Обезобразени от садист бебета кучета Живи, но търсят спешно дом
Публикувано: 16 February 2010 - 09:15 PM
Разбира се ще ги снимам. Бимбо и Тими мисля, че се чувстваха много добре в клетката. Ще пробваме дали и на тези кученца ще им е добре като я занесем. А за Бимбо и Тими не знам колко тежът, защото нямаме с какво да ги претеглим, но предполагам, че са към 3-4 кг.

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 18 February 2010 - 07:15 PM
Днес кученцата бяха чипирани.
Бък: 958000001546772
Бари: 958000001479266
Чара: 958000001537518
Шарик: 958000001490610
Трудно ми е да опиша какво видях! Ако трябва само с една дума: ИЗРОДЩИНА!
Изключително наплашени и стресирани. Едното се напишка и наака от страх, то бяха писъци и плакане!!! Физическите им рани вече са заздравели, но психическите още силно "кървят".
Големи благодарности на жената, която ги гледа! Действително е с голямо сърце и душа!
Но според мен кученцата преди да пътуват трябва да са за поне ден някъде другаде. Щях да напиша, че в сегашните им условия хигиената е на много ниско ниво. Но то за хигиена въобще не може да се говори - живееят в пълна смрад и мизерия. Въпреки, че са обезпаразитявани два пъти вътрешно и външно имат бълхи.
Не ги снимах поради обстоятелствата, при които живеят (а и не исках да си пипам чантата и фотоапарата с тези ръце)!
Вярвайте ми няма да има никакъв проблем да влязат в клетка 4 две от кученцата.
Според мен кученцата са слаби и недохранени!
Пиша всичко това въпреки, че хората, които се грижат за тях правят всичко възможно и това е най-доброто, което са успели да им осигурят. НО се опасявам, че ако пристигнат в Бон в такъв вид връзката с този приют ще е безвъзвратно прекъсната!
До 11 Февруари са събрани 630 лв.
Бък: 958000001546772
Бари: 958000001479266
Чара: 958000001537518
Шарик: 958000001490610
Трудно ми е да опиша какво видях! Ако трябва само с една дума: ИЗРОДЩИНА!
Изключително наплашени и стресирани. Едното се напишка и наака от страх, то бяха писъци и плакане!!! Физическите им рани вече са заздравели, но психическите още силно "кървят".
Големи благодарности на жената, която ги гледа! Действително е с голямо сърце и душа!
Но според мен кученцата преди да пътуват трябва да са за поне ден някъде другаде. Щях да напиша, че в сегашните им условия хигиената е на много ниско ниво. Но то за хигиена въобще не може да се говори - живееят в пълна смрад и мизерия. Въпреки, че са обезпаразитявани два пъти вътрешно и външно имат бълхи.
Не ги снимах поради обстоятелствата, при които живеят (а и не исках да си пипам чантата и фотоапарата с тези ръце)!
Вярвайте ми няма да има никакъв проблем да влязат в клетка 4 две от кученцата.
Според мен кученцата са слаби и недохранени!
Пиша всичко това въпреки, че хората, които се грижат за тях правят всичко възможно и това е най-доброто, което са успели да им осигурят. НО се опасявам, че ако пристигнат в Бон в такъв вид връзката с този приют ще е безвъзвратно прекъсната!
До 11 Февруари са събрани 630 лв.

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 18 February 2010 - 07:38 PM
Oще нямаме определена дата, борим се да е 24-ти.Хубаво би било да похапват по хубава храна до заминаването си, както и да идат в нечий дом , да се напудрят...но аз не мога да предложа дом.
Ако някой може да дари хубаво папо на бебоците, би било прекрасно.

Ако някой може да дари хубаво папо на бебоците, би било прекрасно.
Публикувано: 19 February 2010 - 10:39 AM
Цитат(Ma-ti @ Feb 18 2010, 07:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Но според мен кученцата преди да пътуват трябва да са за поне ден някъде другаде.
Можем в Недела да вземем две от кутретата, докато заминат. Ще се погрижим да се качат на самолет обезбълхени и в опрятен вид

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди
Махатма Ганди
Публикувано: 19 February 2010 - 11:35 AM
Моля,нека някои вземе другите две за тези 3 нощи.Сърце няма да ни даде да вземем две,а другите да ги оставим,пък 4 са твърде много,дори и за нас.

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди
Махатма Ганди
Публикувано: 19 February 2010 - 12:47 PM
Много сме благодарни на всички,за това което направиха.Много се раздваме,че вече имаме 2 клеки, И че на 24 ще заминат.Действително условията не са от най-добрите,но не намерихме друго.Единствената утеха,е че независимо от всичко ,жената която ги гледа ги дарява с много любов.Днес последно ще проверим колко пари са в сметката И ще разберем от Дора,крайната цена на пътуването,ще пишем.Днес ще ходим да слагаме на кученцата Фронтлайн.Всеки,които пожелае да ги вземе преди пътуването,за да ги напудри,аз лично ще го заведа,Пишете на ЛС.
Много се радваме ,че нещата идват към своя щастлив край :)))Урааа
Много се радваме ,че нещата идват към своя щастлив край :)))Урааа
Публикувано: 19 February 2010 - 05:15 PM
Цитат(mil_ @ Feb 19 2010, 12:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Предстои да ви преведа 80 лв. от календари, които Цветелина е закупила и пожелала приходите да се насочат към вас, както и 50 лв., за които ми писаха днес, но още не са дошли по сметката.
Благодаря много на Цветелина и на другия дарител :))))