Подарявам чау чау
Публикувано: 27 January 2010 - 01:19 PM
Кучето е гледано в апартамент ,има изградени хигиенни навици,социализирано е към други животни и не проявява агресия ,може да живее и на двор при подходящи условия .
Поради преместване в друго жилище и раждане на дете ,стопаните му нямат възможност да му отделят необходимото време.
Кучето ще бъде дадено само на отговорни и запознати с породата хора!!!
за контакти и повече информация - 0887411565 ; 0896714857
Публикувано: 27 January 2010 - 01:22 PM
Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 27 January 2010 - 01:32 PM
Кучето е гледано в апартамент ,има изградени хигиенни навици,социализирано е към други животни и не проявява агресия ,може да живее и на двор при подходящи условия .
Поради преместване в друго жилище и раждане на дете ,стопаните му нямат възможност да му отделят необходимото време.
Кучето ще бъде дадено само на отговорни и запознати с породата хора!!!
за контакти и повече информация - 0887411565 ; 0896714857
Че с какво пречи детето на кучето и кучето на детето? Моят любимец сега ще навърши 7 години, дъщеря ми е на 5. През ум не ми е минало да го подаря след като родих малката. майката дондурка бебето - таткото или друг член на семейството извежда кучето, какво време, какво нямане?!
Но щом са решили... Поне да му подбират стопаните внимателно, че желаещи за чау - бол, а можещи изнаещи - малко.
И поне я кастрирайте преди да я подарите, че не се знае на кого ще попадне - на три години е, ще ги омагьоса стопаните някой, който после ще я запложда на всяко разгонване да продава малки и ще й разкаже играта на здравето на горкото животно.
Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 27 January 2010 - 01:38 PM
Без нерви. Тук е пълно с кучкари, които имат и деца, като децата им са родени след като е взето кучето, и не едно. За това на повечето от нас е ясно че подобна причина не може да бъде основателна.
кастрирайте я преди да я подарите, че хора всякакви. Аз ще разпитам познатите, разбира се, но никой не може да даде гаранцията че кучето ще намери по-добър дом от този, който е на стопаните му.
Дайте повече подробности около характера на кучето - как реагира на други животни (кучета/котки) и малки деца и около здравословни проблеми и хранене.
Публикувано: 27 January 2010 - 01:46 PM
Без нерви. Тук е пълно с кучкари, които имат и деца, като децата им са родени след като е взето кучето, и не едно. За това на повечето от нас е ясно че подобна причина не може да бъде основателна.
кастрирайте я преди да я подарите, че хора всякакви. Аз ще разпитам познатите, разбира се, но никой не може да даде гаранцията че кучето ще намери по-добър дом от този, който е на стопаните му.
Дайте повече подробности около характера на кучето - как реагира на други животни (кучета/котки) и малки деца и около здравословни проблеми и хранене.
не се нервя ,но как може да изразявате мнение без да сте запознати с подробностите ,детето е една от причините,..........но както и да е ,решили са хората и това си е!
кучето не е агресивно към други кучета и към деца,но не обича много да го пипат и да го галят .
Публикувано: 27 January 2010 - 01:50 PM
Има ли краен срок за намиране на новите стопани на кучето? Много ли бързат и дали е спешно или стопаните са по-склонни да изчакат подходяща кандидатура на новите осиновители? А кастрацията напълно сериозно ви препоръчвам, много е вероятно да се почне да се звъни на поразия по телефоните, защото всички искат чау поради визията, но малцина са запознати със спецификата на породата. И ако не се справят новите стопани могат да я подарят колкото да се отърват и не се знае при кого ще попадне кучката...
Нещо около здравето и храненето известно ли е?
Публикувано: 27 January 2010 - 01:53 PM
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 January 2010 - 02:01 PM
Има ли краен срок за намиране на новите стопани на кучето? Много ли бързат и дали е спешно или стопаните са по-склонни да изчакат подходяща кандидатура на новите осиновители? А кастрацията напълно сериозно ви препоръчвам, много е вероятно да се почне да се звъни на поразия по телефоните, защото всички искат чау поради визията, но малцина са запознати със спецификата на породата. И ако не се справят новите стопани могат да я подарят колкото да се отърват и не се знае при кого ще попадне кучката...
Нещо около здравето и храненето известно ли е?
не краен срок няма,кучето е при мен ,проблем по скоро е това че имам 3 кучета .
Те не я приемат много добре в своята "грутница",друг проблем е това,че за изминалите 4 седмици ,кучето започна да се привързва доста към мен от тук пак се изострят отношенията с другите ми кучета.
Кучето е клинически здраво ,предишните и собственици са я водили на разходка със строг нашийник и около врата козината е пооскубана ,може би след месец ще има нова козина.
Хранена и се храни предимно със суперпремиум клас гранула,
Публикувано: 27 January 2010 - 02:03 PM
Видя поста ми и се направи на дръжмишапката. Мисля, че темата е за триене, да си продава кучето другаде.
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 27 January 2010 - 02:03 PM
ПОДАРЯВА
Публикувано: 27 January 2010 - 02:05 PM
Публикувано: 27 January 2010 - 02:08 PM
Публикувано: 27 January 2010 - 02:27 PM
стефан032, не си правете труда да ми отговаряте с нападки на лична основа. Не ми пука за нараненото ви достойснтво, яд ме е, че хора като вас взимат кучета, а после резултатът е по улиците, под гумите на колите или се предават от ръка на ръка. Жалко за животното.
Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?
Публикувано: 27 January 2010 - 02:28 PM
Публикувано: 27 January 2010 - 02:40 PM
не крия, че кучето беше обявено за продажба
идеята беше ,че ако някой даде пари,ще се отнася по- отговорно и по- добре с него
обадиха се трима ,на место дойде само един, човека си призна най-чистосърдечно,че ще я ползва за "разплод" и аз не я дадох
Тук с ваша помощ се надявам наистина да попадна на читав човек
Съжалявам че темата се измести и в момента се чувствам като някои мошенник на дребно.
да уточня още ,че кучето не е мое,а на мой познат ,първоначално трябваше да остане 2 седмици при мен ,но впоследствие се оказа ,че не са в състояние да и оказват нужните грижи .
Публикувано: 27 January 2010 - 02:44 PM
И успех.
Публикувано: 27 January 2010 - 02:46 PM
не крия, че кучето беше обявено за продажба
идеята беше ,че ако някой даде пари,ще се отнася по- отговорно и по- добре с него
обадиха се трима ,на место дойде само един, човека си призна най-чистосърдечно,че ще я ползва за "разплод" и аз не я дадох
Тук с ваша помощ се надявам наистина да попадна на читав човек
Съжалявам че темата се измести и в момента се чувствам като някои мошенник на дребно.
да уточня още ,че кучето не е мое,а на мой познат ,първоначално трябваше да остане 2 седмици при мен ,но впоследствие се оказа ,че не са в състояние да и оказват нужните грижи .
Ок, махнете тогава всичките обяви за продажба - вашият познат ако е пръснал такива да ги изтрие и той, и да започнем на чисто: аз лично мога да платя кастрацията на женската и да й търсим дом.
Тази логика "ако някой даде пари,ще се отнася по- отговорно и по- добре с него" не е вярна, уви. Добър стопанин не зависи от това дали е дал пари или не (родословна женска подарена от мен никога не е пускана за разплод и има прекрасни и грижовни стопани).
Но съгласувайте действията си с предишния стопанин - да не стане после че ще се поразмърдаме и й намерим дом, а пък вашият познат изведнъж да намери купувачи.
Предишните стопани предадоха ли ви паспорта?