,става въпрос за човек от форума,с когото си пиша от самото начало и той изява инициатива да помогне,безплатно!!!!!!!
Ето, че не било сложно!!!!!!!!! (да съм в тон с пунтуацията ви)

Браво на Калоян. Жив и здрав да е!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 02 February 2010 - 05:13 PM
Ами...очевидно ще оценим ако се решиш да ни кажеш кои са другите... болести...
Самите жени, които обгрижват не можаха да ми кажат
И защо искат репенс? Притесняват се от кожни заболявания, не от сърдечни? интересни хора
Самите жени, които обгрижват не можаха да ми кажат
И защо искат репенс? Притесняват се от кожни заболявания, не от сърдечни? интересни хора

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 02 February 2010 - 10:06 PM
Цитат(dora7511 @ Feb 2 2010, 05:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Преди всичко да уточним за кой приют иде реч.Ако не е същият , идея нямам какво им искат!
Приюта е в град Бон,същия ли е?
Публикувано: 02 February 2010 - 11:51 PM
Цитат(dora7511 @ Feb 2 2010, 10:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
В Бон може да има 5 приюта.До Бон няма директен полет на БГ Еър(което ви е най евтиния вариант).На Луфтханза са или малки и не взимат кучета , или са с прекачване в Прага.Което за кучетата не е много добре.
Казаха да ги пратим във Франкфурт и от там ще ги вземат.Вие пращали ли сте кучета в Бон,в някой от приютите?
Публикувано: 02 February 2010 - 11:56 PM
Все повече ми мяза на приюта с който аз работя.Ние също ги изпращаме до Франкфурт с директен полет на БГ Еър.
До Бон, както вече казах няма добър вариант.
И някой от приюта шофира до Фр. и обратно.
Имате ли дата за заминаването?Клетка-размера ще определи цената.
Публикувано: 03 February 2010 - 12:49 AM
Цитат(dora7511 @ Feb 2 2010, 11:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Все повече ми мяза на приюта с който аз работя.Ние също ги изпращаме до Франкфурт с директен полет на БГ Еър.
казаха ни,че горе-долу ще ни излезе 220 лв,за 4-те кучета,това е инфо от човек,който е пращал
Публикувано: 03 February 2010 - 12:53 AM
Подобна информация не е еднопосочна - аз пратих, значи толкова
Зависи от броя на животните - как ще са разпределени. Размер на клетката, общо тегло, тегло на клетката, авиокомпания, с/без придружител.... Такава информация се дава от фирмата за карго.
Но иначе би било супер само толкова пари да излезе пътя, само дето нещо не ми се вярва, по-скоро по толкова на куче.

Но иначе би било супер само толкова пари да излезе пътя, само дето нещо не ми се вярва, по-скоро по толкова на куче.