Dog.bg Форуми : Изложби в Пловдив

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изложби в Пловдив Оцени темата: -----

#21 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 23 February 2010 - 10:07 AM

Цитат(vano @ Feb 23 2010, 08:50 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Абсолютно!
Панаира е най-доброто място за провеждане на киноложка изложба на закрито в България. Просто няма никакво място за сравнение между панаира и залите в София.

Те и тези на открито не бяха на по-лошо място! В "Симеоновата градина", най-красивия парк в Пловдив...
User's Signature

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#22 Потребителят е офлайн   randol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 February 2010 - 10:21 AM

Абе ще се усетите , че Совите(БРФК и БОГОК) не са това ,което са ...

Или както се пееше в една песничка - "Welcome to the club"

П.С. Навар , само с пеене не става ... ae_085.gif

#23 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 February 2010 - 11:27 AM

Жалко. Аз го казвам само като зрител.
Пловдив ни е най-близо и посещавахме изложбите с удоволствие. До друг град няма да идем само за да гледаме.

#24 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2010 - 11:56 AM

Цитат(rodegunda @ Feb 23 2010, 09:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Пловдив ни е най-близо и посещавахме изложбите с удоволствие. До друг град няма да идем само за да гледаме.

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Все пак имам чувството, че изложби в Пловдив ще има!!! И то още тази година, и то не една... Не може такава традиция, емоция, човешки потенциал и публика да се затрият. Писах аз, че има и други организации освен БРФК, но ми местят постовете... tb_195.gif ud_009.gif af_089.gif

#25 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 23 February 2010 - 02:34 PM

Цитат(Samurai-brodnik @ Feb 23 2010, 11:56 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Все пак имам чувството, че изложби в Пловдив ще има!!! И то още тази година, и то не една... Не може такава традиция, емоция, човешки потенциал и публика да се затрият. Писах аз, че има и други организации освен БРФК, но ми местят постовете... tb_195.gif ud_009.gif af_089.gif

Предлагам да не се правят недоказани инсинуации по повод на взетото решение. Всяка организация може да организира своите събития както намери за добре, в това число и в Пловдив. Оставката сама по себе си не предполага сепаратизъм и отцепване. Човек може да остане просто обикновен изложител, член на съотвеното сдружение или член на друго сдружение, ако това удовлетворява целите и позицията му. Не е нужно да си председател или член на УС на нещо за да си стойностен като личност или да осъществяваш идеите си. Трима от членовете са съдии и смея да твърдя са едни от най-качествените български съдии, които освен тук са познати и по света като такива. Те са помогнали лично на много хора да навлязат в кинологията и да разберат същността й като хоби, наука и организация. Подготвили са не един и двама качествени сътрудници, способни да работят на киноложки мероприятия. Обидно е когато тази работа се подценява или омаловажава. Дружеството съществува повече от 50 години и е един от учредителите на федерацията ни, при това не просто съществува на хартия, а точно заради личния фактор представлява акумулатор на идеи и своеобразен притегателен център за желаещите да се занимават с кинология. Всеки човек има право на личен избор. Като УС на дружеството взехме решението точно с цел да не представляваме пречка от личен характер в работата на дружеството. Какво ще решат останалите членове на ОС на дружеството тепърва ще стане ясно. За разлика от някои клубове, в това дружество не членуват 5 човека и няма отпратен. То разполага с достатъчно подготвени млади хора, които имат енергия и възможност да продължат дейността му, просто всеки човек има ниво на поносимост към определено отношение или действия. В крайна сметка в живота има много по-важни и по-позитивни дейностти, в които човек си струва да вложи усилия и емоция.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#26 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2010 - 02:57 PM

Цитат(Samurai-brodnik @ Feb 23 2010, 10:56 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(rodegunda @ Feb 23 2010, 09:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Абе то и аз мога да си направя изложба, ама какво от това. Ако е да си раздаваме купи - нямаш грижи - знам къде можем да поръчаме за по 20 лв. ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#27 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2010 - 02:58 PM

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Не говоря за БРКС, въпреки че и ние ще правим изложби в Пловдив. Просто прекалено добре познавам стила на БРФК - веднага ще реагират и ще разрешат изложбите в Пловдив - прастарата приказка за моркова и тоягата. Само тези, които пренебрегват истината, ще се вържат... Ние в БРКС стоим зад думите и делата си. tb_195.gif af_089.gif smile.gif

#28 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 23 February 2010 - 03:01 PM

Уф, нямах си работа и аз да пиша дето не ми е работа.
Извинявайте smile.gif

#29 Потребителят е офлайн   iva.paula Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2010 - 05:04 PM

И аз съм разочарована когато видях в календара на БРФК че са отминени изложбите в Пловдив.С такова нетърпение ги очаквах ,защото стават хубави изложби в Панаирната палата
User's Signature

www.polimarpom.com

Качена снимка

Качена снимка

#30 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2010 - 05:16 PM

Цитат(iva.paula @ Feb 23 2010, 04:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И аз съм разочарована когато видях в календара на БРФК че са отминени изложбите в Пловдив.С такова нетърпение ги очаквах ,защото стават хубави изложби в Панаирната палата

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Не се притеснявай, изложби в Пловдив ще има. Просто ще махнат от клуба неудобните хора, или пък ще приемат нов клуб. Винаги има решение... ab_041.gif ae_085.gif af_089.gif

#31 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2010 - 10:55 PM

Съжалявам за решението на Андон!!!Пловдивските изложения бяха определено направени със стил!!!А Андон наистина е магнитична фигура,която повеждаше след себе си младите поколения в света на професионалната кинология,с много национален дух!!! Искрено се надявам нещата да се променят и той да промени решението си!!!
User's Signature

www.streletz.eu

#32 Потребителят е офлайн   whippets-bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 01:05 AM

Цитат(streletz2009 @ Feb 23 2010, 08:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Съжалявам за решението на Андон!!!Пловдивските изложения бяха определено направени със стил!!!А Андон наистина е магнитична фигура,която повеждаше след себе си младите поколения в света на професионалната кинология,с много национален дух!!! Искрено се надявам нещата да се променят и той да промени решението си!!!

А за що? Някой пита ли се защо? А някой може ли да отговори? А на някого изобщо пука ли му? А кой съм аз - Андон Тодоров? Аз зная кой съм и колко съм направил за Бългаската Кинология, а колко много още мога да направя? - е това никого не го интересува. Жалко! Скъпи приятели, кучкарлъкът е едно, кинологията е друго, но любовта към нашите любими кученца и себеотдаването ни към тях (защото и те ни боготворят!!!), е най-прекрасното чувство и най-голямото признание, за това, което ние можем да им отдадем, за това, че те ни предоставят въжможността да се отделим от суетата и да се почустваме - поне когато сме с тях исркени! и спрямо тях, и спрямо себеси. Няма нищо по прекрасно от семейството и домашните любимци! Може би това мое писание не е за тази тема, но аз така си мисля - на съпругата си мога да купя подарък, на децата си също, но когато покажа моите уникални уипети на изложба (това е моят подарък за мен и за цялото ми семейства) - те просто се представят и печелят, а когато някой неграмотен "съдия" не може да ги оцени по достойнктво, или просто му е платено да свърши това, то на тях не им пука! Просто пикаят на неговата неграмотност (ако ви трябват примери мога да ви ги предоставя!).
Е, точно тази помия и неграмотност, толерирана от..."конюктурното състояние и поведение на оргонизаторите на така наречените изложби в България" не желая да приема и още по малко да подържам!
Скъпи преятели, има едно много просто и ефективно правило - не се записвайте на изложби, на които ще съдят неграмотни съдии! По този начин вие ще покажете не само своята киноложка грамотност, но и ще накарате организаторите на изложи да канят адекватни съдии. Ходенето по екстериони изложби не би трялвало да е на принцина " да участваме на всяка цена", а да получим реална оцинка за нашите кучета от нормален и грамотен съдия, при това на не "продадена " изложба. А иначе защо? И за какво? А ако имате артък пари , както е казал бай Ганьо : "Имал си бол пара - дал си!" Работиш, влагаш средства, правиш добро поколение, после с много срества и труд правеш хубави кучета, треперш им за всичко, както над децата се, подготвяш ги за изложба, надяваш се на реална оцинка и ... и разбиреш, че крайният резултат, за който толкова много си се старал и работил е опрапастен от някаква си договорка, която в повечето случаи даже е и такава, че твоето куче е несравнимо по добро, от това , което е доста кривичко - по отношение на стандарта- получило "следващото място!"
И ако вие , скъпи приятели, влагате много средста за да правите квалитетни кучила, а такива в България вече има много, не ги "хвърляте" в предплатени изложби - при неграмотни и подкупни съдии! И не си регистрирайте развъдниците в чужбина! Търсете си правата тук. Защо повечето квалитетни българске кучета трябва да имат чужбински родословия и да се състедава не под Българскиа Флаг!?! Вие, които имате желанието и киноложката кутура, моля ви, не се оставяйте на някой неграмотнек да ви прокуди от България. То и така много квалитетни българи я напуснаха нашата Родина, а сега и хубавите ли кучета ще прогоним? И какво ще оставим? - само предплатените помиари?

#33 Потребителят е офлайн   whippets-bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 01:11 AM

Андон Тодоров
член на УС на БРФК; Председател на Киноложко Дружество Пловдив
съдия от 1979г, БРФК №003, FCI №13956 съдия на всички породи.
Държави, в които е съдил изложби с ранг C.A.C. и C.A.C.I.B.:
Австрия, Беларус, България, Германия, Гърция, Естония, Италия, Казахстан, Китай, Молдова, Приднесровска република, Полша, Румъния, Русия (от Владивосток и Камчатка на изток през цялата територия на Русия до Калинингран на запад), Словакия, Турция, Финландия, Франция, Швеция, държавите на бивша Югославия.
Европейски шампионат по случай деветдесет годишнината от основаването на Австрийския киноложки съюз (Osterreichischer Kinologenverband) EuroDog `99 (Виена Тюлн 1999г.):
Anatolischer hinterhund FCI №331 (Анатол карабаш), Pirineen berghund FCI №137 (Пиринейско планинско куче), Shar Pei FCI №309 (Шар пей).
Специализирана изложба на международен киноложки клуб:
«Кавалер кинг чарлс шпаньол» - Берлин 2005г.
«Кавалер кинг чарлс шпаньол» - Берлин 2009г., по случай 20 годишнината от основаването му.
Прегледи на национални киноложки клубове за повече от една порода:
Териер клуб - «Фауна» - Москва
Клуб на молосоидите РКФ - Москва
Национални руски породи северо-западен регион РКФ - Санкт Петербург
Национални руски породи - Кишенеу
Клуб северни кучета България
Ретривъри Костолац
Специализирани монопородни изложби на национални киноложки клубове:
Китайско качулато РКФ Москва
Мексиканско голо РКФ Москва
Перуанско голо РКФ Москва
Ласа апсо РКФ Москва
Ши тцу РКФ Москва
Пудел - Одеса
Чи хуа хуа РКФ Москва
Папион Берлин
Фален Берлин
Кромфорлендер - Мюнхен
Руски той (руски той териер) РКФ Москва
Руски черен териер РКФ Москва
Руски черен териер Алмата (Алматы)
Цверг шнауцер РКФ Москва
Доберман РКФ Москва
Ротвайлер Одеса
Ротвайлер Палермо
Немски дог РКФ Челябинск
Кавказска овчарка РКФ Калининград
Английски булдог РКФ Петропавловск на Камчатка
Нюфаундленд Киев
Нюфаундленд Забота Москва
Сан Бернар Забота Москва
Булмастиф БРФК - Варна
Американски булдог - Талин
Дакел Малмьо
Дакел «Фауна» - Москва
Далматин Букурещ
Далматин РКФ Владивосток
Бъдхаунд РКФ Москва
Басет хаунд РКФ Волгоград
Американски стафордшир териер РКФ -Тюмен
Английкси бултериер (стандартен) «Фауна» Москва
Английкси бултериер (мини) «Фауна» Москва
Ирландски териер «Фауна» - Москва
Германски ловен териер (ягдтириер) БРФК Пловдив
Потвърждаване на породност:
България, Гърция, Китай (в над 20 града на Китай).
Квалификации за Crufts 2010г.:
Бернер зененхунд
Булдог
Булмастиф
Дого аржентино
Мастино наполитано
Мастиф
Голям швейцарски зененхунд
Ентлебухер зененхунд

#34 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• OWNER-IW KENNEL "PHILIPOPOLIS"
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:dog&quot;s

Публикувано: 24 February 2010 - 01:21 AM

Цитат(whippets-bg @ Feb 23 2010, 11:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(whippets-bg @ Feb 24 2010, 12:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>

А за що? За това ли?

Андон Тодоров
член на УС на БРФК; Председател на Киноложко Дружество Пловдив
съдия от 1979г, БРФК №003, FCI №13956 съдия на всички породи.
Държави, в които е съдил изложби с ранг C.A.C. и C.A.C.I.B.:
Австрия, Беларус, България, Германия, Гърция, Естония, Италия, Казахстан, Молдова, Приднесровска република, Полша, Румъния, Русия (от Владивосток и Камчатка на изток през цялата територия на Русия до Калинингран на запад), Турция, Франция, Швеция, държавите на бивша Югославия.
Европейски шампионат по случай деветдесет годишнината от основаването на Австрийския киноложки съюз (Osterreichischer Kinologenverband) EuroDog `99 (Виена Тюлн 1999г.):
Anatolischer hinterhund FCI №331 (Анатол карабаш), Pirineen berghund FCI №137 (Пиринейско планинско куче), Shar Pei FCI №309 (Шар пей).
Специализирана изложба на международен киноложки клуб:
«Кавалер кинг чарлс шпаньол» - Берлин 2005г.
Прегледи на национални киноложки клубове за повече от една порода:
Териер клуб - «Фауна» - Москва
Клуб на молосоидите РКФ - Москва
Национални руски породи северо-западен регион РКФ - Санкт Петербург
Национални руски породи - Кишенеу
Клуб северни кучета България
Ретривъри Костолац
Специализирани монопородни изложби на национални киноложки клубове:
Китайско качулато РКФ Москва
Мексиканско голо РКФ Москва
Перуанско голо РКФ Москва
Ласа апсо РКФ Москва
Ши тцу РКФ Москва
Пудел - Одеса
Чи хуа хуа РКФ Москва
Папион Берлин
Фален Берлин
Кромфорлендер - Мюнхен
Руски той (руски той териер) РКФ Москва
Руски черен териер РКФ Москва
Руски черен териер Алмата (Алматы)
Цверг шнауцер РКФ Москва
Доберман РКФ Москва
Ротвайлер Одеса
Ротвайлер Палермо
Немски дог РКФ Челябинск
Кавказска овчарка РКФ Калининград
Английски булдог РКФ Петропавловск на Камчатка
Нюфаундленд Киев
Нюфаундленд Забота Москва
Сан Бернар Забота Москва
Булмастиф БРФК - Варна
Американски булдог - Талин
Дакел Малмьо
Дакел «Фауна» - Москва
Далматин Букурещ
Далматин РКФ Владивосток
Бъдхаунд РКФ Москва
Басет хаунд РКФ Волгоград
Американски стафордшир териер РКФ -Тюмен
Английкси бултериер (стандартен) «Фауна» Москва
Английкси бултериер (мини) «Фауна» Москва
Ирландски териер «Фауна» - Москва
Германски ловен териер (ягдтириер) БРФК - Пловдив

+ 10000000000000000000000000000000000000000000000000..............................
....................................в БГ,
User's Signature

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND

#35 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• OWNER-IW KENNEL "PHILIPOPOLIS"
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:dog&quot;s

Публикувано: 24 February 2010 - 01:34 AM

Нямам думи. Много неща ми се искаше да напиша.много неща писах и трих...просто нямям думи,и не мога да повярвам,че потомствен еродиран съдия-със световен авторитет ще приключи ей просто така.....по недоразумание!
User's Signature

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND

#36 Потребителят е офлайн   mona0506 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 01:42 AM

Много нереално ми се струва всичко! Не мога да повярвам чак! Махнете панаира и града,става въпрос за Андон Тодоров-нашият приятел и колега.Няма ли още някакво решение!?Компромеси,обсъждане,защо,какво,за какво няма да има изл.в Пловдив?Искаме и отговори и от другата страна на монетата.....
User's Signature

"Ако хората обичаха така,както кучетата ни обичат - то светът би бил рая"

#37 Потребителят е офлайн   VelvetDamour Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 February 2010 - 01:51 AM

Това което се случва е грозно и много жалко,стрях ме е да си отговоря на въпроса,накъде отива кинологията в БГ.................... ud_009.gif ud_009.gif zf_093.gif zf_093.gif
User's Signature

Качена снимка

#38 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 24 February 2010 - 09:15 AM

Цитат(whippets-bg @ Feb 24 2010, 01:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>

А за що? Някой пита ли се защо? А някой може ли да отговори? А на някого изобщо пука ли му? А кой съм аз - Андон Тодоров? Аз зная кой съм и колко съм направил за Бългаската Кинология, а колко много още мога да направя? - е това никого не го интересува. Жалко! Скъпи приятели, кучкарлъкът е едно, кинологията е друго, но любовта към нашите любими кученца и себеотдаването ни към тях (защото и те ни боготворят!!!), е най-прекрасното чувство и най-голямото признание, за това, което ние можем да им отдадем, за това, че те ни предоставят въжможността да се отделим от суетата и да се почустваме - поне когато сме с тях исркени! и спрямо тях, и спрямо себеси. Няма нищо по прекрасно от семейството и домашните любимци! Може би това мое писание не е за тази тема, но аз така си мисля - на съпругата си мога да купя подарък, на децата си също, но когато покажа моите уникални уипети на изложба (това е моят подарък за мен и за цялото ми семейства) - те просто се представят и печелят, а когато някой неграмотен "съдия" не може да ги оцени по достойнктво, или просто му е платено да свърши това, то на тях не им пука! Просто пикаят на неговата неграмотност (ако ви трябват примери мога да ви ги предоставя!).
Е, точно тази помия и неграмотност, толерирана от..."конюктурното състояние и поведение на оргонизаторите на така наречените изложби в България" не желая да приема и още по малко да подържам!
Скъпи преятели, има едно много просто и ефективно правило - не се записвайте на изложби, на които ще съдят неграмотни съдии! По този начин вие ще покажете не само своята киноложка грамотност, но и ще накарате организаторите на изложи да канят адекватни съдии. Ходенето по екстериони изложби не би трялвало да е на принцина " да участваме на всяка цена", а да получим реална оцинка за нашите кучета от нормален и грамотен съдия, при това на не "продадена " изложба. А иначе защо? И за какво? А ако имате артък пари , както е казал бай Ганьо : "Имал си бол пара - дал си!" Работиш, влагаш средства, правиш добро поколение, после с много срества и труд правеш хубави кучета, треперш им за всичко, както над децата се, подготвяш ги за изложба, надяваш се на реална оцинка и ... и разбиреш, че крайният резултат, за който толкова много си се старал и работил е опрапастен от някаква си договорка, която в повечето случаи даже е и такава, че твоето куче е несравнимо по добро, от това , което е доста кривичко - по отношение на стандарта- получило "следващото място!"
И ако вие , скъпи приятели, влагате много средста за да правите квалитетни кучила, а такива в България вече има много, не ги "хвърляте" в предплатени изложби - при неграмотни и подкупни съдии! И не си регистрирайте развъдниците в чужбина! Търсете си правата тук. Защо повечето квалитетни българске кучета трябва да имат чужбински родословия и да се състедава не под Българскиа Флаг!?! Вие, които имате желанието и киноложката кутура, моля ви, не се оставяйте на някой неграмотнек да ви прокуди от България. То и така много квалитетни българи я напуснаха нашата Родина, а сега и хубавите ли кучета ще прогоним? И какво ще оставим? - само предплатените помияри?

+1 ! rc_036.gif

#39 Потребителят е офлайн   dog_boy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 09:20 AM

Цитат(whippets-bg @ Feb 24 2010, 01:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>

И ако вие , скъпи приятели, влагате много средста за да правите квалитетни кучила, а такива в България вече има много, не ги "хвърляте" в предплатени изложби - при неграмотни и подкупни съдии! И не си регистрирайте развъдниците в чужбина! Търсете си правата тук. Защо повечето квалитетни българске кучета трябва да имат чужбински родословия и да се състедава не под Българскиа Флаг!?! Вие, които имате желанието и киноложката кутура, моля ви, не се оставяйте на някой неграмотнек да ви прокуди от България. То и така много квалитетни българи я напуснаха нашата Родина, а сега и хубавите ли кучета ще прогоним? И какво ще оставим? - само предплатените помиари?

правилно е всичко казано! лошото е че тези неща не са от вчера. това са проблеми трупани с години. неприятно е но нещата трябва да се казват в очите, не да се премълчават...
Андон Тодоров показва че е Човек и истински професионалист в кинологията!

#40 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 24 February 2010 - 09:30 AM

Извинявам се отново, но думата "помияр" никак не подхожда на човек, обичащ кучетата.
Можете да наречете така недобросъвестен съдия, да кажем.
Толкова ли е беден българския речник, че не се намират други думи освен "песове" и "помияри".

• (9 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни