Dog.bg Форуми : Най-силното куче в света

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Най-силното куче в света

#21 Потребителят е офлайн   remetalk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 February 2010 - 12:10 AM

Цитат(alexy @ Feb 1 2010, 06:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това е вече сериозна работа!!! Няма фотошоп,няма генетични аномалии.

И кое му е сериозното!
Товаче хиената има най здравата захапка,нищо не означава!Като няма психика,не става за работа!
Исега не се опитвайте да ме убеждавате,че хиена е =на върколак!

#22 Потребителят е офлайн   remetalk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 February 2010 - 12:14 AM

Цитат(aak1983 @ Feb 1 2010, 01:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това е куче, порода "Питбул", създадено в Русия за кучешки боеве. Отдавна такива кучета се използват за битки и собствениците им ги тъпчат със стероиди и ги хранят много добре.

Всеки ден се провеждат тренировки, като кучетата влачат гуми и други тежки предмети, за да заздравят мускулите си.

Собственикът на кучето сподели че то тежи около 120 килограма и яде по 15-20 килограма месо дневно.

Пускано е да се бие срещу мечка. Двубоят завършил наравно, като и двете животни се отказали след 30 минутна схватка. Мечката е изключително силно животно и никое куче не може да и се опре, освен този звяр.

При кучетата този питбул няма конкуренция и затова собственика има забрана да участва в кучешки боеве. Сега кучето се пуска само срещу други по-силни животни. Очаква се скоро да се изправи срещу тигър.

Освен кучета, руснакът тренира и котки, като най-голямата му котка в момента тежи над 30 килограма.

dry.gif Според мен това си е жива гавра с животното.... ea_103.gif Горкото натъпкано със стероиди и какво ли още не..... dry.gif

ЕЙ,верно имало още тъпи парчета!
Какви мечки,какви кила месо бе-ти кучета отглеждал ли си,хранил ли си-виждал ли си на живо куче 70 кг-но на кантар!
Защо не мислите преди да пишете!

#23 Потребителят е офлайн   aak1983 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 February 2010 - 03:19 AM

Цитат(remetalk @ Feb 2 2010, 11:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(aak1983 @ Feb 1 2010, 01:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това е куче, порода "Питбул", създадено в Русия за кучешки боеве. Отдавна такива кучета се използват за битки и собствениците им ги тъпчат със стероиди и ги хранят много добре.

Всеки ден се провеждат тренировки, като кучетата влачат гуми и други тежки предмети, за да заздравят мускулите си.

Собственикът на кучето сподели че то тежи около 120 килограма и яде по 15-20 килограма месо дневно.

Пускано е да се бие срещу мечка. Двубоят завършил наравно, като и двете животни се отказали след 30 минутна схватка. Мечката е изключително силно животно и никое куче не може да и се опре, освен този звяр.

При кучетата този питбул няма конкуренция и затова собственика има забрана да участва в кучешки боеве. Сега кучето се пуска само срещу други по-силни животни. Очаква се скоро да се изправи срещу тигър.

Освен кучета, руснакът тренира и котки, като най-голямата му котка в момента тежи над 30 килограма.

dry.gif Според мен това си е жива гавра с животното.... ea_103.gif Горкото натъпкано със стероиди и какво ли още не..... dry.gif

ЕЙ,верно имало още тъпи парчета!
Какви мечки,какви кила месо бе-ти кучета отглеждал ли си,хранил ли си-виждал ли си на живо куче 70 кг-но на кантар!
Защо не мислите преди да пишете!

Ей палячо, тъпо парче на майка ти ще викаш .....
поясних, че на много места в бг страниците инфото за това куче е това което съм пейстнала, не съм си го измисляла аз за да обиждаш и се научи да четеш преди да започваш да се заяждаш.
User's Signature

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !

#24 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2010 - 08:21 AM

Цитат(remetalk @ Feb 2 2010, 10:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>

И кое му е сериозното!
Товаче хиената има най здравата захапка,нищо не означава!Като няма психика,не става за работа!

Не знам дали хиената наистина има най-здравата захапка,но е достатъчно здрава за да строши и най-здравата кост.А пък това за психиката какво точно трябваше да означава,а?Нямало я,хм! Ти беше ли там?Чувал ли си че психика се гради.Има теоритици които твърдят,че до 10% от характера се унаследява.Отаналато каквото си го направиш.Един прост пример.Щом питбулите могат да бъдат научени да работят,какво по голямо доказателство ,че е въпрос на работа а не на наследственост.
User's Signature

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."

#25 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2010 - 09:05 AM

Абе всъщност няма значение,моя е грешката че намесих хиената.Тя дори не е куче. tb_195.gif
User's Signature

#26 Потребителят е офлайн   Кака на Жужето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2010 - 10:01 AM

Ето едно клипче за това куче.

http://animal.discov...he-whippet.html

#27 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Интереси: древни езици и култури, литература, свирене на пиано, пеене, музика, писане (поезия и кратки форми), short movies making, фотография, фотообработка, рисуване, танцуване, white sensations, джаз, цветя и животни
Публикувано: 03 February 2010 - 03:42 PM

QUOTE (navar @ Feb 2 2010, 06:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
кучето е женски уипет,за него има филм по нешънъл географил,въртят го и по дискавъри,и по анимал планет.там освен за генетичната мутация,се обяснява доста подробно за живота на чучето-но определено ням анищо общо с руска армия,със стероиди и пр глупости..за втората снимка с хиената-има племе,което от векове лови хиени и ги одомашнява,ползва ги за лов и охрана,и за тов аима филм по същите канали..в общи линии хиените ле упояват с някаква отвара,и през целия си живот в плен се държат друсани..

За самото куче - и аз гледах филмче по Animal Planet, но за хиените - не ab_041.gif Много ми е интересно наистина как се държат и как ги гледат, така че възнамерявам да проверя евентуално дали не биха повторили филмчето (те обикновено ги въртят) dry.gif
Мерси за информацията, ще се оглеждам по каналите ab_041.gif
User's Signature

The best compliment they made me ever, is that we look very much alike with my dog.
~Athanna

#28 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 03 February 2010 - 08:52 PM

Цитат(alexy @ Feb 3 2010, 06:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Не знам дали хиената наистина има най-здравата захапка,но е достатъчно здрава за да строши и най-здравата кост.А пък това за психиката какво точно трябваше да означава,а?Нямало я,хм! Ти беше ли там?Чувал ли си че психика се гради.Има теоритици които твърдят,че до 10% от характера се унаследява.Отаналато каквото си го направиш.Един прост пример.Щом питбулите могат да бъдат научени да работят,какво по голямо доказателство ,че е въпрос на работа а не на наследственост.

Пита има хъс и енергия,освен това е с изключително здрава психика.Мотивира се лесно,съответно лесно учи.Идеално куче за работа.

User's Signature

Качена снимка

#29 Потребителят е офлайн   Nomad Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2010 - 02:00 PM

Интересно е това куче как не е изкривило краката от такава маса . Другото е че на клипчето като се затича не беше ич бавно (мислих го за по-тромаво) .
Има такива изменения документирани и заснети и при доста бикове - bull но при тях и много голяма дума си казва и брийдинга .
Стана въпрос за любимият ми питбул - всички качества на пита са перфектни освен едно което му помага в битките но и не в "работата" . Дигне ли му се адреналина за*би команди , за*би всичко . Ако си добър тренер естествено можеш да го преодолееш но за какв като има по-добри породи за таз работа ?
(и противоположно на общата нагласа - пита наистина се учи много бързо)

#30 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Интереси: древни езици и култури, литература, свирене на пиано, пеене, музика, писане (поезия и кратки форми), short movies making, фотография, фотообработка, рисуване, танцуване, white sensations, джаз, цветя и животни
Публикувано: 04 February 2010 - 08:40 PM

QUOTE (navar @ Feb 4 2010, 06:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ами аз няколко пъти засичам филма за ловците на хиени,там показват целия процес.доста е интересно,но идеята е че те не се опитомяват ,а се държат под наркоза с отвара отразни корени и билки...направо си ги зомбират :)

Мерси още веднъж ab_041.gif Това ще е супер интересно да се види ae_085.gif
User's Signature

The best compliment they made me ever, is that we look very much alike with my dog.
~Athanna

#31 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 05 February 2010 - 08:07 AM

Кое му е интересното на това да се види още една гавра на човека с диви животни?
User's Signature

Качена снимка

#32 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 05 February 2010 - 01:35 PM

Цитат(Galiadogs @ Feb 5 2010, 08:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Кое му е интересното на това да се види още една гавра на човека с диви животни?

И аз се чудя на същото. Според мен, също толкова "интересно" е и в лудницата при тежките форми на шизофрения. Там също ги държат дрогирани през цялото време. Има ли останало нещо в този свят, с което човешкият "гений" да не се е погаврил все още?!?
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#33 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 February 2010 - 07:43 PM

Този куч е много интересен,но поне на мен ми изглежда доста тъжен ...

DessyD отоговара естествено,че е НЕ dry.gif
Много ми е чудно,като сме толкова интелигентен вид,защо тая интелигентност не я ползваме както трябва dry.gif
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#34 Потребителят е офлайн   remetalk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 February 2010 - 08:26 PM

Цитат(alexy @ Feb 3 2010, 07:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>

И кое му е сериозното!

Щом се позоваваш на теоретиците,значи си от тях-дотук слаб 2!
И какво си чувал за пит була-пак слаб 2-защотоси чувал,а не работил!
Работно от каквото и да е друго предназначение на кучето-се състой във това,че е минало през много по стоги и сурови критерий!И на първо място е психиката-да спомена,че сред така наречените служебни породи над 80 процента нестават за нищо,но не според теоретиците,а според моя преценка,като в зависимост отпородата,понякогапроцентът е близък до 100.
Което не означава,че куче от порода с нетепични за служебните породи,неможе да не се представи отлично за служебни нужди!
А хиената си е със психика тип мастия улична и няма начин да изпълнява охранителни функций!

#35 Потребителят е офлайн   mikivt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2010 - 08:38 PM

"А хиената си е със психика тип мастия улична и няма начин да изпълнява охранителни функций!"
А ти най-вероятно си работил с хиени?
Или и ти: "Щом се позоваваш на теоретиците,значи си от тях-дотук слаб 2!" ab_041.gif

#36 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2010 - 08:24 AM

Цитат(remetalk @ Feb 5 2010, 07:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(alexy @ Feb 3 2010, 07:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>

И кое му е сериозното!

Щом се позоваваш на теоретиците,значи си от тях-дотук слаб 2!
И какво си чувал за пит була-пак слаб 2-защотоси чувал,а не работил!
Работно от каквото и да е друго предназначение на кучето-се състой във това,че е минало през много по стоги и сурови критерий!И на първо място е психиката-да спомена,че сред така наречените служебни породи над 80 процента нестават за нищо,но не според теоретиците,а според моя преценка,като в зависимост отпородата,понякогапроцентът е близък до 100.
Което не означава,че куче от порода с нетепични за служебните породи,неможе да не се представи отлично за служебни нужди!
А хиената си е със психика тип мастия улична и няма начин да изпълнява охранителни функций!

Гледай сега "даскале",напъваш се като глист на буца и се излагаш,с глупостите които пишеш.

Цитат
Работно от каквото и да е друго предназначение на кучето-се състой във това,че е минало през много по стоги и сурови критерий!

Какви сурови и строги критерий?Нещо се опитваш да засилиш нещата май,а?Какви сурови и строги критерий?Има си изпити ИПО и Шутцхунд с по 3 нива.Това са критерийте за работно куче за спортна дресура и охрана и задържане в репресивните структури(армия,полиция) Като мине успешно изпитите вече е работно.Какви са тези толкова сурови критерий? За останалите работни предназначения като планинско спасяване,кучета водачи на слепи,кръвоследници,за водно спасяване нямам информация как се наричат работните нива и изпити.Ама ти хем ги опростяваш хем засилваш нещата.Чакай бе,полекичка!
Това пък за процентите от работните породи,си е пълна глупост.Може да се доближава до реалноста но точно в обратна пропорция.За нищо не ставали така наречените служебни породи.Няма служебни породи,има работни породи и служебни кучета.Твоята преценка и пет пари не струва.В цял свят хората са избрали,селектирали,преценили с какви породи да се работи,за оптимални резултати,ти се появи от нищото да отречеш всичко и да кажеш че не ставали.

Цитат

За това изречение съм съгласен с теб.Смислово.

Пак за психиката.Напълно съм съгласен че психиката е много важна,не съм го и оспорил,просто много малка част се унаследява.Психиката се гради,срива се,моделира се.Ти зе да ме учиш за психика,полекичка бе шефе.Никой не се ражда с завършена психика какви ги говориш,опитвайк и се индиректо да убеждаваш че едва ли не питовете се раждат със завършена психика.Унаследява се типа нервна система не и психика и характер.Характера се формира с течение на времето, темпераментът е генетически предопределен, макар че и на него би могло да се влияе трудно и в определени ситуации.
Я хвърли едно кученце от малко на улицата независимо от каква порода и го виж след 1 година каква психика ще има.И обратното прибери от улицата едно малко започни да го тренираш и обучаваш и виж след 1 година какво става.

А да, чакай да те подкарам и за работата ти с питове.Какво работиш с питове ти?Нито съм те чувал,нито съм те виждал.Якажи каде се намираш,да запаля колата и да дойда да те видя какво работиш с питове,пък тогава да си пишем оценки.Става ли? Аз съм от Велико Търново,ако си от Силистра както си написа,не ми е далече ,да дойда за демонстрация.Какво ще кажеш?
User's Signature

#37 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2010 - 10:49 AM

alexy що им се връзваш на големите разбирачи? Остави ги да разбират бе! Това за процентите неставащи при работните породи, изказано толкова генерално и обобщаващо, е пълна измишльотина, която може да я съчини само едно плямпало. Не стават щото при такива хора са попаднали. И начина по който определя, кое става и кое не е абсолютно..... Психиката се гради от първия ден, в който се роди кучето. Първо от майката, братята и сестрите, мястото и обстоятелствата при които се отглежда, после от собственика на кучилото и чак накрая се ДОоформя от бъдещия стопанин. Че има различни типове нервна система не значи, че само един от тези типове става за работа. Факторите са много и всички важни. А гарантирано е, че и на най-стабилното психически куче, поколението може да бъде превърнато в пълни мастии (както се изразяват знаещите), и обратното. Изобщо защо ли съм се захванал да пиша и аз..................

#38 Потребителят е офлайн   remetalk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 February 2010 - 04:45 PM

af_089.gif Аз съм от Велико Търново,ако си от Силистра както си написа,не ми е далече ,да дойда за демонстрация.Какво ще кажеш?
Защо чакаш-пали и идвай-докарай и някое от твойте кученца да ги видимипък аз ще ти покажа мойте и какво могат-ако си поне на половина толкоз куражлия колкото из нета,ще тепусна да си пойграеш с тях!
ae_085.gif

#39 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2010 - 04:57 PM

И кво толкова могат?? Да не би да заплашваш, че някой ще бъде нахапан?! Най-много да останеш без кученца аз пък да ти кажа.... За тебе правим демонстрацийка с една завързана ръка. Също както при боевете с кучета при вас - ще си платиш само че срещу човек. Ко ше каиш?
И обикновено такива като тебе не могат да имат доверие на кучето си в нито една ситуация извън къщи и без повод. Знаеш ли колко съм се нагледал.... Дай едно клипче да видим послушание, контрол, защита... при наличието на странични дразнители - животни, хора, автомобили.... и тогава дрънкай толкоз много. Аааа.. или ти можеш да покажеш друго... как виси на клона... ясно...

#40 Потребителят е офлайн   Srednogorski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2010 - 05:10 PM

Цитат
..........Няма служебни породи,има работни породи и служебни кучета.........

Глупости, веднага давам пример с приюта на МВР в Берковица, навремето като вкараха първите немци със свлечения задник и трябваше войниците да покриват норматив с тях, знаеш ли по колко кубинки отнасяха след 2 -рия километър. Та не знам какви са тия служебни кучета, дето ги запалваш с ритник. ea_103.gif, макар и от работна порода.

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни