dog.bg, не знам за какво общо събрание говориш! Мисля, че с първия си пост написах, че такова за Киноложко дружество-Пловдив е предвидено. Това е едно от малкото сдружения в нашата федерация, в което няма кавги, препирни, интриги и подобни бръщолевения. Няма за какво да се разбираме. Ние сме се разбрали много отдавна. Там всеки има право на личен избор и може да го заяви директно. Поне аз никога не съм имала проблеми в това отношение. Хора са си тръгвали и са се връщали точно защото имат тази свобода на волеизява.
Аз мога да посоча само моята мотивация да подам оставка - просто не желая повече да изпълнявам каквато и да е длъжност, в каквото и да е киноложко сдружение. Искам да бъда един обикновен, редови член, изложител, любител. Това и смятам да направя. Какво смятат да направят останалите си е лично тяхна работа и лично техен избор. Няма да съм човекът хвърлил камъни по никого. Когато газиш в блато, няма как да не се изцапаш. Убедена съм, че всеки един от вас е правил компромиси в действията и отношенията си с едничката надежда да се постигне съгласие и мир. Е, считам за нормално, когато човек разбере, че е изчерпал възможностите си или е загубил желание за работа и надежда за промяна, да остави други да се изявят и опитат своите сили. Аз не виждам нищо драматично в това. Не разбирам какво толкова дразнещо имаше в изказването на Андон Тодоров?!? Това е личната му преценка за събитията и личната му мотивация да вземе едно такова решение. Никой не очаква нито похвали, нито назидания. Нормално е член на УС на БРФК да оповести публично оставката си и мотивите за нея. Обиди и нападки по форумите са меко казано неуместни, защото със сигурност никой от нас не е наясно с всички обстоятелства около това решение. НЕ АДВОКАТСТВАМ НА АНДОН ТОДОРОВ, защото той няма нужда от това. Държах само да поясня, че човек не взема толкова лесно подобно решение при положение, че целият му съзнателен живот и дейност са били обвързани с това дружество, още по-трудно е когато има и определена фамилна обвързаност. За разлика от други "известни" фамилии, Тодорови (и в трите си поколения, с всичките си кусури) са били винаги градивен фактор, а не деструктивен.
Никой не счита себе си за незаменим, просто, както писах по-рано, всеки човек има ПРЕДЕЛ на възприемане, на поносимост, на общуване, на активност.... а когато е работил за нещо толкова дълго е нормално да сподели защо има нужда от промяна. Никой не очаква подкрепа, разбиране или възхвала. Не разбирам що за подмятания, размисли и обяснения се очаква да бъдат направени в един такъв форум!!!! Айде да погледнем и собствените си греди и слепота поне за малко, преди да нападаме!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +