Фотогалерия и Представяне
Публикувано: 31 May 2010 - 02:22 PM
Леле, Цвети, Ищар каква е пухана :))) Супер! :)
Аз ще нарека следващите няколко снимки "Зайче в тревата". Докато се разхождахме миналата седмица в Западния парк с приятели и техният Дог Бордо едно дете изтича до нас и каза: "Мамо, мамо, виж! Зайче!", а тя: "Къде бе, мамо?" - "Ето го, ето го, подскача в тревата!", а Чери само подскачаше след Айрън, щеше да се обеси :)
Аз ще нарека следващите няколко снимки "Зайче в тревата". Докато се разхождахме миналата седмица в Западния парк с приятели и техният Дог Бордо едно дете изтича до нас и каза: "Мамо, мамо, виж! Зайче!", а тя: "Къде бе, мамо?" - "Ето го, ето го, подскача в тревата!", а Чери само подскачаше след Айрън, щеше да се обеси :)
Публикувано: 01 June 2010 - 11:27 PM
Прекрасен младеж, Марина!!!
А кремавата госпожица Бети, ще ни зарадваш ли със нейни снимки?..

Публикувано: 03 June 2010 - 07:02 AM
Браво Марина!Какие красавцы выросли твои дети!!!
Пусть растут так красивые и очень здоровые!!!

Публикувано: 03 June 2010 - 11:49 AM
Бети и Барик са уникални...
Но не мога да скрия,че Бети е моята любимка откакто видях първите и бебешки снимки
Много щастие желая и на двете бебета,една прекрасна изложбена кариера и най-грижовните стопани. А на теб Марина още по-прекрасни кучила
и много шампиони

Публикувано: 04 June 2010 - 05:08 PM
Публикувано: 05 June 2010 - 01:20 AM
bozidar
Purplegrape
evelina_pom
Inesa
Спасибо друзья!!!!! Я очень благодарна Вам за хороший прием детишек. Бетти от рождения резервировал московский питомник, но она такая сладкая девочка , что я не смогла с ней расстаться, сейчас думаю насчет Барика...он такой красавчик и так похож на папу Брауна, даже не знаю где взять силы расстаться с ним. Барик очень маленький мальчик. Вот это фото мое любимое. " Барик ходил в гости к нашей немецкой овчарке Бени"

Inesa ПОЗДРАВЛЯЮ детки отличные!!!!!!! И характер золотой! Мама и папа постарались.
cvetelina_1997 очень веселая прогулка!

Purplegrape

evelina_pom

Inesa

Спасибо друзья!!!!! Я очень благодарна Вам за хороший прием детишек. Бетти от рождения резервировал московский питомник, но она такая сладкая девочка , что я не смогла с ней расстаться, сейчас думаю насчет Барика...он такой красавчик и так похож на папу Брауна, даже не знаю где взять силы расстаться с ним. Барик очень маленький мальчик. Вот это фото мое любимое. " Барик ходил в гости к нашей немецкой овчарке Бени"

Inesa ПОЗДРАВЛЯЮ детки отличные!!!!!!! И характер золотой! Мама и папа постарались.

cvetelina_1997 очень веселая прогулка!

WWW.POMFAVORIT.NAROD.RU
Публикувано: 05 June 2010 - 02:18 PM
Марина, фото- супер!!! Только Беньки для контраста не хватает...

Публикувано: 10 June 2010 - 02:52 PM
Малкият е много сладък,
а и страшно ми прилича на Рони, той ли е бащата? Браво, сам самичък си го отгледа!