А за що? Някой пита ли се защо? А някой може ли да отговори? А на някого изобщо пука ли му? А кой съм аз - Андон Тодоров? ............. когато някой неграмотен "съдия" не може да ги оцени по достойнктво, или просто му е платено да свърши това, то на тях не им пука! Просто пикаят на неговата неграмотност (ако ви трябват примери мога да ви ги предоставя!)....."конюктурното състояние и поведение на оргонизаторите на така наречените изложби в България" не желая да приема и още по малко да подържам!....да получим реална оцинка за нашите кучета от нормален и грамотен съдия, при това на не "продадена " изложба. А иначе защо? И за какво? ... само предплатените помиари?
Хайде сега Андоне, след толкова много години дейно участие на същата сцена, която сега оплюваш, кажи ни "за що"?
Ако някой може да отговори, то това ще е очевидно точно онзи някой, който през всичките тези години активно е гребал с лъжицата от същата каца с мед, който изведнъж и по незнайни за широката публика причини, вече е горчив ... та така...сега ти е паднало да ни разкажеш докрай за прозренията си и ако не го направиш, ще си останеш поредния, дето вика "дръжте крадеца" ... и дотам!
Като наричаш изложбите у нас
"така наречени", какво всъщност се опиваш да ни кажеш? И не си ли участвал и ти през всичките тези години в тези "така наречени" изложби...и 'щото всички добре знаем отговора, да те питам и аз на свой ред: от вчера ли нещата за теб не са наред, или са си били такива през цялото време, ама не ти е уйдисвало да роптаеш?
И ако до вчера си приемал и поддържал
"конюнктурното поведение на организаторите на така наречените изложби", защо от днес тези изблици на справедлив гняв и укор?
За какви продадени изложби говориш? Ако е имало такива, кажи ни поне ценоразписа, ако не е някаква тайна естествено!?
Изобщо...интересни неща нахвърля в пространството ... и защото до вчера беше човек от "кухнята", аз лично с интерес бих научил нещата за които намекваш в горното си изказване. Ако не друго, поне да знам колко да заделя, че и аз да си купя някоя и друга титла, а защо не и цяла изложба ...
Лично на мен ми пука за състоянието на кинологията у нас и затова ми е интересно също така, за какви плащания говориш, за каква конюнктура и за кои конкретно организатори на кои "така наречени" изложби ... Гледам и Пламен Митрев се опитва да хапе ръката, от която довчера безропотно и угоднически се хранеше? Какво става бе хора? Таман се наредиха нещата и вие пак всичко да разбишкате!!!
Иначе подредено и грамотно написано за толкова величав съдия ... не на последно място и лексиката от рода на "предплатените помиари" също ме впечатлява...наистина достойна за арбитър от световна величина! Браво, Андоне!
.......и Христос им каза: Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък на нея. Те знаеха закона и един по един станаха и си излязоха. Ако не бяха излезли, щяха да паднат в дъното на ада. Всички излязоха. Отде? Отвътре-навън. И вие, по същия закон, когато вашите фарисеи и садукеи роптаят против блудницата, кажете им: Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък на нея!......