- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Сляпо куче с дечица Сляпо куче с дечица
Публикувано: 26 January 2010 - 09:44 PM
Публикувано: 26 January 2010 - 09:47 PM

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 26 January 2010 - 09:52 PM
малей,какви сладунчета,продължавай така в същия дух..

Публикувано: 26 January 2010 - 09:57 PM
Нали сме под твоето ниво. Каква помощ търсиш тук???
Просто се чудя как хората са толкова безочливи!!!
kitana, ето ти предистория на тия "дечица": ЦЪК

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 26 January 2010 - 10:02 PM
Бъди сигурен,че кучетата няма да ослепеят,в това съм убеден, гледай нещата в добри перспективи и щастливо бъдеще за малките плюшки.

Поздрави от мен и лудия Макс

Публикувано: 26 January 2010 - 10:08 PM
ОТКЪДЕ си толкова уверен пък ти, че нямало да ослепеят?
Акъл имаш ли да насърчаваш подобна простотия???
бРЕЙ,да говоря глуспоти ли,теб не тие е грижа за слеите хора или кучета, би ли псомяла да гледаш някое сляпо куче като въпросното момче,как добре с егрижи за кучото.И да има малка вероятноста едно от тях да е сляпо,аз се гордея с постъпката на момчето,въпреки усилията му.
Публикувано: 26 January 2010 - 10:12 PM
Толкова ли си тъп, че не разбираш, че размножаването на куче с подобно необяснимо ослепяване крие риск и за дечицата му?
Кажи, ти самия разбираш ли глупостите, които пишеш, или не успяваш???
Публикувано: 26 January 2010 - 10:27 PM
Толкова ли си тъп, че не разбираш, че размножаването на куче с подобно необяснимо ослепяване крие риск и за дечицата му?
Кажи, ти самия разбираш ли глупостите, които пишеш, или не успяваш???
НЕ МЕ провокирай ...,много добре разбиорам кое е грешно или вярно.Всяко куче ще е има слаби или силни страни,не крия дали ще е болно или здраво.ЗА БОЛЕСТТА НЯМА МЯСТО ЗА ГРЕШКИ.Ако искаш играй си на лощоот ченеге,не ем интересува мненнието ти

Публикувано: 26 January 2010 - 10:31 PM
Аз не виждам нищо правилно в постъпката на стопанина,прочетох и другата тема и смея да твърдя,че това може да го напише само човек,който грам си няма на идея от кучета.Няма защо да се гордеете със стопанина,единственото което той пави е да оставя безотговорно сляпото си куче в градината със съседския маламут да си поиграят..понеже така било правилно..всеки който има женско куче знае,че по време на разгонване не трябва да се оставя кучката така...това и две годишно лапе може да го каже...
Публикувано: 26 January 2010 - 10:58 PM

...
ахахахх
ахахх ...
...
Как пък ти хрумна да кажеш точно пък на Insult "празноглава тиква" , ама че кавалери има в тези форуми!!!

Публикувано: 26 January 2010 - 11:02 PM
Така,пич,прочетох ти темичката.ТИ не различаваш фермите от развъдниците.Чужбинците ги различават,вЕрвай ми!
Безмълвния,бъди това,на което си се кръстил .Накратко-безмълвен.Избодох си очите да ти прочета избълваната пубертетска неграмотност.

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 26 January 2010 - 11:13 PM
Ако били слепи, щели да ги подарят всичките...
Господи, какво малоумие. Дано да са здрави бебоците.
Инсулт, извинявай, прочела ли си темата на човека, искал е съвети за кучката си, КОЯТО ВЕЧЕ Е ЗАБРЕМЕНЯЛА И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКЪСНЕ БРЕМЕННОСТТА. Съвет от мен към теб: Не знам коя си, но нищо не ти дава право да говориш така. Допусната е грешка, осъзната е.

...
ахахахх
ахахх ...
...
Как пък ти хрумна да кажеш точно пък на Insult "празноглава тиква" , ама че кавалери има в тези форуми!!!

Как да си кавалер с жена, която ти казва иди се гръмни ? Викаш кавалерите да са кавалери до край, а пък "жените" да мачкат наред, нали?
Така,пич,прочетох ти темичката.ТИ не различаваш фермите от развъдниците.Чужбинците ги различават,вЕрвай ми!
Безмълвния,бъди това,на което си се кръстил .Накратко-безмълвен.Избодох си очите да ти прочета избълваната пубертетска неграмотност.
Китана, ферма в България и ферма на Запад са две различни понятия. "Чужбинците"( за първи път чувам въпросната дума) не ги различават, защото и кученцата от ферма са с родословие. ВЕрвай ми, живял съм малко повече от теб в чужбина ( като казвам чужбина- съм живял в 4 държави на запад).
И така, не знам от къде тая злоба и ненавист.. Вместо да пожелаете кученцата да са живи и здрави само се заяждате. Отвращавате ме, честно и скоро ще спра да пиша, точно заради такива заяждания, писна ми да се нахвърляте като чакали на месо, на човек, които е осъзнал грешката си, която в случая е била НЕПОПРАВИМА!
Мерси за вниманието!
Успех със задомяването на кутретата. Дано нищо им няма! Ще чакаме да кажеш как е минала кастрацията на юнашката мама- все пак 8 мъжлета не са малко! Успех!
Публикувано: 26 January 2010 - 11:15 PM
Прочети пак,този път внимателно защо кучицата е забременяла!
Другото...нямам какво да коментирам.
И виж пак за каква ферма става въпрос в темата.

Публикувано: 26 January 2010 - 11:25 PM
Кое му е "непоправимото" на позабременялото куче!? Защо тая кучка не е кастрирана още след ослепяването??? Защо не е кастрирана след като са установили бременността??? И хайде да си запазиш дълбокомислените размисли за това какво било на запад, какво на североюг, как ти е писнало от чакали и намсиквооще. И на мен ми е писнало от еуглени и землеровки, ма такъв е света. Още по-писнало ми е обаче от отворковци като Цветанов, които правят тъпотия след тъпотия, че и наглеят.
Публикувано: 26 January 2010 - 11:29 PM

приеми моите извинения ,
поздарви от гани
Публикувано: 26 January 2010 - 11:35 PM
От тук нататък всички обяснения, които се опитаха да му дадат, защо не се размножава сляпо куче - са безсмислени. Той или е неграмотен в тази сфера или не му пука. По-точно - иска кученца. Защо - това е голямата мистика за мен.
Той няма притеснения за това, че те може да са слепи или по-лошо- да ослепеят в последствие.
Куче с подобен проблем се кастрира на момента, щом не можеш да го опазиш. В краен случай, се кастрира след като си го изпуснал.
Тук за такова нещо не става дума.
Човекът е доволен от стореното. И това лично мен ме вбесява.
Адския егоизъм, на гърба на сляпото му куче и неизвестното бъдеще на малките.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 January 2010 - 11:35 PM
Сериозно?!?!!! Тогава какво трябва да значи това:
Някакъв етап от осъзнаването ли е, че нещо не го разбрах?

jacko, не знам къде си живял, ама и някои от нас също са поживели и също знаят и ... да, чужденците правят много добре разлика между ферма и развъдник, хеле там където живее "господинЪ ЦветановЪ". ВЕрвай ми! Фермата си е ферма навсякъде! Много са наясно.
bushkata, че за какво да се притеснява?! Той щял да ги подарява

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »