Изгубена кауза! По- точно кауза без никаква надежа...
Домашно заплождане винаги ще има, не зависимо на кого му харесва и на кого не! Тук може да говорим, тук тъпчем на едно място отново и отново, а в този момент точно някой си запложда кучката с комшийския пес. И какво??? Ние си късаме нервите да обясняваме (ПРИ вече свършен факт- бебетата са на лице), потребителя пуснал темата се подхилква самодоволно пред компютъра, защото разбира се е постигнал целта си- ДА ПРАВИ НА ПУК..!!! А ние тук какво- късаме си нервите и си хабим времето за вече изгубена кауза! Спирам да пиша по темата, няма смисъл. На който съм отворила очите- а дано на някой да съм успяла да ги отвора...!
Ариел, теб ще те питам- нима твоето куче не е от тези "бълхоноски", както ги нарекоха вече? Не искам да обиждам нито теб, нито кучето ти, но извинявай, не личи да си го взела от развъдник и да има родословие! С какво право съдиш Meto, че е направил избор, който ти си направила преди не знам си колко време, а?
tsvetanov, на теб само ще ти кажа, че си МАЛОУМНИК без никакво чувство за уважение към чувствата на другите, животът на друго същество... да не говорим на какво обричаш кученцата (не дай си боже). На КУЧЕНЦАТА пожелавам от все сърце да са живи и здрави и да намерат по- добри стопани от ТЕБ!!! А ти... Остани си със здраве...
Furia_S и insult , момичета... само си съсипвате нервите заради този безотговорен идиот...! Мненията ви са разумни, но в тази тема вече е късно за упреци- нито ще излекуват кучката, нито ще помогнат за това кученцата да са здрави! Потребителят може да намери информацията, която търсеше в определените за това места във форума. Ясно е, че направи темата с цел да ви ПРАВИ НА ПУК...! Някои хора живеят заради това...!
Това беше от мен по темата...
Тъй като няма какво повече да се каже, освен отново упреци, обиди, нищо, което може да върне времето или... бебетата..., а исканата информация от създателя на темата я има вече написана... мисля, че мод трябва да заключи темата.
Както и твоето

,но за мен няма значение кой откъде идва,а накъде се движи и как.Аз пък моля мода да не я заключва-толкова забавно се получава на моменти-звучим като хор от тивански глупаци.Апропо,tali,писала съм ти на лс,понеже така е редно,когато ме питаш нещо лично.