Мъжко или женско кученце?
Публикувано: 16 March 2010 - 11:40 PM

Еми то затова се нарича : "скирито", защото не го забелязваш. Няма поведение различно от обичайното, няма изтечения и т.н.
Имайки впредвид казаното от Вас по отношение на размерите на кучето, може и да не е имало. Аномалиите при много малките размери са нещо много често срещано. Нали вече обясних, че това са чисти и дискретни кучета. Ако пък толкова много се различава и се цапа самата тя и всичко наоколо цапа. Това, което трябва да правите е да чистите кучето и всичко което е изцапало. Разбира се ако желаете. Явно повече Ви интересува това да не ви нацапа нещо, отколкото колко е опасно за женския екземпляр да зачене при първо разгонване и то не само от кого, а отчитайки извънстандартните й размери по Ваши думи, не само първо зачеване е животозастрашаващо, а всяко зачеване е такова. Така, че или я пазите, или я кастрирате или.......
Публикувано: 17 March 2010 - 10:00 AM
Ne se nalagat njakakvi specialni grizi okolo razgonvaneto osven da ja pazite ot muzki kuceta pone edin mesec pri parvoto razgonvane. Sasto take e zelatelno da ja izmivate samo s voda okolo oblasta ili slab raztvor na sampoan.
Drugoto koeto moga da Vi kaza kato savet e ce e dosta riskovano da se zaplozda kucence s takiva razmeri poradi pocti sto procenta nalagasto se sekcio i t.n no sasto taka ako njamate muzki kuceta i moze da ja opazite ne Vi savetvam da ja kastrirate!

Hubav den Vi zelaja

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 26 July 2010 - 12:45 PM
Lady_S, в 31 January 2010 - 09:12 PM, написа:

Направи така виж двете кученца без да питаш от какъв пол са харесай си някое и тогава попитай за пла им каквото и да е много ще си го обичкаш късмет

Публикувано: 10 September 2010 - 03:22 PM
neznam dali e pravilno no iskame da zaplodim na6eto mani4e kazva se kari i e na adna godina i tri meseca teji edin kilogram i shestotin no nemojem da namerim podhodjasht majki koito da e ako moje daje po malak na kilogrami ot neja
Публикувано: 10 September 2010 - 03:57 PM
Публикувано: 11 September 2010 - 02:40 PM
slubovkarina, в 10 September 2010 - 02:02 PM, написа:
Не, не е правилно. Изключително рисковано е за такав малък екземпляр. А и не виждам с какво това би допринесло за подобряване на качествата на породата. Кучето Ви с доказана принадлежност ли е към породата? Какви са оценките поставени от оторизирани съдии? И т.н. Може би просто искате да роди, защото: "така ще живее по-дълго"?

Публикувано: 29 September 2010 - 02:36 PM
Публикувано: 29 September 2010 - 09:20 PM

Публикувано: 01 October 2010 - 05:38 AM
Публикувано: 01 October 2010 - 09:10 AM

Публикувано: 01 October 2010 - 02:40 PM

Публикувано: 12 October 2010 - 08:30 PM
Zdraveyte,da imam,za pove4e informacia se obadete na tel;0878890888.Zvanete nastoy4ivo,razvadnika se namira na 340 kv m.zastroena plo6t i na 2400kv m dvor.Poniakoga mi tryabva vreme ,za da vdigna . Selektiram porodata ot 10 godini-pri men osven maykite i ba6tite sa babite ,dyadovcite,a poniakoga i bratyata i sestrite.Veselo e!Pozdravi:T.Krasteva
Публикувано: 13 October 2010 - 04:39 PM
Розинка, в 12 October 2010 - 06:35 PM, написа:
Zdraveyte,da imam,za pove4e informacia se obadete na tel;0878890888.Zvanete nastoy4ivo,razvadnika se namira na 340 kv m.zastroena plo6t i na 2400kv m dvor.Poniakoga mi tryabva vreme ,za da vdigna . Selektiram porodata ot 10 godini-pri men osven maykite i ba6tite sa babite ,dyadovcite,a poniakoga i bratyata i sestrite.Veselo e!Pozdravi:T.Krasteva
Ами ,дано помогна на твоята приятелка .Моето йорки е от този "развъдник".Купих го в много тъжен момент.Беше скоро след смъртта на едното ми пинчерче,другото тъжеше много-беше като болно /всички бяхме като болни/,та стана много необмислено,но не съжалявам изобщо.
Та за госпожа Кръстева и "развъдника " и, на незнам колко си кв. метра.....,първо ни излъга за възрастта - каза ни ,че кученцето е на 3 месеца,а после се оказа ,че е на около 40 дена.Посрещна ни с два възрастни екземпляра с дълга козинка,сресани ,но ужасно смръдливи,които трябваше да са родителите.Но ние сме виждали скоро раждала кучка-тази нямаше грам признаци да е раждала в близките месеци.Така нареченият "развъдник" представлява две сгради ,тип семейни хотелчета,които са всичко друго ,но не и развъдник.Приема ви в едната и ви позволява да влизате с обувки,като се извинява за занемарената хигиена,защото икономката и имала почивка.

След време вкарах името и телефона на въпросната госпожа в Гугълчо и излезнаха други интересни факти-продава и Ши-цу ,някакви породи котки ,а йоркитата и са и от трита вида-стандарт,мини и теа-къп/или както се викаше там/-голям асортимент,няма що .
Знам ,че ще има изказвания,че не е трябвало да се водя от емоцията ,че кученцето не е истинско йорки .Искам да ви кажа,че друго йорки не искам за нищо на света-за мен е най-доброто-гледах и други екземплярчета,но нямаше химия.Яд ме е на лъжите на госпожата и театрото,което разигра-пътувахме 300 км. в едната посока и тогава се разбра,че кученцето е на 40 дена,а не на 3 месеца ,както е в обявата,даже не ни показа и истинската майка.
Та това е ,дано съм била полезна.Ще приложа и снимки.Кученцето ми в момента е на 6 месеца и тежи 1,800 кг /втората снимка е по-актуална/