Dog.bg Форуми : Нанук - търси

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (13 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Нанук - търси нейните Хора

#241 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 April 2012 - 06:58 PM

:wub: милото Нукчеее :rc_036:

#242 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 October 2013 - 04:08 PM

Моля мод отново да върна темата в раздел БЕЗ ДОМ.Нанук отново си търси нови стопани.Анук, ако те интересува защо, ме питай на лични, едва ли tigi ще има сили да ти отговори.Ако мод прецени че е добре аз да я пусна там, да ми съобщи.Ето и потвърждението на искането ми тя да се върне в предишната тема:Нанук отново търси дом Благодаря предварително за съдействието!
При интерес към кучето, което се намира в момента в Пловдив, моля обадете се на 0892467227.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#243 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2013 - 03:26 PM

Към днешна дата Нуна си живее като царица, дори много и се позволява.Добре е новият и стопанин да не е толкова мека Мария, защото тя трудно признава някой над себе си.Това е лично мое мнение, но достатъчно време съм прекарала с нея, че да го имам такова.Здрава и в чудесна емоционална и физическа кондиция.Ще се чувства добре и на двор-естествено без синджир.Обича да сигнализира, но няма да се спусне агресивно към непознат.За котките....ако са част от дома- ще си останат читави.Гушлива е, предпочита мъжки ласки и да си лежи на диванчето.Не е енергична.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#244 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 October 2013 - 08:55 PM

Уф:(

#245 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 October 2013 - 08:16 AM

Така...Извинете ме всички, които разтърсих отново. Не знам пак как можах да си помисля, че мога да се откажа от нея?!
Та търсенето вече не е актуално, ще си намеря вариант, когато заминавам.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка
"В най-ледената нощ,когато звездите изчезнат от небето и мрак поледи самотното иглу,само бялото куче с очи като полярен лед ще премине през прага на душата ти и човешкото зло ще те напусне...Завинаги."

#246 Потребителят е офлайн   Angi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 October 2013 - 10:55 PM

ВИЕ да не си мислите,че това куче е стока,искам го не го искам,,,,интересно как се е озовало в приюта отново след като се го взели веднъж,добре,че сте се опомнили та сте си го взели обратно.ЖАЛКО за красивата НАНУК,много жалко....
User's Signature

Аз съм най-хубавото кученце.

#247 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2013 - 10:58 PM

tigi, не знам дали наистина сте размислила и ще намерите вариант за Нанучката, но силно се надявам да е така! Вие всъщност най-добре би трябвало да знаете колко трудно Нанук се доверява на човека, колко трудно понася промени и колко трудно за нея би било поредното предателство от човека към нея...
Моля ви от все сърце, помислете, но наистина сериозно и отговорно!! Винаги има варианти! Дори и да се налага временно нещо да се търси като решение!

Ще ви споделя нещо лично, за да разберете, че не си говоря просто така на теория... Имаме детенце, скоро ще стане на 2 годинки. Нито за миг не сме си мислили да се разделяме с животните си! Имаме 2 кучета и 5 котки, живеем в апартамент (да не решите, че се ширим в някоя гигантска къща :md_064: ). Единият ни котарак, слепият Мишо, познат на някои от темата му тук в дог-а взехме уж временно още докато бях бременна и така и си остана вкъщи, въпреки че слепотата му понякога предизвиква необходимост от по-голямо внимание в комуникацията между дете и котак - просто защото Мишо не вижда, а детето не съобразява още това и търчи по цялата къща, понякога гали котаракът неочаквано за него, стряска го и тн.
Искам да кажа, че начини винаги има!!! просто трябва желание да се намери начина!

Много силно стискам палци на Нуката, защото тя наистина заслужава да има свои Хора, но завинаги, не временно, не за малко!
User's Signature

Качена снимка

#248 Потребителят е офлайн   Chita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2013 - 06:37 AM

Показване на мнениетоAngi, в 12 October 2013 - 10:55 PM, написа:

ВИЕ да не си мислите,че това куче е стока,искам го не го искам,,,,интересно как се е озовало в приюта отново след като се го взели веднъж,добре,че сте се опомнили та сте си го взели обратно.ЖАЛКО за красивата НАНУК,много жалко....

Angi,
спрете да пръскате зловония във форума. :zz_020:

#249 Потребителят е офлайн   Chita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2013 - 06:42 AM

Показване на мнениетоtigi, в 12 October 2013 - 08:16 AM, написа:

Така...Извинете ме всички, които разтърсих отново. Не знам пак как можах да си помисля, че мога да се откажа от нея?!
Та търсенето вече не е актуално, ще си намеря вариант, когато заминавам.

Tigi,

Поздравления за решението. Силно се надявах , че ще размислите.Много се радвам , че Айра и Нанук остават при СВОЯ човек.

#250 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 October 2013 - 07:23 AM

Понякога, както на всички вас, ми е трудо, трудности от различно естество. Понякога вземам необмислени, грозни и лесни решения, които за щастие потискам в зародиш. Нанучето си е при мен и това няма да се промени.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка
"В най-ледената нощ,когато звездите изчезнат от небето и мрак поледи самотното иглу,само бялото куче с очи като полярен лед ще премине през прага на душата ти и човешкото зло ще те напусне...Завинаги."

• (13 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни