Кокерите се обучавали трудно? Да го опровергаем!
Публикувано: 08 May 2010 - 04:37 PM
Днес като казах на Тоби да седне,той си сезна и този път не започна да скача след 2сек., пак му казах да стои и така му дадох гранулата
Ходих да му купувам храна и питах за кликер и ми казаха, че стрували около 20лв. Вие за колко ги взимате, това нормална цена ли е? Казаха ми, че един човек минавал и ги предлагал, тоест мисля си, че ги предлага по-скъпо, отколкото в зоомагазините
Ходих да му купувам храна и питах за кликер и ми казаха, че стрували около 20лв. Вие за колко ги взимате, това нормална цена ли е? Казаха ми, че един човек минавал и ги предлагал, тоест мисля си, че ги предлага по-скъпо, отколкото в зоомагазините
Публикувано: 08 May 2010 - 09:16 PM
Публикувано: 10 May 2010 - 12:19 PM
Чудесно сте се справили с дресировката :)
За сега ние с малката ми Рая се учим да пишкаме където трябва и да идваме като се повикаме :)
До момента идва само когато АЗ я викам
Явно се ръководи от тембъра на гласа ми. А и понякога има нужда да тропна с ръка по пода и веднага и привличам вниманието :)
Проблема е, че не знам какво да и давам за наградка. Тя си яде строго определена дажба на Роял канин 4 пъти на ден и... ако и дам нещо междувременно, не знам дали няма да объркам нещо. А и не знам какво - кашкавал... кренвирш, салам... дали е вреден заради подправките.
Иначе вчера на шега почнах да я уча да сяда и да и давам гранули, и наистина имаше успех до някъде, ама или стоеше постоянно седнала или скачаше от превъзбуда по гранулата и не искаше да слуша
Иначе сме почти на 40 дни :) Малки сме, обаче малко по малко трябва да се обучаваме. А и е забавно
За сега ние с малката ми Рая се учим да пишкаме където трябва и да идваме като се повикаме :)
До момента идва само когато АЗ я викам

Проблема е, че не знам какво да и давам за наградка. Тя си яде строго определена дажба на Роял канин 4 пъти на ден и... ако и дам нещо междувременно, не знам дали няма да объркам нещо. А и не знам какво - кашкавал... кренвирш, салам... дали е вреден заради подправките.
Иначе вчера на шега почнах да я уча да сяда и да и давам гранули, и наистина имаше успех до някъде, ама или стоеше постоянно седнала или скачаше от превъзбуда по гранулата и не искаше да слуша

Иначе сме почти на 40 дни :) Малки сме, обаче малко по малко трябва да се обучаваме. А и е забавно

Публикувано: 12 May 2010 - 09:12 PM
http://vbox7.com/play:84a9fd6f
Ето я малката ми Рая на 40 дни и вече можем да сядаме с команда
Доста бързичко схвана, благодарение на кашкавалчето и сега се упражняваме всекидневно.
Взех си една книга - "Обучение на кучето" и пише много хубави неща в нея!
Ето я малката ми Рая на 40 дни и вече можем да сядаме с команда

Доста бързичко схвана, благодарение на кашкавалчето и сега се упражняваме всекидневно.
Взех си една книга - "Обучение на кучето" и пише много хубави неща в нея!
Публикувано: 13 May 2010 - 04:43 PM
аз пък искам да попитам - кой ви каза ,че кокерите се обучават трудно ? това е единственото единственото всепризнато най добро куче

Публикувано: 14 May 2010 - 05:23 PM
Ето и надявам се дългоочакваното клипче от нас.Това е без хореография само нещо като упражнение.Малко скача в повече,но...Ето и линка(сега го качих и казаха,че до няколко часа ще е пуснато)
www.vbox7.com/play:a3aa2473
www.vbox7.com/play:a3aa2473