Dog.bg Форуми : Сляпо куче с дечица

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Сляпо куче с дечица Сляпо куче с дечица

#1 Потребителят е офлайн   tsvetanov Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 26 January 2010 - 09:44 PM

Тази тема е за всички които ме плюха и кълняха, за това че сляпото ми хъски забременя. Е, тя вече роди. 8 малки - всички са момчета и очите им са 6 със сини, 1 с кафеви и 1 с различни. Съветвайте как да въпитавам малките с ядене, кога е добре да започнем разходки навън и т.н. О, те са вече на 29 дни.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2010 - 09:47 PM

Кой е таткото?Защото малките не ми приличат никак на хъскита.Ама аз не разбирам,така че не съм компетент.
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#3 Потребителят е офлайн   bezmalvniq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2010 - 09:52 PM

Цитат(tsvetanov @ Jan 26 2010, 08:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Тази тема е за всички които ме плюха и кълняха, за това че сляпото ми хъски забременя. Е, тя вече роди. 8 малки - всички са момчета и очите им са 6 със сини, 1 с кафеви и 1 с различни. Съветвайте как да въпитавам малките с ядене, кога е добре да започнем разходки навън и т.н. О, те са вече на 29 дни.

малей,какви сладунчета,продължавай така в същия дух.. ab_041.gif wub.gif ............рано е за такива разходки,най напред се грижи за здравето им-направи ваксина,вътррешно и външно обезпаразитяване,направи го поетапно поне след като се отбият от майката някъде 40-50 дни.давай още снимки да ги скивам wub.gif не бързай с нещата с разходките. ae_085.gif за яденето е проблем след актос еотбият от майката започват да се хранят с суха храна поне да проявят интерес към храната

#4 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 26 January 2010 - 09:57 PM

Ура! Напук на всички сега си имам кученца! - това ли идваш да ни кажеш?
Нали сме под твоето ниво. Каква помощ търсиш тук???
Просто се чудя как хората са толкова безочливи!!!

kitana, ето ти предистория на тия "дечица": ЦЪК
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#5 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2010 - 10:00 PM

Съвет: иди се гръмни.
Ако били слепи, щели да ги подарят всичките...
Господи, какво малоумие. Дано да са здрави бебоците.
User's Signature

Качена снимка

#6 Потребителят е офлайн   bezmalvniq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2010 - 10:02 PM

Цитат(tsvetanov @ Jan 26 2010, 07:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Бъди сигурен,че кучетата няма да ослепеят,в това съм убеден, гледай нещата в добри перспективи и щастливо бъдеще за малките плюшки. ab_041.gif Мн се радвам на за вас,грижи се добре за тях.

Поздрави от мен и лудия Макс ae_085.gif

#7 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2010 - 10:03 PM

Да беше безмълвен верно, вместо да плещиш глупостите си...
ОТКЪДЕ си толкова уверен пък ти, че нямало да ослепеят?
Акъл имаш ли да насърчаваш подобна простотия???
User's Signature

Качена снимка

#8 Потребителят е офлайн   bezmalvniq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2010 - 10:08 PM

Цитат(insult @ Jan 26 2010, 08:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да беше безмълвен верно, вместо да плещиш глупостите си...
ОТКЪДЕ си толкова уверен пък ти, че нямало да ослепеят?
Акъл имаш ли да насърчаваш подобна простотия???

бРЕЙ,да говоря глуспоти ли,теб не тие е грижа за слеите хора или кучета, би ли псомяла да гледаш някое сляпо куче като въпросното момче,как добре с егрижи за кучото.И да има малка вероятноста едно от тях да е сляпо,аз се гордея с постъпката на момчето,въпреки усилията му.

#9 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2010 - 10:12 PM

Боже, колко тъпотия има по тоя свят, боже...
Толкова ли си тъп, че не разбираш, че размножаването на куче с подобно необяснимо ослепяване крие риск и за дечицата му?
Кажи, ти самия разбираш ли глупостите, които пишеш, или не успяваш???
Цитат
И да има малка вероятноста едно от тях да е сляпо,аз се гордея с постъпката на момчето,въпреки усилията му.

User's Signature

Качена снимка

#10 Потребителят е офлайн   bezmalvniq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2010 - 10:27 PM

Цитат(insult @ Jan 26 2010, 08:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Боже, колко тъпотия има по тоя свят, боже...
Толкова ли си тъп, че не разбираш, че размножаването на куче с подобно необяснимо ослепяване крие риск и за дечицата му?
Кажи, ти самия разбираш ли глупостите, които пишеш, или не успяваш???
Цитат
И да има малка вероятноста едно от тях да е сляпо,аз се гордея с постъпката на момчето,въпреки усилията му.

НЕ МЕ провокирай ...,много добре разбиорам кое е грешно или вярно.Всяко куче ще е има слаби или силни страни,не крия дали ще е болно или здраво.ЗА БОЛЕСТТА НЯМА МЯСТО ЗА ГРЕШКИ.Ако искаш играй си на лощоот ченеге,не ем интересува мненнието ти ea_103.gif толкова ъи груба към мен,че няма кво да спорим,мн ти здраве ab_041.gif

#11 Потребителят е офлайн   rage1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2010 - 10:31 PM

..oх..стискам палци поне на кученцата да им няма нищо!
Аз не виждам нищо правилно в постъпката на стопанина,прочетох и другата тема и смея да твърдя,че това може да го напише само човек,който грам си няма на идея от кучета.Няма защо да се гордеете със стопанина,единственото което той пави е да оставя безотговорно сляпото си куче в градината със съседския маламут да си поиграят..понеже така било правилно..всеки който има женско куче знае,че по време на разгонване не трябва да се оставя кучката така...това и две годишно лапе може да го каже...
User's Signature

Качена снимка

#12 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2010 - 10:33 PM

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Яко!
Само не знам как са те научили да си включваш компютъра, че и буквите да разпознаваш що-годе... Тц, тц, тц...

Не знам. На мен тази вечер простотиите във форума ми дойдоха вповече.
User's Signature

Качена снимка

#13 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Интереси: древни езици и култури, литература, свирене на пиано, пеене, музика, писане (поезия и кратки форми), short movies making, фотография, фотообработка, рисуване, танцуване, white sensations, джаз, цветя и животни
Публикувано: 26 January 2010 - 10:58 PM

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

...

ахахахх
ахахх ...

...

Как пък ти хрумна да кажеш точно пък на Insult "празноглава тиква" , ама че кавалери има в тези форуми!!! df_061.gif
User's Signature

The best compliment they made me ever, is that we look very much alike with my dog.
~Athanna

#14 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2010 - 11:02 PM

Наблюдавам за пореден път С.О.Ч.Б. СИндрома на отишлия в чужбината бУгарин,наричан за кратко К.Е. т.е. Комплекс на Емигранта.

Така,пич,прочетох ти темичката.ТИ не различаваш фермите от развъдниците.Чужбинците ги различават,вЕрвай ми!

Безмълвния,бъди това,на което си се кръстил .Накратко-безмълвен.Избодох си очите да ти прочета избълваната пубертетска неграмотност.
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#15 Потребителят е офлайн   jacko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2010 - 11:13 PM

Цитат(insult @ Jan 26 2010, 08:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Съвет: иди се гръмни.
Ако били слепи, щели да ги подарят всичките...
Господи, какво малоумие. Дано да са здрави бебоците.

Инсулт, извинявай, прочела ли си темата на човека, искал е съвети за кучката си, КОЯТО ВЕЧЕ Е ЗАБРЕМЕНЯЛА И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКЪСНЕ БРЕМЕННОСТТА. Съвет от мен към теб: Не знам коя си, но нищо не ти дава право да говориш така. Допусната е грешка, осъзната е.

Цитат(Athanna @ Jan 26 2010, 08:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

...

ахахахх
ахахх ...

...

Как пък ти хрумна да кажеш точно пък на Insult "празноглава тиква" , ама че кавалери има в тези форуми!!! df_061.gif

Как да си кавалер с жена, която ти казва иди се гръмни ? Викаш кавалерите да са кавалери до край, а пък "жените" да мачкат наред, нали?

Цитат(kitana @ Jan 26 2010, 09:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Наблюдавам за пореден път С.О.Ч.Б. СИндрома на отишлия в чужбината бУгарин,наричан за кратко К.Е. т.е. Комплекс на Емигранта.

Така,пич,прочетох ти темичката.ТИ не различаваш фермите от развъдниците.Чужбинците ги различават,вЕрвай ми!

Безмълвния,бъди това,на което си се кръстил .Накратко-безмълвен.Избодох си очите да ти прочета избълваната пубертетска неграмотност.

Китана, ферма в България и ферма на Запад са две различни понятия. "Чужбинците"( за първи път чувам въпросната дума) не ги различават, защото и кученцата от ферма са с родословие. ВЕрвай ми, живял съм малко повече от теб в чужбина ( като казвам чужбина- съм живял в 4 държави на запад).

И така, не знам от къде тая злоба и ненавист.. Вместо да пожелаете кученцата да са живи и здрави само се заяждате. Отвращавате ме, честно и скоро ще спра да пиша, точно заради такива заяждания, писна ми да се нахвърляте като чакали на месо, на човек, които е осъзнал грешката си, която в случая е била НЕПОПРАВИМА!

Мерси за вниманието!

Успех със задомяването на кутретата. Дано нищо им няма! Ще чакаме да кажеш как е минала кастрацията на юнашката мама- все пак 8 мъжлета не са малко! Успех!

#16 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2010 - 11:15 PM

Джако,ядосах се.Човек съм.
Прочети пак,този път внимателно защо кучицата е забременяла!
Другото...нямам какво да коментирам.
И виж пак за каква ферма става въпрос в темата.
User's Signature

#17 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2010 - 11:25 PM

jacko, айде нема нужда да ме съветваш безплатно.
Кое му е "непоправимото" на позабременялото куче!? Защо тая кучка не е кастрирана още след ослепяването??? Защо не е кастрирана след като са установили бременността??? И хайде да си запазиш дълбокомислените размисли за това какво било на запад, какво на североюг, как ти е писнало от чакали и намсиквооще. И на мен ми е писнало от еуглени и землеровки, ма такъв е света. Още по-писнало ми е обаче от отворковци като Цветанов, които правят тъпотия след тъпотия, че и наглеят.
User's Signature

Качена снимка

#18 Потребителят е офлайн   bezmalvniq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2010 - 11:29 PM

Извинявай за спама,но е гадно да те обидя.........въпреки,че ти ме нападна остро с репликите си към моите постове.Така казвам,че това не взимам ничия страна,а определям своето мнение за сладките бебещоци.И ИСКАМ ДА са живи и здррави дай боже да не ослепеят.Знам,че момчето направи грешки в миналато си,но да оставим това назад.Ако си съгласна ще си стиснем ръцете и да продължим напред.НА ПОСЛЕДНО МЯСТО НЕ ОБРЪШАЙ ВНИАМНИЕ НА ПРАВОПИСНИТЕ МИ ГРЕШКИ.ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО. ab_041.gif ae_085.gif
приеми моите извинения ,
поздарви от гани

#19 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 26 January 2010 - 11:35 PM

Човекът е доволен от това, което е направил. Думата "грешка" я няма тук. Той няма идея що е то разгонено куче ИЛИ я е пуснал нарочно, когато е била разгонена.
От тук нататък всички обяснения, които се опитаха да му дадат, защо не се размножава сляпо куче - са безсмислени. Той или е неграмотен в тази сфера или не му пука. По-точно - иска кученца. Защо - това е голямата мистика за мен.
Той няма притеснения за това, че те може да са слепи или по-лошо- да ослепеят в последствие.
Куче с подобен проблем се кастрира на момента, щом не можеш да го опазиш. В краен случай, се кастрира след като си го изпуснал.
Тук за такова нещо не става дума.
Човекът е доволен от стореното. И това лично мен ме вбесява.
Адския егоизъм, на гърба на сляпото му куче и неизвестното бъдеще на малките.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#20 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 26 January 2010 - 11:35 PM

Цитат
Допусната е грешка, осъзната е.

Сериозно?!?!!! Тогава какво трябва да значи това:

Цитат
Тази тема е за всички които ме плюха и кълняха, за това че сляпото ми хъски забременя. Е, тя вече роди.

Някакъв етап от осъзнаването ли е, че нещо не го разбрах? tb_195.gif

jacko, не знам къде си живял, ама и някои от нас също са поживели и също знаят и ... да, чужденците правят много добре разлика между ферма и развъдник, хеле там където живее "господинЪ ЦветановЪ". ВЕрвай ми! Фермата си е ферма навсякъде! Много са наясно.

Цитат
Той няма притеснения за това, че те може да са слепи или по-лошо- да ослепеят в последствие.

bushkata, че за какво да се притеснява?! Той щял да ги подарява zz_020.gif Това вече ще е притеснение на други хора. Дано те са толкова притеснени, че да кастрират животинките овреме.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

• (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни