Dog.bg Форуми : Изложби в Пловдив

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изложби в Пловдив Оцени темата: -----

#41 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 February 2010 - 09:37 AM

Цитат(VelvetDamour @ Feb 23 2010, 11:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това което се случва е грозно и много жалко,стрях ме е да си отговоря на въпроса,накъде отива кинологията в БГ.................... ud_009.gif ud_009.gif zf_093.gif zf_093.gif

Така е грозно и жалко.

Ако отвънка намирисва, значи вътре смърди - е явно накои хора не издържат на тая смрад.

User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#42 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 09:40 AM

Цитат(whippets-bg @ Feb 24 2010, 01:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
А за що? Някой пита ли се защо? А някой може ли да отговори? А на някого изобщо пука ли му? А кой съм аз - Андон Тодоров? ............. когато някой неграмотен "съдия" не може да ги оцени по достойнктво, или просто му е платено да свърши това, то на тях не им пука! Просто пикаят на неговата неграмотност (ако ви трябват примери мога да ви ги предоставя!)....."конюктурното състояние и поведение на оргонизаторите на така наречените изложби в България" не желая да приема и още по малко да подържам!....да получим реална оцинка за нашите кучета от нормален и грамотен съдия, при това на не "продадена " изложба. А иначе защо? И за какво? ... само предплатените помиари?

Хайде сега Андоне, след толкова много години дейно участие на същата сцена, която сега оплюваш, кажи ни "за що"?

Ако някой може да отговори, то това ще е очевидно точно онзи някой, който през всичките тези години активно е гребал с лъжицата от същата каца с мед, който изведнъж и по незнайни за широката публика причини, вече е горчив ... та така...сега ти е паднало да ни разкажеш докрай за прозренията си и ако не го направиш, ще си останеш поредния, дето вика "дръжте крадеца" ... и дотам!

Като наричаш изложбите у нас "така наречени", какво всъщност се опиваш да ни кажеш? И не си ли участвал и ти през всичките тези години в тези "така наречени" изложби...и 'щото всички добре знаем отговора, да те питам и аз на свой ред: от вчера ли нещата за теб не са наред, или са си били такива през цялото време, ама не ти е уйдисвало да роптаеш?

И ако до вчера си приемал и поддържал "конюнктурното поведение на организаторите на така наречените изложби", защо от днес тези изблици на справедлив гняв и укор?

За какви продадени изложби говориш? Ако е имало такива, кажи ни поне ценоразписа, ако не е някаква тайна естествено!?

Изобщо...интересни неща нахвърля в пространството ... и защото до вчера беше човек от "кухнята", аз лично с интерес бих научил нещата за които намекваш в горното си изказване. Ако не друго, поне да знам колко да заделя, че и аз да си купя някоя и друга титла, а защо не и цяла изложба ...

Лично на мен ми пука за състоянието на кинологията у нас и затова ми е интересно също така, за какви плащания говориш, за каква конюнктура и за кои конкретно организатори на кои "така наречени" изложби ... Гледам и Пламен Митрев се опитва да хапе ръката, от която довчера безропотно и угоднически се хранеше? Какво става бе хора? Таман се наредиха нещата и вие пак всичко да разбишкате!!!

Иначе подредено и грамотно написано за толкова величав съдия ... не на последно място и лексиката от рода на "предплатените помиари" също ме впечатлява...наистина достойна за арбитър от световна величина! Браво, Андоне!

.......и Христос им каза: Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък на нея. Те знаеха закона и един по един станаха и си излязоха. Ако не бяха излезли, щяха да паднат в дъното на ада. Всички излязоха. Отде? Отвътре-навън. И вие, по същия закон, когато вашите фарисеи и садукеи роптаят против блудницата, кажете им: Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък на нея!......

User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#43 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 24 February 2010 - 09:44 AM

Цитат(VelvetDamour @ Feb 23 2010, 11:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
......стрях ме е да си отговоря на въпроса,накъде отива кинологията в БГ.................... ud_009.gif ud_009.gif zf_093.gif zf_093.gif

По-страшна е мисълта, че може вече да е стигнала.........там!
User's Signature

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#44 Потребителят е офлайн   whippets-bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 10:56 AM

Ех ти - Коко ли си Моко ли си ? Не те зная кой си, понеже си "забравил" да се подпишеш. Но като чета какво си написал и как "свойски" се отнасяш към мене без да съм ти разрешил това, явно си доста некоректен човек! Ако само за миг си беше понапънал мозъка да помисли (той де, а не ти) щеше да провериш на колко изложби в България съм "бил (у)достоен да съдя" през последните няколко години, да попиташ ВСИЧКИ дали съм бил некоректен и тогава ми пиши за "лъжица с мед". Да, медът е хубаво нещо, но не и на всяка цена!!! - не и за мене. И, моля, ако някой иска да ми каже нещо, то нека да е конкретно и коректно, и най-вече не анонимно.
Искренно съжалявам, че се включих в тази "говорилня".
Андон Тодоров

#45 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 11:21 AM

Горещо се надявам г-н Тодоров да промени решението си !!! За мен той е легенда в кинологията не само на България и напускането му от нея не трябва да бъде чрез оставка а със заслужено внимание!
Но понеже зная бурния му темперамент се надявам като се охладят страстите да се върне отново там където му е мястото ae_085.gif
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#46 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 11:22 AM

Цитат(KOKO_ko @ Feb 24 2010, 08:40 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(whippets-bg @ Feb 24 2010, 01:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
А за що? Някой пита ли се защо? А някой може ли да отговори? А на някого изобщо пука ли му? А кой съм аз - Андон Тодоров? ............. когато някой неграмотен "съдия" не може да ги оцени по достойнктво, или просто му е платено да свърши това, то на тях не им пука! Просто пикаят на неговата неграмотност (ако ви трябват примери мога да ви ги предоставя!)....."конюктурното състояние и поведение на оргонизаторите на така наречените изложби в България" не желая да приема и още по малко да подържам!....да получим реална оцинка за нашите кучета от нормален и грамотен съдия, при това на не "продадена " изложба. А иначе защо? И за какво? ... само предплатените помиари?

Хайде сега Андоне, след толкова много години дейно участие на същата сцена, която сега оплюваш, кажи ни "за що"?

Ако някой може да отговори, то това ще е очевидно точно онзи някой, който през всичките тези години активно е гребал с лъжицата от същата каца с мед, който изведнъж и по незнайни за широката публика причини, вече е горчив ... та така...сега ти е паднало да ни разкажеш докрай за прозренията си и ако не го направиш, ще си останеш поредния, дето вика "дръжте крадеца" ... и дотам!

Като наричаш изложбите у нас "така наречени", какво всъщност се опиваш да ни кажеш? И не си ли участвал и ти през всичките тези години в тези "така наречени" изложби...и 'щото всички добре знаем отговора, да те питам и аз на свой ред: от вчера ли нещата за теб не са наред, или са си били такива през цялото време, ама не ти е уйдисвало да роптаеш?

И ако до вчера си приемал и поддържал "конюнктурното поведение на организаторите на така наречените изложби", защо от днес тези изблици на справедлив гняв и укор?

За какви продадени изложби говориш? Ако е имало такива, кажи ни поне ценоразписа, ако не е някаква тайна естествено!?

Изобщо...интересни неща нахвърля в пространството ... и защото до вчера беше човек от "кухнята", аз лично с интерес бих научил нещата за които намекваш в горното си изказване. Ако не друго, поне да знам колко да заделя, че и аз да си купя някоя и друга титла, а защо не и цяла изложба ...

Лично на мен ми пука за състоянието на кинологията у нас и затова ми е интересно също така, за какви плащания говориш, за каква конюнктура и за кои конкретно организатори на кои "така наречени" изложби ... Гледам и Пламен Митрев се опитва да хапе ръката, от която довчера безропотно и угоднически се хранеше? Какво става бе хора? Таман се наредиха нещата и вие пак всичко да разбишкате!!!

Иначе подредено и грамотно написано за толкова величав съдия ... не на последно място и лексиката от рода на "предплатените помиари" също ме впечатлява...наистина достойна за арбитър от световна величина! Браво, Андоне!

.......и Христос им каза: Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък на нея. Те знаеха закона и един по един станаха и си излязоха. Ако не бяха излезли, щяха да паднат в дъното на ада. Всички излязоха. Отде? Отвътре-навън. И вие, по същия закон, когато вашите фарисеи и садукеи роптаят против блудницата, кажете им: Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък на нея!......

ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif Това момченце стана много велико, та си спомням как трепереше по изложбите и търсеше на кого да целуне я ръка, я... нецензурно. Във форумите може да си голям, когато в живота си дребосък. Жалко, че няма как да го срещна повече този гном. А аз съм доста ящен и едър, печеля си достатъчно и никога никой ни ме е хранил като подаяние. Не хули хора, които са направили за кинологията толкова, колкото никога не можеш да си представиш, дребосък жалък!!! Тръгнал да иска обяснения от А. Тодоров... wb_052.gif ud_009.gif ud_009.gif

#47 Потребителят е офлайн   abra1313 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 11:32 AM

Изключително много съжалявам за изложбите в Пловдив! Най-хубавите изложби, които се правят в България! Не знам, какво се случва в БРФК, а и не искам вече да знам...Но всички отдавна вижадаме, че то не е добро!

#48 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 11:41 AM

Цитат(whippets-bg @ Feb 24 2010, 10:56 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ех ти - Коко ли си Моко ли си ? Не те зная кой си, понеже си "забравил" да се подпишеш. Андон Тодоров

Подписал съм се, Андоне, стига да си поискал, да си разбрал кой съм ... и да, какво друго ти остава да напишеш освен, че "съжаляваш, че си се включил" в писането тук ... не си на 5 годинки, че да съжаляваш. Като си се опитал да събереш сили да кажеш "А", намери сили поне за "Б", ако не можеш да изкараш докрай азбуката ... всичко ти е такова Андоне ... има ли нужда да ти припомням, как ти, като виден кинолог, лично участва преди няколко години в затриването на един функциониращ според Закона на РБ киноложки клуб? Има ли нужда да ти припомням, как лично участва във фарс, на какъвто в момента се изкарваш жертва?

Когато трябваше да кажеш нещо конкретно, бързо-бързо си се прибра оттам, откъдето пищейки изпълзя ... ако не искаш да ти бъдат задавани въпроси недей да отправяш обвинения, които нито искаш, нито и можеш явно да докажеш ... сърбал съм ти попарата лично, Андоне ... не е нужно да ти искам разрешение да ти говоря на ТИ, така, както и ти никога не си ми говорил в "множествено число" ...

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#49 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 11:50 AM

Сигурна съм,че няма безгрешни хора, но съм сигурна,че ако хора като Андон Тодоров си отиват, то причините са много сериозни.
Моят въпрос е - ние къде да отидем?
Защото засега алтернатива на FCI няма, и самата FCI е с многогодишна репутация .

User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

#50 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 11:51 AM

Цитат(Samurai-brodnik @ Feb 24 2010, 11:22 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif Това момченце стана много велико, та си спомням как трепереше по изложбите и търсеше на кого да целуне я ръка, я... нецензурно. Във форумите може да си голям, когато в живота си дребосък. Жалко, че няма как да го срещна повече този гном. А аз съм доста ящен и едър, печеля си достатъчно и никога никой ни ме е хранил като подаяние. Не хули хора, които са направили за кинологията толкова, колкото никога не можеш да си представиш, дребосък жалък!!! Тръгнал да иска обяснения от А. Тодоров... wb_052.gif ud_009.gif ud_009.gif

Сериозни доводи и аргументи вадиш, признавам...от друга страна, обаче, освен да ни се похвалиш с очевадния си апетит и още по-очеизваждащата си "едрина", нищо ново и разумно не каза ... ти да не си на някоя друга планета, че да не можеш да срещнеш такъв като мен, пък макар и гном? Ако те е срам да се появиш на някое от официалните мероприятия на БРФК, заповядай и на тазгодишната ни клубна изложба ...хем някой лев да изкараш докато покряскаш глупости, хем и някой друг сандвич да смачкаш ... винаги съм се радвал на такива ящни като теб ... wub.gif wub.gif wub.gif

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#51 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 12:09 PM

Цитат(YORK ANASTASIA @ Feb 24 2010, 10:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Горещо се надявам г-н Тодоров да промени решението си !!! За мен той е легенда в кинологията не само на България и напускането му от нея не трябва да бъде чрез оставка а със заслужено внимание!
Но понеже зная бурния му темперамент се надявам като се охладят страстите да се върне отново там където му е мястото ae_085.gif

Напълно подкрепям изказването на YORK ANASTASIA !!!
Мисля, че доста се поразгорещиха страстите, а не бива...!!!
Всички знаем, че не му е тук мястото за разрешаване на тези проблеми и не само няма да ги разрешим, а и ще си навредим с необмисленни изказвания!
В момент на афект, могат да се кажат доста неща, за които после ще съжаляваме

Искам да цитирам едно изказване на KOKO_ko, в друг форум, по друго време, което си мисля, че е много подходящо в този случай:

Цитат
....Знайте обаче, че изясняването на вашите лични отношения (така явно изразени и видни за всички тук) не е в полза както....., така и на всички останали.....респективно всичко това прави АНТИРЕКЛАМА на организираната кинология в БГ. Побни писания и нападки и то между известни с дейността си хора, само наливат масло във фурната....

#52 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 12:10 PM

Цитат(Samurai-brodnik @ Feb 24 2010, 11:22 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Сериозни доводи и аргументи вадиш, признавам...от друга страна, обаче, освен да ни се похвалиш с очевадния си апетит и още по-очеизваждащата си "едрина", нищо ново и разумно не каза ...Относно Андон, възможно ли е да смяташ, че човекът е ваксиниран с многовалентна ваксина, спасяваща го от болестта " задаване на въпроси" и заразата "искане на обяснения"? Аз не смятам така, пък ако ще да е съдил и на луната ...

Ти самият да не си на някоя друга планета, че да не можеш да се срещнеш с такъв като мен, пък макар и гном, съобразно находчивата и богата изразна култура? Ако те е срам да се появиш на някое от официалните мероприятия на БРФК, заповядай и на тазгодишната ни клубна изложба ...хем някой лев да изкараш докато покряскаш глупости, хем и някой друг сандвич да смачкаш ... винаги съм се радвал на такива ящни като теб ... wub.gif wub.gif wub.gif

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#53 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 01:22 PM

Цитат(StyleBullet @ Feb 24 2010, 12:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
....Знайте обаче, че изясняването на вашите лични отношения (така явно изразени и видни за всички тук) не е в полза както....., така и на всички останали.....респективно всичко това прави АНТИРЕКЛАМА на организираната кинология в БГ. Подобни писания и нападки и то между известни с дейността си хора, само наливат масло във фурната....

Да, категорично заставам зад думите си, но в случая аз никого не нападам, а единствено искам от Андон да довърши докрай репликите, подхвърлени от него самия...без да забравя факта от чия трибуна словослагателстваше до вчера, както и , че насреща си няма малки деца, на които да каже "шшшт", с което да си реши главоболието. Нека е така добър да си каже докрай къде го стиска чепика, в противен случай с нищо не е по-различен от онези, по които сега хвърля кал...

Явлението Пламен Митрев няма какво да коментирам дори ... научил съм се, че като хвърляш камък в мръсотията, е много възможно самият ти да се окажеш опръскан от глава до пети ...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#54 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 01:40 PM

Цитат(whippets-bg @ Feb 24 2010, 12:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
И не си регистрирайте развъдниците в чужбина! Търсете си правата тук. Защо повечето квалитетни българске кучета трябва да имат чужбински родословия и да се състедава не под Българскиа Флаг!?! Вие, които имате желанието и киноложката кутура, моля ви, не се оставяйте на някой неграмотнек да ви прокуди от България. То и така много квалитетни българи я напуснаха нашата Родина, а сега и хубавите ли кучета ще прогоним? И какво ще оставим? - само предплатените помиари?

Е аз потърсих правата си тук, но какво от това ! Имам три американски стафордшир териера, прогонение от семейния клуб на Попантонови . Лично Любомир Попантонов ми се обади по телефона и ми каза да забравя за развъждане на ,тази порода в България и да ходя в Сърбия . Е за какво говорим,след като и неговата жена удари публично моята жена на последната изложба в Пловдив !!! Има депозирани жалби за измамите на семейството в Брфк...и какво от това ! До сега сме получавали само заплахи, но не и справедливост ! Това ли е кинология ???
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#55 Потребителят е офлайн   bagatur Икона

• евелско мъско
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 01:41 PM

Цитат(KOKO_ko @ Feb 24 2010, 01:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(StyleBullet @ Feb 24 2010, 12:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
....Знайте обаче, че изясняването на вашите лични отношения (така явно изразени и видни за всички тук) не е в полза както....., така и на всички останали.....респективно всичко това прави АНТИРЕКЛАМА на организираната кинология в БГ. Подобни писания и нападки и то между известни с дейността си хора, само наливат масло във фурната....

Да, категорично заставам зад думите си, но в случая аз никого не нападам, а единствено искам от Андон да довърши докрай репликите, подхвърлени от него самия...без да забравя факта от чия трибуна словослагателстваше до вчера, както и , че насреща си няма малки деца, на които да каже "шшшт", с което да си реши главоболието. Нека е така добър да си каже докрай къде го стиска чепика, в противен случай с нищо не е по-различен от онези по които сега хвърля кал...

...

Сигурен съм че има нещо скрито в картинката... zz_218.gif
пък не мога да разбера кво и туй ме побърква... zz_217.gif zz_217.gif
/май не само мен... ab_041.gif/
User's Signature

Качена снимка

#56 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 24 February 2010 - 01:49 PM

Цитат(bulldogmen @ Feb 24 2010, 12:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Е за какво говорим,след като и неговата жена удари публично моята жена на последната изложба в Пловдив !!! Има депозирани жалби за измамите на семейството в Брфк...и какво от това ! До сега сме получавали само заплахи, но не и справедливост ! Това ли е кинология ???

И след като се оказа, че точно в този момент всички са гледали на другата страна и никой нищо не е видял, тези които решихме да свидетелстваме дори и само с видяните последствия, сега се оказва че за същите госпожата вече има готови сериали: "Пращали сме и били данъчни и мутри ud_009.gif "
Писали сме били в показанията КОИТО ТЯ НЕ Е ВИЖДАЛА, че сме видяли как тя е изкарала Мила с ритници от залата и я качили в линейка. ud_009.gif
След като приключи делото, аз ще кача показанията си тук, нека ги прочетат всички, на които сега се преразказва сериала!
Та, за да не губи време да предава интригата телефонно, от човек на човек, ето казвам ви, ако на някой у дома му се появят данъчни или мутри, най-вероятно за това съм виновна аз, и още един, двама също от Пловдив.
П.П.Дали пък и тази не е една от причините, градът ни да бъде така тотално отсвирен, киноложки???
User's Signature

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#57 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 24 February 2010 - 02:20 PM

УЖАС......По ''български''.....
User's Signature

Качена снимка

#58 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 24 February 2010 - 02:43 PM

Все се чудя - няма ли как да направите Общо събрание ? Съберете се, говорете, карайте се, но излезте единни и да се върви напред, защото ... така, с роене, до никъде не се стига.

Забравихме нашата си, българската история и че "Обединението прави силата".

Пак се сетих за пловдивските изложби на датата на Обединението, в това хубаво слънчево паркче, с нашите си кучета, с добри съдии, с много настроение и желание от всички - и организатори, и изложители.

Дано да ги има и в бъдеще !

#59 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 03:07 PM

Цитат(dog.bg @ Feb 24 2010, 02:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Все се чудя - няма ли как да направите Общо събрание ? Съберете се, говорете, карайте се, но излезте единни и да се върви напред, защото ... така, с роене, до никъде не се стига.........с нашите си кучета, с добри съдии, с много настроение и желание от всички - и организатори, и изложители. Дано да ги има и в бъдеще !

ba_025.gif ba_025.gif ba_025.gif

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#60 Потребителят е офлайн   dogmasters Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 03:50 PM

Абе,к'во се правите всички на луди бре!
Къде е дога дето ме гонеше за всяко споменаване на името на "вожда" с недобро...какво се оказа бре доге...прав съм бил..нали!?
Защо dog ме гони (многократно) за неща които "великия" андон..еди кой си(който лапаше с каменчо наравно)... казва сега..когато му резнаха квитанциите.Какво трябва да направим за да разберете,че тумора на нашата кинТология се казва каменчо литов и компания... разни придворни гъзолизници - асасиновци,андоновци,попантоновци и тем подобни.Защо се правите всички на луди!?
За какво иде реч?За жалбите на които никой не обръща внимание, за фалшивите родословия, за потупването по рамото за добре спретнатия скандал и крушето в лицето на зрителя и т.н. и т.н. и .......
Или всички да се съберат отново за да дадат обещание за послушание, целуване на ЗАДНИКА на вожда с инициали к.л.(с малки букви), и че винаги когато трябва ще бъдат слепи и глухи щом е в полза на висшестоящия, а на кинологията......майната и...и на наивните спонсори и измамени изложители също.

Важно е ТОЙ главнокомандващия да е доволен и да пуска трохички на послушниците.
Явно не разбирате че всичко е тотално ОСРАНО И МИРИШЕ!

Ако все още предпочитате да се правите на луди,четате тук...дано прозрете за к'во иде реч:

http://forum.bsv.bg/...57b5fd87d3319f1

P.s.
Dog,съжалявам...когато мечката играе у комшиите,рано или късно заиграва и в твоя двор.

Със сигурност ме разбираш какво искам да ти кажа..и Ти благодаря(Ти..с голяма буква),че проумя и прогледна,макар и късно за к'во иде и идеше реч.

---
Баннат многократно за истините които имах "наглоста" да напиша...и които разни бивши лапачи..андон тодоровци и тем подобни "борци за правда и свобода" се опитват да преоткрият.

Кrasii,Krasiii и т.н. до Krasiiiiiiii
Но никога анонимен:
Евгени Петков (vonmilenium)
Хасково
User's Signature

Умният начин да се държат хората пасивни и послушни, е да се сложат ясни граници за спектъра от допустими мнения и да се разреши широко обсъждане вътре в тези граници, като дори се окуражават най-критичните и дисидентски възгледи. Това дава на хората чувството, че имат свобода на мисленето, докато през цялото време основанията на системата се подсилват посредством ограничаването на обхвата на обсъждането.
Ноам Чомски

• (9 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни